Şimdi Ara

türev-integral-organik başlama zamanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangileri şimdiden başlanmalı neler ygs sonrasına bırakılmalı fikir verirseniz sevinirim :)

• Organik şimdiden başlanmalı. Türev-integral isteğe göre 2015 başında başlanabilir. Hedef yüksekse şimdi de başlanabilir. YGS sonrasına konu bırakmayın derim daha sakin bi kafayla son 3 ay büyük zamanı denemeye ayırın.

Organiğe gelirsek 10 günde bitiren de var Yahu bitirmek sorun değil ki ben 5 günde de bitiririm sabah akşam çalışıp ama son 3 ay kala tüm organiğe başlamak büyük hata. Geç başlarsanız ha bire konuya dönüp tekrar tekrar çalışacaksınız ama şimdiden başlarsanız YGS ye kadar tekrar yaptıktan sonra hepsi aklınızda kalacak. Sonra tepkime sonucu aldehit mi oluyordu keton mu diye düşünürken diğer adam işaretleyip geçecek. Konuları uzun zaman dilimlerine ayırın soruların %70 ini çözecek duruma gelmedikçe de bitirdim deyip diğer konuya geçmeyin. LYS de kimyayı 20dakikada bitirip full yapmıştım onun için yazıyorum bunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: mermaids

Hangileri şimdiden başlanmalı neler ygs sonrasına bırakılmalı fikir verirseniz sevinirim :)

Türev,limiti sınavdan sonra yapabilirsinde integral için süre yetmez. Ki türevi limit yapamadan da integral yapılmaz :D

Ama dersen benim analatik geometrim çok iyi, trigonotmetrimde bi o kadar iyi o zaman 2 ayda sadece türev,integral yoğunlaşarak çok iyi kavrayabilirsin bence
  • ozank_95 kullanıcısına yanıt
    ooo selam kardeş,

http://forum.donanimhaber.com/m_97607988/tm.htm

rica etsem şu sorumu yanıtlayabilir misin?
  • analitiği bilmem de trigonometri olmadan olmaz. türev olsun integral olsun trigonometri bilecen.

yani baştan başlayarak mat2 konularını öğrenmeli. sıra sıra.
  • Arkadaşlar ben okulda dershanede dinledım 3 gün evden cıkmadım videoalrını izledım özet cıkardım türev bitti integralın yarısına gelmıstım ama malesef lys de bakamamıştım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

Orijinalden alıntı: tanrılarakufredenpic

quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

Orijinalden alıntı: mermaids

Hangileri şimdiden başlanmalı neler ygs sonrasına bırakılmalı fikir verirseniz sevinirim :)

Türev,limiti sınavdan sonra yapabilirsinde integral için süre yetmez. Ki türevi limit yapamadan da integral yapılmaz :D

Ama dersen benim analatik geometrim çok iyi, trigonotmetrimde bi o kadar iyi o zaman 2 ayda sadece türev,integral yoğunlaşarak çok iyi kavrayabilirsin bence

analitik ve trigonometrisi cok iyi olunmadan cok ıyı ıntegral turev ogrenılebılır ınsanları yanlıs yonlendırmeyın lutfen

Bu benim görüşüm, orda da belirttim. Ha katılırsın katılmazsın o ayrı. Sana sorum şu adam gibi fonksinyon,analatik,tri bilmeden bi adam lysde limit,türev,int den kaç soru yapar 1? 2 ?

fulleyebilir hocam :) sen baya yanlış düşünüyorsun şahsen trigonometrıyı çat pat analıtıgı cok az bılen arkadaslarım benden ıyı turev ıntegral yaparlardı turev ıntegralde analıtıge trıgonometrıye ıhtıyac duydugun yerlerı konu anlatıyor zaten sorun yok ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.