Şimdi Ara

Türk Futboluna Tarihi Bir Leke Daha (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
6.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muratozcirpici

ya ısrarla tükürdü diyor adamlar. bir türlü anlamadınız. lig tv nin vermiş olduğu cam gibi görüntü kanıttır. ve tükürmemiştir. sizin inanmak istediğiğniz görüntü hem arkadan hem net değil. montaj olma olasılığı çok yüksek. eğer diyorsanız ki lig tv nin vermiş olduğu görüntü montajlanmıştır, niye bu kadar düşmanımız varken lig tv ye dava açılmıyor ? gs, ts ikilisi niye lig tv ye dava açmıyor delil karartmaktan ? hadi bunu açıklayın bakalım.

Cevabı zor mu :) para para para.Aynı sizin biz havuzdan çekiliriz diyip sonra vazgeçtiğiniz gibi.Ligtv deli gibi para verirken ne siz ne başkası aşırı bir durum olmadıkça ne çıkar nede bir mevzu için dava açar.Yani bu konuda artistlik yapmaz kimse yaparsada malum konudaki gibi geri adım atarlar.

Tükürdü tükürmedi geçtim de zaten kırmızıdan 1 maç aldığını varsayarsak okadar olaya 3 maç vermeleri de hiç adil değil.Hani siz adalet bekçisi oldunuz ya biranda sizce uygun mu ? hakemin üzerine kaç kez gitti geldi, el hareketleri yaptı , çıkarkende tribünü tahrik etmek için uğraştı.Bunu kadıköyde bizden biri yapsa herkes sahaya girerdi :) Kısacası tükürmediyse 11 maç adil değilse 3 maçta adil değil ortayı bi türlü bulamıyoruz illa birilerini memnun etmeye uğraşıyoruz.Aziz yıldırım federasyona giderek gerekeni yapmış bu belli.Gitmemiş olsaydı o ceza inmezdi muhtemelen.

Fatih terimin ceza konusunu da ortaya atıp durmayın o kuralların kim için çıktığı çok açıkken kalkıp başkalarına laf atmakta acayip geliyor bana.Okadar olay oluyor sıkışınca tek söylenen mevzu terimin cezası.Yahu şu malum süreçte kimse ceza almasın diye alayının durumunu temizlediler yada ertelediler onlar ne olacak kimse bunu sorgulamıyor.Aykutta yapsın bir mevzu onuda ertelesinler ama diğer olaylar ne olacak.Öyle böyle değil dedik ama üstü kapandı gitti , herkes yuttu herşeyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkeita

Dün yargı kararlarını umursamayan bir federasyon, bugün de Raul Mereiles’in cezasını 4 maça düşürerek bu kez kanıtları hiçe saymıştır.

Hakem raporlarına rağmen yapılan bu indirim, yalnız kamu vicdanına değil, sporda adaleti sağlamakla görevli hakemlik müessesesine de vurulmuş büyük bir darbedir.

Futbolda şiddet ve saldırganlığın ortadan kalkması, her şeyden önce kurumlarına duyulan güvenle sağlanabilir. Oysa bu karar ile Türk spor dünyasına, bir kez daha keyfi bir idarenin gölgesi düşmüş, futbol tarihimize yıllarca üzerimizden atamayacağımız bir leke daha sürülmüştür.

Bu vahim uygulama ile mevcut Federasyon asli görevini yerine getirme kabiliyetini ciddi şekilde yitirmiştir.

Galatasaray Spor Kulübü

fenerbahçeden cevap gelmiş kendi sitelerindehttp://www.ntvmsnbc.com/id/25409884

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reileao

quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

Hakeme fiziki bir müdehale yok, tükürme olayıda yok, sözlü sataşma ve el hareketi dolayısıyla 4 maç ceza olması gerekendir zaten.Abartmayı ne kadar seviyorsunuz konu Fenerbahçem olunca :)

http://www.youtube.com/watch?v=kuAnZVbSRvk

Şu görüntüyü izleyipte tükürmedi konuşurken ağzından istem dışı çıktı demek,bu sözü söyleyen insanları gerçekten komik duruma düşürmeye fazlaca yetiyor,bundan sonra ne yayıncı kuruluştaki üyeliğimi yeniliyeceğim nede türk futbolu için ne takımımın formasını alırım nede maçına giderim bundan sonra futbol adına 1 lira çalışmaz bu akbabalara karşı.

o verdiğin video kanıt değildir.

