Şimdi Ara

Turk aile yapisi sacmaliklari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar iyi geceler uzun suredir gozlemlerimle ve buyudugum ortama gore Turk aile yapisi hakkindaki bazi konulara deginip sizin goruslerinizi ogrenmek isterim.Oncelikle muhafazakar bir ailede buyuyen bir erkek olarak ve bu cevreye gore bir degerlendirme yapacagim.Turk aile yapisinda kadinlara cok fazla yuk bindigini dusunuyorum.Bunlari siralarsak:

-Temizlik islerinin kadinlara dayatilmasi.
    -Ev yemeklerinin yapiminin kadinlara dayatilmasi.
    -Cocuk bakmanin buyuk sorumlulugunun kadinlara yuklenmesi

Ve aklima gelmeyen bircok sey.Ben bunlarin cok sacma seyler oldugunu dusunuyorum.Evlilikte tum islerin beraber is ayrimi gozetmeksizin olmasi gerektigini dusunuyorum.Daha dogrusu benim icim elvermiyor.Henuz evlenmedim ve evdeykende anneme bu konularda elimden geldigince yardim ederim yemek,temizlik utu vs gocunmam toplumun bir kisminda bunlar sanki erkek yapmaz gibi algi var.Siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kadin calismaya basladi mi aile maile kalmaz bi toplumda

İster yobaz deyin ister ne derseniz deyin gercek bu istediğiniz topluma bakın

Ha umrumda mi degil bana gore cocuk yapan insan bilincsiz bir insandir felsefi alt yapisi 0dir oturup 2 kelam etmem bos adam der gecerim 35+ insanlar hariç çünkü onlarin zamaninda aile kurmanin bir mantigi vardi aile kurulabilecek toplumsal yapi vardi sosyolojik gerceklik aile kurumu açısından pozitifti simdi oyle mi les gibi ortam
  • Saçma düşünce tarzın iş bölümü diye birşey var sonuçta.Biraz meriçlik kokusu aldım sen de

• Türk ailelerindeki manyaklıklar arasından en son sırada alan konuları seçerken zorlandın mı.

• Redmi K20 Pro kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi K20 Pro kullanıcısına yanıt
    Yok kral zaten cok var ben uzun suredir gozlemlediklerimden bunlara odaklanmak istedim.

• LeonCavalli kullanıcısına yanıt

aga s.et kafayı yorma hangi birine odaklanıcan.

• Tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonCavalli

Tamam

Ukalalık sezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BC95874BB -- 3 Temmuz 2020; 3:28:46 >
  • Mr.Aykumos M kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten dediginiz gibi bunlara gelene kadar cok sey var.Bu ara gozlemlediklerimle sizlerin dusuncesini ogrenmek istedim.Ozellikle pandemi herkes genel olarak evde vs.

• Dusunceniz farkli olsa da saygi duyarim ama on yargiyla soyle koku aliyorum sunu seziyorum derseniz icevap vermeye ugrasmadan tamam derim.

• Mr.Aykumos M kullanıcısına yanıt
    Anlatamadiklarimi anlatmissiniz gercekten tam olarak oyle.

• Kadin calismaya basladi mi aile maile kalmaz bi toplumda

İster yobaz deyin ister ne derseniz deyin gercek bu istediğiniz topluma bakın

Ha umrumda mi degil bana gore cocuk yapan insan bilincsiz bir insandir felsefi alt yapisi 0dir oturup 2 kelam etmem bos adam der gecerim 35+ insanlar hariç çünkü onlarin zamaninda aile kurmanin bir mantigi vardi aile kurulabilecek toplumsal yapi vardi sosyolojik gerceklik aile kurumu açısından pozitifti simdi oyle mi les gibi ortam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hocam kadinin calisip calismamasi beni ilgilendirmez.Kadin calismasa bile calisan erkek bence ev islerinde ayni sekilde rol almali.Yapabildiklerini yapmali en azindan.Dusuncenizi paylastiginiz icin tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aykumos

Bu mesaj silindi.
    Öyle Bir Geçer Zaman Kiyoutube
    Ali Kaptan, Cemile'nin Parasını Sokağa Attı - Öyle Bir Geçer Zaman Ki 43. Bölüm
    https://www.youtube.com/watch?v=HIL-1T_gaYU&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Klasik feminist zırvalıkları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.