Şimdi Ara

Türk Futboluna Tarihi Bir Leke Daha (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
6.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fener = taraftar + kulüp

A.S.

Fener = taraftar + kulüp - gurur
  • Fatih Terim'in cezasinda Fenerbahce aciklama yapmis miydi ?

Galatasaray cok tedirgin olmus anlasilan cezanin kaldirilmasindan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeZiLay

Onca video dan sonra tekrar aynı şeyleri yazmak anlamsız geliyor artık.

Benim anlamadığım tükürdü diyenler hep arkadan veya yandan çekilen görüntülere göre tükürdü dedi hep nasıl görüyorlar merak ediyorum.

Önden çekilen görüntü var önden çekilen görüntüyü koy buraya ve şu dakikada tükürüyor de bir daha bu konuda tek kelime yazmayacağım.

Benimde anlamadığım herkes tükürükle kafayı bozmuş.Birinin birine top, yuvarlık, gay, OĞLAN, demesi çok mu normal geliyor artık bizim ülkede ?
  • Hemen başbakanınıza koşun,albayrakı yollayın yalamaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

Hemen başbakanınıza koşun,albayrakı yollayın yalamaya

http://www.cnnturk.com/2011/spor/futbol/08/27/aykut.kocaman.basbakan.erdoganla.gorustu/627459.0/index.html

Konuya gelicek olursakta, hakem raporuna yazılmış bir olay için tv görüntüsü incelenmez. Kurallar bu kadar açık ve netken uygulamalar keyfi ve eyyamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAY

Trabzonspor'a 1 maç ceza verilmiş,hani duymadılarsa,ben söyleyeyim dedim:)

Tek dertleri fb olmuş. Adaletin sözde bekçileri.

Melo geçen sezondan beri neler yapıyor hiçbir ceza almıyor. Fatih Terim'in cezası erteleniyor. Bunlara ses çıkarmıyorlar. Fenerbahçe'ye gelince adalet bekçisi kesiliyorlar. Açıkça deseler ki Fenerbahçe rakibimiz, güç kaybetmesini istiyoruz. Saygı duyarım. 1 Yıldır ellerinden geleni yapıyorlar zaten. Ama böyle adalet bekçisi ayakları çok sıktı. Kendilerine yakın medya organları zaten o cezayı verdirdi. Kim diyordu maç günü Meireles'e 12 verilecek diye. Birden gizli ellerden emirler verildi. Medya pohpohladı 12 de 12 diye. Tükürdü diye 12 verdiler. Tükürmediği anlaşıldı karar bozuldu. Beylerin çok içine oturmuş. Bununla ilgili bir tweet gördüm tam kıvamında

''hakemi ayarla, pfdk'yı ayarla, medyayı organize et, fenerbahçe'nin de sesi çıkmıyor nasılsa'' idealinin elde patlama serzenişleri bunlar.

ulan siz ne iğrenç heriflersiniz .

hakemi ayarla demiş ŞİKE ŞİKE 17de 16 yapan takımın taraftarısın unutma hemde KOCAMAN gururunuza rağmen

medyayı organize et ??? yöneticilerinin sahte ısmarlama GALATASARAY EMENİKE haberlerini çabuk unutmuşsun

pfdkyı ayarlamışız . bre utanmazlar engin 11 maç ceza alınca hangi GSli ağzını açmış da itiraz etmiş ??

birde kalleş FB taraftarına bak . Basit bir forum bile 2 haftadır ağlama duvarı .

ağlayanı karıştımışsın.
    senin klüp zırlıyor kalk bi su çarp yüzüne.

• adam tükürdü mü?
    evet.
    ceza maddesi açık mı?
    evet.

neyin kafasında bunlar

• Fb taraflarında 2011 temmuzdan beri gurur namına hiçbir şey görmedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

quote:

Onca video dan sonra tekrar aynı şeyleri yazmak anlamsız geliyor artık.

Benim anlamadığım tükürdü diyenler hep arkadan veya yandan çekilen görüntülere göre tükürdü dedi hep nasıl görüyorlar merak ediyorum.

Önden çekilen görüntü var önden çekilen görüntüyü koy buraya ve şu dakikada tükürüyor de bir daha bu konuda tek kelime yazmayacağım.

Benimde anlamadığım herkes tükürükle kafayı bozmuş.Birinin birine top, yuvarlık, gay, OĞLAN, demesi çok mu normal geliyor artık bizim ülkede ?

O hareketlerinden ötürü zaten 3 maç ceza aldı ben olmayan tükürüğe verilen 8 maçlık cezayı kaldırmalarına karşı söylemlerin nedenini merak ediyorum sonuçta ortada olmayan tükürük nedeniyle ceza verirken tebrik ediliyor ceza kaldırılınca kara lekeden söz ediliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

quote:

Orijinalden alıntı: OsmanMümtazRakMetıl

quote:

Tükürmeyen kişiye tükürdü diye 8 maç ceza vermesi adaletli yanlıştan geri dönülmesi adaletsizlik? Heralde adalete bakış açışıyla halakalı?

şike kararlarını verirken hakem raporlarına bak, meirelese ceza verirken hakem raporunu önemseme.oldu canım.

Neden şaşırdınız anlamadım? 6000 sayfa tapeyi yok sayıp hakem raporuna bakanlarla,hakem raporunu hiçe sayıp görüntüye bakanlar aynı.Problem?

Bir çok konuda haklısınız ama hakem tanrı mı ? Onun raporu dokunulmaz mı yani tamam ceza düştü şimdi de hakemin cezalandırılması gerekir yalan yanlış rapor verdi diye. Direk kırmızı vermiş olsaydı hakem yani tükürükten direk kırmızı verseydi raporlara bile bakılmadan 12 mac ceza alcaktı 2.sarıdan aldıgından dolayı uzatıldı olay.

