Bildirim
Turizm işletmeciliği ve Otelcilik
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Turizm gelecegi olan bir meslek.Tabi bu biraz da kişiye bağlı.Mesela yabancı dilin çok iyi bir seviyede olması şart.Ama üniversite açısından bakarsak zaten puanı düşük bi bölüm olaraktan Balıkesir'in çok fazla değer görücegini sanmıyorum..
Hani anca İstanbul,Boğaziçi gibi üniversiteler falan olsa.
Tabi ben sana oraya bitirince birşey olamazsın demiyorum.Aklını kullanırsan tahmin bile edemeyecegin iyi yerlere gelebilrisin (: -
balıkesirde turizm otelcilik okuyup sağlam meslek sahibi olacağını düşünmüyorum açıkcası. bir sene daha hazırlanabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: missayre
Turizm gelecegi olan bir meslek.Tabi bu biraz da kişiye bağlı.Mesela yabancı dilin çok iyi bir seviyede olması şart.Ama üniversite açısından bakarsak zaten puanı düşük bi bölüm olaraktan Balıkesir'in çok fazla değer görücegini sanmıyorum..
Hani anca İstanbul,Boğaziçi gibi üniversiteler falan olsa.
Tabi ben sana oraya bitirince birşey olamazsın demiyorum.Aklını kullanırsan tahmin bile edemeyecegin iyi yerlere gelebilrisin (:
Bu yil yerlesmek istiyorum ya. Yabanci dil cikisliyim ama sinav surem yetmedi siralamam cok kotu gelicek o yuzden ygsden tercih yapmaya karar verdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X