Kanıt Lig Tv'nin vermiş olduğu görüntüdür. Önden çekilmiş en net görüntüde odur. Ve o videoda da tükürmediği görülmektedir. Ne idüğü belirsiz videoların sahte, montajlanmış olma ihtimali vardır.

Daha önceki mesajımda da söyledim yok siz eğer Lig Tv'nin görüntüsünün montajlanmış olduğunu düşünüyorsanız, niye o çok sevdiğiniz kulüpleriniz delil karartıyor diye Lig tv ye dava açmıyorlar ? Niye her şeyi bas bas bağırıyorlar da, Lig Tv görüntüsü montajlanmıştır, sahtedir diyemiyorlar.

Kusura bakmayın da siz zaten çok komik durumdasınız.

Size söylemek istediğim bir şey yok size yapıcağım açıklamalar sözden öteye geçemiyeceğini düşünüyorum,size örnek vermenin kaba tabir olucak ancak terim olduğu için kullanıyorum size laf anlatmanın zaman kaybı olacağını düşünüyorum çünkü sizin fikriniz sabit ve ne söylenirse söylensin ne hangi görüntü gösterilirse gösterilsin fikrinizin değişmiyeceği açık,varsayalım sizin dediğiniz gibi görüntü montaj(http://www.youtube.com/watch?v=kuAnZVbSRvk
    ) olsun ama bu görüntüde bile tükürmediğini iddaa ediyorsunuz o yüzden başka söze gerek olmadığını düşünüyorum.

• ağlama duvarına döndürüyolar ortalığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

ya ısrarla tükürdü diyor adamlar. bir türlü anlamadınız. lig tv nin vermiş olduğu cam gibi görüntü kanıttır. ve tükürmemiştir. sizin inanmak istediğiğniz görüntü hem arkadan hem net değil. montaj olma olasılığı çok yüksek. eğer diyorsanız ki lig tv nin vermiş olduğu görüntü montajlanmıştır, niye bu kadar düşmanımız varken lig tv ye dava açılmıyor ? gs, ts ikilisi niye lig tv ye dava açmıyor delil karartmaktan ? hadi bunu açıklayın bakalım.

Cevabı zor mu :) para para para.Aynı sizin biz havuzdan çekiliriz diyip sonra vazgeçtiğiniz gibi.Ligtv deli gibi para verirken ne siz ne başkası aşırı bir durum olmadıkça ne çıkar nede bir mevzu için dava açar.Yani bu konuda artistlik yapmaz kimse yaparsada malum konudaki gibi geri adım atarlar.

Tükürdü tükürmedi geçtim de zaten kırmızıdan 1 maç aldığını varsayarsak okadar olaya 3 maç vermeleri de hiç adil değil.Hani siz adalet bekçisi oldunuz ya biranda sizce uygun mu ? hakemin üzerine kaç kez gitti geldi, el hareketleri yaptı , çıkarkende tribünü tahrik etmek için uğraştı.Bunu kadıköyde bizden biri yapsa herkes sahaya girerdi :) Kısacası tükürmediyse 11 maç adil değilse 3 maçta adil değil ortayı bi türlü bulamıyoruz illa birilerini memnun etmeye uğraşıyoruz.Aziz yıldırım federasyona giderek gerekeni yapmış bu belli.Gitmemiş olsaydı o ceza inmezdi muhtemelen.

Fatih terimin ceza konusunu da ortaya atıp durmayın o kuralların kim için çıktığı çok açıkken kalkıp başkalarına laf atmakta acayip geliyor bana.Okadar olay oluyor sıkışınca tek söylenen mevzu terimin cezası.Yahu şu malum süreçte kimse ceza almasın diye alayının durumunu temizlediler yada ertelediler onlar ne olacak kimse bunu sorgulamıyor.Aykutta yapsın bir mevzu onuda ertelesinler ama diğer olaylar ne olacak.Öyle böyle değil dedik ama üstü kapandı gitti , herkes yuttu herşeyi.

bak ben zaten kaç maçlık ceza almalı yada almamalı demiyorum.

verdikleri ceza neydi 1 maç çift sarı dan + 3 maç el hareketinden + 8 maç tükürmeden dolayıydı. lig tv yanını verdi, kanıta göre tükürmedi. o zaman naptılar o kararı kaldırdılar. diğer cezaya dokunmadılar.

eğer ne olmalıydı diye sorarsan ben de hareketlerinden dolayı 5 veya 6 maç olması gerekliydi derim. ama ilk karar bu şekilde olduğu için sanırım değiştiremediler o kısmı.

