Şimdi Ara

Türk Futboluna Tarihi Bir Leke Daha (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
6.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uA-kktc

quote:

Orijinalden alıntı: zurna

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAY

Trabzonspor'a 1 maç ceza verilmiş,hani duymadılarsa,ben söyleyeyim dedim:)

Tek dertleri fb olmuş. Adaletin sözde bekçileri.

Melo geçen sezondan beri neler yapıyor hiçbir ceza almıyor. Fatih Terim'in cezası erteleniyor. Bunlara ses çıkarmıyorlar. Fenerbahçe'ye gelince adalet bekçisi kesiliyorlar. Açıkça deseler ki Fenerbahçe rakibimiz, güç kaybetmesini istiyoruz. Saygı duyarım. 1 Yıldır ellerinden geleni yapıyorlar zaten. Ama böyle adalet bekçisi ayakları çok sıktı. Kendilerine yakın medya organları zaten o cezayı verdirdi. Kim diyordu maç günü Meireles'e 12 verilecek diye. Birden gizli ellerden emirler verildi. Medya pohpohladı 12 de 12 diye. Tükürdü diye 12 verdiler. Tükürmediği anlaşıldı karar bozuldu. Beylerin çok içine oturmuş. Bununla ilgili bir tweet gördüm tam kıvamında

''hakemi ayarla, pfdk'yı ayarla, medyayı organize et, fenerbahçe'nin de sesi çıkmıyor nasılsa'' idealinin elde patlama serzenişleri bunlar.

ulan siz ne iğrenç heriflersiniz .

hakemi ayarla demiş ŞİKE ŞİKE 17de 16 yapan takımın taraftarısın unutma hemde KOCAMAN gururunuza rağmen

medyayı organize et ??? yöneticilerinin sahte ısmarlama GALATASARAY EMENİKE haberlerini çabuk unutmuşsun

pfdkyı ayarlamışız . bre utanmazlar engin 11 maç ceza alınca hangi GSli ağzını açmış da itiraz etmiş ??

birde kalleş FB taraftarına bak . Basit bir forum bile 2 haftadır ağlama duvarı .

ağlayanı karıştımışsın.
    senin klüp zırlıyor kalk bi su çarp yüzüne.

Neden asıl yazdıklarıma cevap vermiyorsun ???? Benim klübüm haksız rekabete tepkisini gösteriyor . Sizde tükürecek yüz bile kalmamış . Kişisel hayatınızda nasıl insanlarsınız çok merak ediyorum .

önce gerçek kimliğinle, korkmadan gel de kimsin nesin onu bilelim.
    fakecan.

• quote:

Orijinalden alıntı: VeZiLay

O hareketlerinden ötürü zaten 3 maç ceza aldı ben olmayan tükürüğe verilen 8 maçlık cezayı kaldırmalarına karşı söylemlerin nedenini merak ediyorum sonuçta ortada olmayan tükürük nedeniyle ceza verirken tebrik ediliyor ceza kaldırılınca kara lekeden söz ediliyor.

İşte benimde anlayamadığım bu.Gay, top, Oğlan falan demeyle 3 maç cezadan bahsediliyor tükürükle 8 maç cezadan bahsediliyor.Çok ilginç değil mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

Tükürmeyen kişiye tükürdü diye 8 maç ceza vermesi adaletli yanlıştan geri dönülmesi adaletsizlik? Heralde adalete bakış açışıyla halakalı?

Tüküren kişiyide tükürmedi diye görmek herhalde at gözlüğüyle alakalı. Gerçi at gözlüğü olsa yine görülür. Uykuda takılan gözlüklerden falan herhalde...

Onca video dan sonra tekrar aynı şeyleri yazmak anlamsız geliyor artık.

Benim anlamadığım tükürdü diyenler hep arkadan veya yandan çekilen görüntülere göre tükürdü dedi hep nasıl görüyorlar merak ediyorum.

