Şimdi Ara

TURBO OLMADAN BLOW-OFF SESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm millet ben turbo sesi delisiyim ama hem turbo sistemi çok zahmetli ve maliyetli hemde motor ömrünü yarıya indiren bir uygulama olduğu için yaptırmıyorum ancak o vites geçişlerindeki ses beni hasta ediyor turbo takılmadan böyle ses çıkartan aletler varmış galiba bilgisi olan varsa lütfen yazsın şimdiden tşk.ler..

• Evet var.aksesuarcılardan bulabilirsin.....
  • fiatcı kardes nerden bulabılırız o aksesuarcılırda fıltre fılan vermeye calısıolar sankı ısı bılmıoruz ıstanbuldayım onerebılcegın bır yer varmı acaba? şimdiden tesekkurler
  • Şehir neresi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

Şehir neresi ?

istanbul anadolu yakasındayım kardes ama ıst olsunda farkmaz fıyatınıda bılıosan solersen sevınırım
  • internette alabilrsin. sahibinden de fln 2. elleri olur .

Ben bir ker egormustu fiyatı 900 euro du.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pink_Cadillac

internette alabilrsin. sahibinden de fln 2. elleri olur .

Ben bir ker egormustu fiyatı 900 euro du.

kardes turboyu 1200 dolara takıolar ztn aynı paraya gelıo sadece ses cıkartan dıoz bılıomusun onu yoksa odamı 900 euro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 Auto Hold Sorunu
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önce biraz büyük yerlere sor.

Cms Shop , Lazer Tuning gibi .

Ondan sonra olmadı Aksaraya git kesin bulursun.
  • yaptırmanı tavsiye etmem gerçek blow sesini vermiyor
  • Beyler fiyat we çalışma sistemi hakkında.....
    we çıkan sesin yüksekliği hakında bilgisi olan warmı???
  • öğrendğm kadarıyla montajı ve prensibi baya kolaymş sesi de turboya yakın oluyomuş
  • fiyatı nedir ki acaba.Geçenlerde subaruda gördüm nasıl bir sdes o yaw deli bi şey.Gerçi benim twingoya gider mi bilmem ama süperrrr....
  • valla ben de isterim varsa böyle birşey,istanbulda bulursanız mutlaka iletin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayathonda

valla ben de isterim varsa böyle birşey,istanbulda bulursanız mutlaka iletin

Dediğim gibi aksarayda kesinlikle vardır. Benim bildiğim sistem bi elektronik sistem. Vites aralarında yani debriyaja bastıgınızda , bi ses çıkarıyor. Fiyatıda ozamanki muhabbette 300 350 ytl gibi bişiler olarak geçmişti.

Aldıgım başka bir bilgiye görede hoparlor gibi bişile yapıyolarmış 40 50 ytl tutuyomus ama o sesin ne oldugunubilen o sesin gerçek olmadıgını anlarmış. Zaten blow sesinin ne oldugunu bilmeyen dönüp bakmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 17 Haziran 2006; 11:29:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.