@reileao ; valla açıkçası söylediklerinin aynısını senin için düşünüyorum. ne dersem yine de anlayamayacaksın. o videoda ne olduğu beni ilgilendirmiyor. sahte olabilir, montaj olabilir, zırt olabilir, fırt olabilir. hem görüntüsü kalitesi düşük, hem arkadan çekilmiş, çok net bir görüntü varken, tam yüzü görünen bir görüntü varken zaten bu görüntüye göre karar vermek ahmaklık olur. ha yok sen dersen ki lig tv nin verdiği görüntü olmasaydı, bu görüntü kesinlikle gerçek olsaydı ve lig tv tarafından kanıt olarak bu video ortaya çıkmış olsaydı kanaatim "kesinlikle tükürdü" olurdu. ama dediğim gibi daha fazla açıklama yapsam, konuşsam da bir şey değişmeyecek..

• quote:

Orijinalden alıntı: Erengy

ağlama duvarına döndürüyolar ortalığı

Ağlayabilmekte erdemliliktir, bu kadar şeye rağmen yüzü kızarmayan utanmayan pişkin insan topluluğu olmamayı tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: Erengy

ağlama duvarına döndürüyolar ortalığı

Ağlayabilmekte erdemliliktir, bu kadar şeye rağmen yüzü kızarmayan utanmayan pişkin insan topluluğu olmamayı tercih ederim.

Biraz sert bir yazı yazmış donanımcı123 nickli forum üyesi arkadaşım ama doğruları bazen böyle sivri bir dille yazmak insanların görmeyen gözlerinin açılmasını sağlar bu yazıya katılmamak elde değil.
  • Radyospor’dan Aydın Cingöz’e konuşan Tahkim Üyesi’nin anlattıkları şöyle:

3D TEKNOLOJİSİYLE İZLEDİK

“Yayıncı kuruluş Lig TV’den tüm görüntüleri istedik. 3D teknolojisiyle maçın kaydı da geldi ve gözlükleri takıp yaklaşık 6 saat boyunca görüntüleri tek tek inceledik. Ben de televizyonda ilk gördüğümde Meireles’in tükürdüğünü düşünmüştüm ama öyle olmadığını gördük. Meireles, o pozisyonda sert ve şiddetli bir şekilde hakeme ilk kartın yanlış olduğunu ifade eden ‘first card’ ifadesini kullanıyor. Onu söylerken ağzından çıkan sıvı, hakemin yüzüne geliyor. Bilerek ve isteyerek tükürmediği çok açıktı.”

bu da mı gol değil ?

• quote:

Radyospor’dan Aydın Cingöz’e konuşan Tahkim Üyesi’nin anlattıkları şöyle:

3D TEKNOLOJİSİYLE İZLEDİK

“Yayıncı kuruluş Lig TV’den tüm görüntüleri istedik. 3D teknolojisiyle maçın kaydı da geldi ve gözlükleri takıp yaklaşık 6 saat boyunca görüntüleri tek tek inceledik. Ben de televizyonda ilk gördüğümde Meireles’in tükürdüğünü düşünmüştüm ama öyle olmadığını gördük. Meireles, o pozisyonda sert ve şiddetli bir şekilde hakeme ilk kartın yanlış olduğunu ifade eden ‘first card’ ifadesini kullanıyor. Onu söylerken ağzından çıkan sıvı, hakemin yüzüne geliyor. Bilerek ve isteyerek tükürmediği çok açıktı.”

bu da mı gol değil ?

aynı haberin devamında adamın sarfettiği sözler;

quote:

Tahkim Kurulu toplantısında Meireles’in savunmasını dinlerken açıkçası oyuncudan etkilendim. Bugüne kadar çok sayıda yerli ve yabancı futbolcunun savunmasının aldık ama bu kadar kendini bilen, kültürlü ve akıllı bir oyuncuya rastlamadım. Bize ‘Beni yapmadıklarımdan dolayı yargılamayın, yaptıklarımdan ötürü yargılayın. Ben tükürmedim. Bir canlıya tükürülmeyeceğini bilirim. Eğer tükürseydim, tükürdüm derdim’ dedi.