Önden çekilen görüntü var önden çekilen görüntüyü koy buraya ve şu dakikada tükürüyor de bir daha bu konuda tek kelime yazmayacağım.

Sana bir tavsiye; Gözlerini kapatarak izle.

Neden mesajımda belirtmeme rağmen tekrar yandaş çekilmiş görüntüyü koydun ?

Önden çekilmiş suratının tamamının gözüktüğü görüntü olduğunu söylemiştim ve muhtemelen sende bu görüntüyü izlemişsindir ancak hala sürekli ya arkadan yada yandan çekilmiş görüntü koyuluyor.

Hakeme bak bakalım refleks ile gözlerini kapatıyor o anda...Hala gelmiş önden arkadan falan filan diyorsun hocam..Birşeyide kabullenin artık yav yeter...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAY

Trabzonspor'a 1 maç ceza verilmiş,hani duymadılarsa,ben söyleyeyim dedim:)

Tek dertleri fb olmuş. Adaletin sözde bekçileri.

Melo geçen sezondan beri neler yapıyor hiçbir ceza almıyor. Fatih Terim'in cezası erteleniyor. Bunlara ses çıkarmıyorlar. Fenerbahçe'ye gelince adalet bekçisi kesiliyorlar. Açıkça deseler ki Fenerbahçe rakibimiz, güç kaybetmesini istiyoruz. Saygı duyarım. 1 Yıldır ellerinden geleni yapıyorlar zaten. Ama böyle adalet bekçisi ayakları çok sıktı. Kendilerine yakın medya organları zaten o cezayı verdirdi. Kim diyordu maç günü Meireles'e 12 verilecek diye. Birden gizli ellerden emirler verildi. Medya pohpohladı 12 de 12 diye. Tükürdü diye 12 verdiler. Tükürmediği anlaşıldı karar bozuldu. Beylerin çok içine oturmuş. Bununla ilgili bir tweet gördüm tam kıvamında

''hakemi ayarla, pfdk'yı ayarla, medyayı organize et, fenerbahçe'nin de sesi çıkmıyor nasılsa'' idealinin elde patlama serzenişleri bunlar.

ulan siz ne iğrenç heriflersiniz .

hakemi ayarla demiş ŞİKE ŞİKE 17de 16 yapan takımın taraftarısın unutma hemde KOCAMAN gururunuza rağmen

medyayı organize et ??? yöneticilerinin sahte ısmarlama GALATASARAY EMENİKE haberlerini çabuk unutmuşsun

pfdkyı ayarlamışız . bre utanmazlar engin 11 maç ceza alınca hangi GSli ağzını açmış da itiraz etmiş ??

birde kalleş FB taraftarına bak . Basit bir forum bile 2 haftadır ağlama duvarı .

ağlayanı karıştımışsın.
    senin klüp zırlıyor kalk bi su çarp yüzüne.

Neden asıl yazdıklarıma cevap vermiyorsun ???? Benim klübüm haksız rekabete tepkisini gösteriyor . Sizde tükürecek yüz bile kalmamış . Kişisel hayatınızda nasıl insanlarsınız çok merak ediyorum .

önce gerçek kimliğinle, korkmadan gel de kimsin nesin onu bilelim.
    fakecan.

hahaha fake mi ? profilim açık ordan kim olduğuma bakabilirsin . mesaj sayıma bakarak bunları söylüyorsan sadece konu dışı ve galatasaray forumlarına bakıyorum ondandır .

• quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

Fb taraflarında 2011 temmuzdan beri gurur namına hiçbir şey görmedim..