• ya ısrarla tükürdü diyor adamlar. bir türlü anlamadınız. lig tv nin vermiş olduğu cam gibi görüntü kanıttır. ve tükürmemiştir. sizin inanmak istediğiğniz görüntü hem arkadan hem net değil. montaj olma olasılığı çok yüksek. eğer diyorsanız ki lig tv nin vermiş olduğu görüntü montajlanmıştır, niye bu kadar düşmanımız varken lig tv ye dava açılmıyor ? gs, ts ikilisi niye lig tv ye dava açmıyor delil karartmaktan ? hadi bunu açıklayın bakalım.
  • Hala tükürdü deniyor yahu.

Hakemi korumak için tükürük cezası kalkmıyor 1'e iniiyor. Fırat Aydınus'u korumak için ceza verilmişti.

Asıl mağdur olan biziz halen bir tavırlar.

Yine de 6 maç ceza olsa da çeneler kapansa iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Bir futbolcuya tükürdü diye 8 maç verirsen,o oyuncu da tükürmediyse cezanı geri alırsın.
    Neyin kafası bu?

Eğer hakem raporunda bana tükürdü diye yazmışsa, nasıl saha içinde verdiği kararlar kesin diyorsa burda da hakemin söylediğine inanmak zorunda federasyon. Aksi halde sen bu hakeme yalancı demiş olursun. Bu hakemi bir daha hiç bir maça atamaman gerekir. (ki söz konusu Fenerbahçe olunca hakemi de kızağa alırlar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Hala tükürdü deniyor yahu.

Hakemi korumak için tükürük cezası kalkmıyor 1'e iniiyor. Fırat Aydınus'u korumak için ceza verilmişti.

Asıl mağdur olan biziz halen bir tavırlar.

Yine de 6 maç ceza olsa da çeneler kapansa iyiydi.

Mağdur mu?
    Resmen tükürüyor ve de gay işareti yapıyor,hatta küfür de ediyor artık bu ülkede futbol izlemek istemiyorum şikebahçe şikeci fenerin başkanı şikeci Aziz yıld. kendi çalıp oynasın ama yine de Galatasaray'ımıza gücü yetmiyor Ünal Aysal dönemi yapılan 6 maçta sadece 1 galibiyeti var şikeci fenerbahçenin...GS futbol olarak da şikeci fb ye çok büyük üstünlük kurdu ,geçen yıl da direkler korudu şikeci fenerbahçeyi...

• quote:

Orijinalden alıntı: zurna

quote:

quote:

quote:

quote:

Melo geçen sezondan beri neler yapıyor hiçbir ceza almıyor. Fatih Terim'in cezası erteleniyor. Bunlara ses çıkarmıyorlar. Fenerbahçe'ye gelince adalet bekçisi kesiliyorlar. Açıkça deseler ki Fenerbahçe rakibimiz, güç kaybetmesini istiyoruz. Saygı duyarım. 1 Yıldır ellerinden geleni yapıyorlar zaten. Ama böyle adalet bekçisi ayakları çok sıktı. Kendilerine yakın medya organları zaten o cezayı verdirdi. Kim diyordu maç günü Meireles'e 12 verilecek diye. Birden gizli ellerden emirler verildi. Medya pohpohladı 12 de 12 diye. Tükürdü diye 12 verdiler. Tükürmediği anlaşıldı karar bozuldu. Beylerin çok içine oturmuş. Bununla ilgili bir tweet gördüm tam kıvamında

''hakemi ayarla, pfdk'yı ayarla, medyayı organize et, fenerbahçe'nin de sesi çıkmıyor nasılsa'' idealinin elde patlama serzenişleri bunlar.

hakemi ayarla demiş ŞİKE ŞİKE 17de 16 yapan takımın taraftarısın unutma hemde KOCAMAN gururunuza rağmen

medyayı organize et ??? yöneticilerinin sahte ısmarlama GALATASARAY EMENİKE haberlerini çabuk unutmuşsun

pfdkyı ayarlamışız . bre utanmazlar engin 11 maç ceza alınca hangi GSli ağzını açmış da itiraz etmiş ??

birde kalleş FB taraftarına bak . Basit bir forum bile 2 haftadır ağlama duvarı .

ağlayanı karıştımışsın.

zurna sana çok vurmuşlar kıyamam.

bknz: zurnanın imzası

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ağlayanı karıştımışsın.

Neden asıl yazdıklarıma cevap vermiyorsun ???? Benim klübüm haksız rekabete tepkisini gösteriyor . Sizde tükürecek yüz bile kalmamış . Kişisel hayatınızda nasıl insanlarsınız çok merak ediyorum .

• Bundan sonra tükürmek serbest herhalde maclarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

Hemen başbakanınıza koşun,albayrakı yollayın yalamaya

http://www.cnnturk.com/2011/spor/futbol/08/27/aykut.kocaman.basbakan.erdoganla.gorustu/627459.0/index.html

Konuya gelicek olursakta, hakem raporuna yazılmış bir olay için tv görüntüsü incelenmez. Kurallar bu kadar açık ve netken uygulamalar keyfi ve eyyamdır.

• işte bu sistem ülkemizde demokrasinin ayaklar altına serildiğinin belgesidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ağlayanı karıştımışsın.

zurna sana çok vurmuşlar kıyamam.

bknz: zurnanın imzası

sen o sözdeki manayı anlamazsın. anlayamazsın.
    beyin de bir yere kadar tabi.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.