Böyle haber mi olur ?

• artık maçta hakem olmasın. ne de olsa televizyon var hemen videoları izleyip karar verelim.
  • benim okuduğum yerde senin bahsettiğin bölüm yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumi

quote:

Orijinalden alıntı: alle33

Gs yonetimi bu kadar iste serefli olsalardi adam tukurmedigi halde cezasi 12 mac bu turk futboluna zarar verir demesi lazimdi. Ama adam sucsuz oldugu anlasilip cezasi inmesi turk futbokuna mi leke getirecek inmese leke gelirdi. Tabi bu aciklama tamamen fb dusmanligi ve engine verilen cezayi dusununce yediremiyorlar.

Baytar engin ile Futbol tarihi boyunca kırmızı kart dahi almamış bir insanı mukayese etmeleri bile olayın başından beri hoş değil..
    doğru bakış açısı budur tebrikler..

Forever FB!!

Sizin dediğiniz şuna benziyor;

Birisi size tecavüz ediyor fakat hayatı boyunca bir suç işlememiş, sicili temiz; size tecavüz eden kişi 4 gün yatıp çıkıyor, ne de olsa hayatı boyunca kimseye saldırmamış.Rahat eder misiniz ?

• quote:

benim okuduğum yerde senin bahsettiğin bölüm yok :)

bu da demek oluyor ki okuduğunuz yerin sizin gibi fenerbahçelileri inandırabilecekleri kadarını paylaşmışlar, zira haberin devamındaki senaryo olayların gerçeklikle alakası olmadığını ortaya koyuyor
  • Meireles hakeme bağırırken ağzından tükürük sıçrıyor. Kasti olmasa da hakem bunu kasti algılıyor.
  • quote:

Radyospor’dan Aydın Cingöz’e konuşan Tahkim Üyesi’nin anlattıkları şöyle:

bu da mı gol değil ?

Hmm, demek tahkim kurulu üyesi Meireles'in söz konusu tükürme ile ilgili anda hakeme "first card" ifadesini kullandığını söylüyor. Madem öyle neden tahkimin verdiği resmi kararda "ne söylediği anlaşılamamıştır" diye bir ibare var?

quote:

...Raul Meireles'in müsabaka hakemine oldukça yakın mesafeden, ısrarla ve sert ifadelerle itiraz ettiği, yüzünün tamamen görünmesine olanak sağlayan görüntülerde konuşmanın sertliği nedeniyle, ne söylediği tam olarak anlaşılamamasına rağmen başını sert şekilde öne doğru hareket ettirdiği sırada kullandığı sözün etkisiyle hakemin yüzüne bir sıvının gelmiş olabileceği düşünülse de...

Asıl bu da mı gol değil?

• quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

quote:

benim okuduğum yerde senin bahsettiğin bölüm yok :)

bu da demek oluyor ki okuduğunuz yerin sizin gibi fenerbahçelileri inandırabilecekleri kadarını paylaşmışlar, zira haberin devamındaki senaryo olayların gerçeklikle alakası olmadığını ortaya koyuyor

doğru söylüyorsun kardeş aslında tükürdü, bütün hd videolarda , 3d görüntülerde, bilmem kaç açıdan çekilmiş kameralarla bu tükürme olayı görüldü. hepsine montaj yapılarak tükürük kaldırıldı. bir tek sizin gibilerin inandığı arkadan çekim, görüntü kalitesi düşük, ne idüğü belirsiz video gerçeği yansıtıyordu ama o da lig tv arşivinde olmadığı için ceza verilemedi. herkes de bu montajlı görüntülere inandı ve ceza düştü. hiç bir aklım selim insan bu lig tv nin montajlı görüntülerini ispatlayamadı, dava açamadı.

gerçekten buna inanları ayakta alkışlıyorum üstüne bir de helal olsun diyorum.

• Fatih Terim'in ertelenen cezasını hayata geçirmeyen Federasyon'a da bir kaç çift laf söyleselermiş ya!
  • Fatih Terim'in ertelenen cezasını hayata geçirmeyen Federasyon'a da bir kaç çift laf söyleselermiş ya!
  • Ne de güzel örgütlediniz medyayı,federasyonu.Gündemi tükürükle meşgul ettiniz.O yaptığı hareketten dolayı yine az o ceza.Yaptığı hareketi unutturdunuz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.