Göremessin. Yapacak birşey yok. Durumları ortada.
  • quote:

Daha önceleri varmıydı sanki
  • sanki bizim ülkemizde demokrasi varmış gibi yorumlarda bulunuyorsunuz. Resmen padişahlık var Şimdi verilen ceza çoktu ama hakem tükürdü diyorsa tükürmüştür eğer sen tükürmemiş dersen kendi görevlendirdiğin hakeme yalancı demiş olursan madem yalancı adamı hakemlikten alacaksın o zaman kardeşim
    gerçi hiç farketmez meireles bence fbdeki en kötü futbolculardan biri ha oynamış ha oynamamış bir farkı yok. Fedarasyon gider ayak yolunu hazırladı zaten fazla durmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

quote:

Daha önceleri varmıydı sanki

• A.Y korkusu federasyona neler yaptırmaz ki..Hakem raporuna tükürdü yazmış federasyonu bağlayan budur eskiden 27 farklı kamera ile cekim mi yapiliyormus?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kez de, tükürük kameraya yansımamış.
  • bu ülkede adalet sadece bayan ismidir.
  • yaw aziz demirorenın yanına gıtmedimi işte orada gene dolap cevirip hallettiler işi nolcak.
  • 1- Ben kulübün yerinde olsam böyle bir açıklama yapmazdım, kendi pisliğinde kavrulsun herkes.

2- Alakası olmayan bir şekilde, sürekli bu olaylar Fatih Terim'in cezasının ertelenmesi ile karşılaştırılmış. Fatih Terim'in cezası Disiplin talimatlarının 105.maddesine uyularak ertelendi.

MADDE 105 – YAPTIRIMIN ERTELENMESİ

(1) Aşağıda belirtilenler haricindeki disiplin yaptırımları ertelenebilir:
    a) uyarı,
    b) kınama,
    c) hak mahrumiyeti.

(2) Yaptırımın uygulanması en az bir yıl en fazla beş yıl süreyle ertelenebilir. İstisnai durumlarda bu sürenin uzatılması veya ilgili kişinin TFF yetki alanından çıkması halinde yaptırımın ertelenmesi mümkündür.

(3) Erteleme süresi içerisinde, ihlalin tekerrürü halinde, yetkili kurul, kural olarak, asıl yaptırımın uygulanmasına hükmeder. Bu yaptırıma ikinci ihlal için öngörülen yaptırım eklenir.

Sözkonusu bu maddenin, kimin tarafından, ne zaman ve ne amaçla disiplin talimatlarına sokulduğunu araştırmanızı tavsiye ederim. Bu madde başkaları için kullanılacaktı, Galatasaray 105 ve 58'in iptali için Federasyona başvurdu, fakat kullanmak da Galatasaray'a nasip oldu, çok da iyi oldu. Birileri kendi kazdığı kuyua kendi düşmüş oldu. Fakat ortalıkta birileri tarafından düzenlenmiş, tüm ligi bitiren bir sahtekarlık olmasaydı, 105 madde olmayacaktı, Galatasaray'ın 105'i kullanmasını gerektirecek bir durum da olmayacaktı.

Sürekli ağzına ''Fatih Terim'' lafını alanlar, kendi teknik direktörlerinin cezasının kısa süre önce ''para ceza''sına evrilmiş olmasını unutmuş.

Aynı şekilde biz biliyoruz ki PDFK kararlarına göre yöneticileriniz şikeye teşebbüsten suçlu bulunmuştur. Normal talimatlara göre küme düşmeniz gerekirken, TFF'nin ağır kurtarma çalışmaları sonucu talimatların üzerinde oynaması sayesinde kümede kaldınız. Evet, bu olay gerçekleştikten sonra sizin ağzınıza ''hukuk, hak, adalet'' gibi kelimeleri alma hakkınız da kalmadı. Zira adaletsizliğin zirve boyutu budur.

3-Kendi oyuncularına gelen cezaların her zaman farklı olduğunu savunan güruh, geçen sene ırkçılık yapan futbolcularının ufak bir ceza ile yırtmasına da aynı şekilde tepki göstermiş miydi ?

