Şimdi Ara

Tüplü TV'den LED'e :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aileme hediye olarak bir tv almayı dusunuyorum ancak bu konuda herhangi bir bilgim olmadagından ne alacagıma karar veremedim.
    Bütçem max. 1300 lira 3D - smart gibi özelliklere ihtiyacım yok, göruntusun güzel olması ihtiyacımızı karsılayacaktır. Vestelden bir kac model buldum ancak markaya guvenemedigimden almadım.

Tavsiyelerinize ihtiyacım var, simdiden tesekkur ederim.

• Samsungun televizyon modellerine bakabilirsiniz belki indirimle bir led tv yakalarsiniz diger onerilerim
    Sony
    Philips vb markalara bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydnz

Arkadaslar merhaba,

Aileme hediye olarak bir tv almayı dusunuyorum ancak bu konuda herhangi bir bilgim olmadagından ne alacagıma karar veremedim.
    Bütçem max. 1300 lira 3D - smart gibi özelliklere ihtiyacım yok, göruntusun güzel olması ihtiyacımızı karsılayacaktır. Vestelden bir kac model buldum ancak markaya guvenemedigimden almadım.

merhabalar hocam cuma günü vatandan babama LG42LN575s 1306 TL aldım. Şuan piyasada 1300 ile 1400 Tl arası satılıyor. vatanın sitesinde farklı fiyat yazıyor. mağazaya gittim daha ucuza aldım. mağazalara bakın en iyi fiyatı verenden alın derim. 3d özelliği yok... ama bütün özellikler var. görüntü kaliteside güzel. Tavsiye ederim.

+usbden oynatmadığı film formatı yok
    +full hd
    +100HZ
    +3 hdmı , 3 usb girişi
    +Dahili HD uydu alıcı
    +Dahili WİFİ
    +WİFİ direct
    +Çift çekirdek işlemci
    +Zengin Dolu dolu Smart menü
    +İnternette gezinirken flaş desteği
    +Canlı ve parlak ekran

Görüntü netliği canlılığı güzel tavsie ederim..

• Günaydın,

Ben ufak bir ilçede oturdugumdan sonu, pansonic, LG gibi markaları satınalmam icin en yakın ile gitmem gerek, gerci gerekirse giderim ancak suan burada vestelin 2 modelini bulabiliyorum. Bu iki model aklımı karıstırıyor pek anlamasam da özellikleri iyi gibi ancak markaya güvenemiyorum. Sizce alıp riske girmeye değer mi ?

http://www.vestel.com.tr/vestel-42pf5040-42-lcd-tv

http://www.vestel.com.tr/vestel-smart-40pf7070-40-led-tv

• quote:

Günaydın,

Ben ufak bir ilçede oturdugumdan sonu, pansonic, LG gibi markaları satınalmam icin en yakın ile gitmem gerek, gerci gerekirse giderim ancak suan burada vestelin 2 modelini bulabiliyorum. Bu iki model aklımı karıstırıyor pek anlamasam da özellikleri iyi gibi ancak markaya güvenemiyorum. Sizce alıp riske girmeye değer mi ?

http://www.vestel.com.tr/vestel-42pf5040-42-lcd-tv

http://www.vestel.com.tr/vestel-smart-40pf7070-40-led-tv

Size tavsiyem vestel riske girmeyin. vestel de lg panel kullanıyor ama alt seviye paneller. ve vestelde yazılımsal sıkıntılar var... smart menüsü usbden film izleme format desteği felan sıkıntılı. Size tavsiyem en yakın il merkezine gidip LG gibi markalara bakmanız. Size LG42LN575s tavsiye ederim. Tüm tv ile ilgili ihtiyaçlarınızı fazlasıyla görecek tv... linkteki vestellerden kat kat özellikler mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOB_FARUK06 -- 31 Temmuz 2013; 13:01:22 >

• quote:

Arkadaslar merhaba,

Vestel alacaksanız 9060'tan aşağıya düşmeyeceksiniz hocam. Çok iyi paneldir. Fiyatı sizi aşıyor ama şansınızı deneyin.

http://www.vestel.com.tr/vestel-3d-smart-42pf9060-107-ekran-led-tv

• LG 42LN5400 42'' 100Hz UsbMovie FULL HD LED TV

Samsung UE-42F5070 42" 100Hz Uydu Alıcılı UsbMovie Full HD LED TV

Baya bir arastırma yaptım ve sonucunda yukarıdaki 2 modelde karar kıldım. Samsung icin led teknolojisinde cok ilerledi deniyor.

Son olarak yorumlarınızı rica ediyorum ardından satınalacagım.

Karsılastırma :

Tüplü TV'den LED'e :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BOB_FARUK06

quote:

Arkadaslar merhaba,

merhabalar hocam cuma günü vatandan babama LG42LN575s 1306 TL aldım. Şuan piyasada 1300 ile 1400 Tl arası satılıyor. vatanın sitesinde farklı fiyat yazıyor. mağazaya gittim daha ucuza aldım. mağazalara bakın en iyi fiyatı verenden alın derim. 3d özelliği yok... ama bütün özellikler var. görüntü kaliteside güzel. Tavsiye ederim.

+usbden oynatmadığı film formatı yok
    +full hd
    +100HZ
    +3 hdmı , 3 usb girişi
    +Dahili HD uydu alıcı
    +Dahili WİFİ
    +WİFİ direct
    +Çift çekirdek işlemci
    +Zengin Dolu dolu Smart menü
    +İnternette gezinirken flaş desteği
    +Canlı ve parlak ekran

Görüntü netliği canlılığı güzel tavsie ederim..

Bence hiç aramanıza gerek yok direk alın derim . Sizi oldukça tatmin edicektir. Bazeb kampanya yapıyorlar. Gold dan 1099 Tl idi bi zmanlar ufak bi arastırmayla ucuz fiyata bulabilirsinz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.