Ümit Karan seneler önce, Sivas'da sinirlenince buza tekme attı, hakemin formasına su geldi diye kırmızı kart yedi. Roberto Carlos, hakemi pet şişeyle suladı sarı kart bile görmedi. Netice itibariyle burası böyle bir ülke. Neyin ne olduğu gayet iyi bilinir, sizin ne olduğunuzu da biliyoruz, fikrimiz hala değişmedi.

• en iyisi urfaspor
  • Yönetim Demirören ve ekibini desteklerken bas bas bağırıyorduk, "şunlara yanaşmayın, tarafsız kalın" diye. Şimdi çıkıp açıklama yapma hakları yok, şike sürecinde pasif kaldık, etliye sütlüye karışmadık. Bundan sonra tepki versen ne olur ? Sen çıkıp diyeceksin ki Demirören hemen bir basın açıklaması yapıp, bu rezilliği açıklayacak. Bu tepkiler sadece sözde kalıyor, 2 gün sonra unutuluyor.
  • Hakeme fiziki bir müdehale yok, tükürme olayıda yok, sözlü sataşma ve el hareketi dolayısıyla 4 maç ceza olması gerekendir zaten.Abartmayı ne kadar seviyorsunuz konu Fenerbahçem olunca :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

Hakeme fiziki bir müdehale yok, tükürme olayıda yok, sözlü sataşma ve el hareketi dolayısıyla 4 maç ceza olması gerekendir zaten.Abartmayı ne kadar seviyorsunuz konu Fenerbahçem olunca :)

http://www.youtube.com/watch?v=kuAnZVbSRvk

Şu görüntüyü izleyipte tükürmedi konuşurken ağzından istem dışı çıktı demek,bu sözü söyleyen insanları gerçekten komik duruma düşürmeye fazlaca yetiyor,bundan sonra ne yayıncı kuruluştaki üyeliğimi yeniliyeceğim nede türk futbolu için ne takımımın formasını alırım nede maçına giderim bundan sonra futbol adına 1 lira çalışmaz bu akbabalara karşı.

• Şaşırılacak hiç bir şey yok.Düşünün şike için yönetim kurulunun karar defterinde onay arayan bir kurum elbette tükürüğüde görmez,küfürede anlaşılmayan konuşmalar der.

Fenerbehçe belki yüzyıl konuşulacak bir kanburu sırtına aldı.Şike,korunma,kollanma denilence sizce akla kim geliyor bu ülkede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reileao

quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

Hakeme fiziki bir müdehale yok, tükürme olayıda yok, sözlü sataşma ve el hareketi dolayısıyla 4 maç ceza olması gerekendir zaten.Abartmayı ne kadar seviyorsunuz konu Fenerbahçem olunca :)

http://www.youtube.com/watch?v=kuAnZVbSRvk

Şu görüntüyü izleyipte tükürmedi konuşurken ağzından istem dışı çıktı demek,bu sözü söyleyen insanları gerçekten komik duruma düşürmeye fazlaca yetiyor,bundan sonra ne yayıncı kuruluştaki üyeliğimi yeniliyeceğim nede türk futbolu için ne takımımın formasını alırım nede maçına giderim bundan sonra futbol adına 1 lira çalışmaz bu akbabalara karşı.

o verdiğin video kanıt değildir.

Kanıt Lig Tv'nin vermiş olduğu görüntüdür. Önden çekilmiş en net görüntüde odur. Ve o videoda da tükürmediği görülmektedir. Ne idüğü belirsiz videoların sahte, montajlanmış olma ihtimali vardır.

Daha önceki mesajımda da söyledim yok siz eğer Lig Tv'nin görüntüsünün montajlanmış olduğunu düşünüyorsanız, niye o çok sevdiğiniz kulüpleriniz delil karartıyor diye Lig tv ye dava açmıyorlar ? Niye her şeyi bas bas bağırıyorlar da, Lig Tv görüntüsü montajlanmıştır, sahtedir diyemiyorlar.

Kusura bakmayın da siz zaten çok komik durumdasınız.

• Şikenin üstünü kapatan federasyon bunu mu yapmayacaktı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.