Şimdi Ara

Türk Futboluna Tarihi Bir Leke Daha (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
6.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takıma özel kanun bile çıktı bu ülkede ...
    boşlukları dilediğinizce doldurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Bugün Galatasaray'lı olduğum için bir kez daha gurur duydum. Federasyonun bugüne kadar Fenerbahçe'si için yaptıkları zaten bundan sonra da yapacaklarının teminatıydı, bu nedenle hiç şaşırmadım. Ancak onlar bilmez ki böylesi daha zevkli, daha keyifli, onlar bilmez ki Fenerbahçe ve Demirören'in elinden alınan kupa bizim için çok daha değerlidir. Neyse bu olayı da inşallah hesabı sezon sonunda kaldırılacak kupayla sorulacaktır diyerek kapatalım şimdilik burada ve federasyonun Fenerbahçe'sini kollayacağı bir sonraki olaya odaklanalım, çünkü oyun 32 kısım tekmili birden ve eminim ki daha sahnelenecek çok oyun var.

Biz her gün Fenerli olduğumuz için gurur duyuyoruz belirli günlerde değil bknz imzam

• takıma özel kanun bile çıkmış bu ülkede
  • Fenerin ne olduğu ortada, şampiyonlar ligine şike yüzünden alınmamış saibeleri olan bir takım. Millet nefret etmekte haklı, fenerbahce antipatikligin dibine vurmuş bir takım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede şike yapanlar, haklı çıkıyorsa. Bu mu sorun, geçiniz...
  • Bizim hedefimizde Meireles ve Fenerbahçe değil yıldırım demirören var. Bence.
  • ENGİN BAYTARa tazminat ödemeli bunlar..
  • sallayın gitsin bunlara açıklama yapmaya bile değmez
    5 kere istaf edip 15 kere geri dönerler yanardönerler gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Bizimkiler de geçen sene Süper Fİnalde ertelenen cezaya atıfta bulunurlar. Türk Futbolu gerçeği daha da ortaya çıkar.

Bence gereksiz açıklama yapmışlar. Zaten birçok Fenerbahçe taraftarı da 6 maç olmalıydı diyor.

Bu sene bizden korkmasına gerek yok GS'nin, bir yol olmaz bizim takımdan.

Neyin atıfında bulunacak.Sizin kafanız mı almıyor ? Ceza erteleme yonetmelige biz sokmadık .Sizin yaptıgınız pislikler yüzünden tff işini garantiye almak için koyuldu. Olası şike cezalarını erteleyecekti..

Ceza 6 maç olması lazımdı....Bize gelince en ust sınırdan veriyorlar bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Tukurmus mu ? TUKURMUS MU ? TUTKURMUS MU ?

GOZLERININIZ ACIP IZLEYIN. HERSEY ACIK VE NET

HAA NE OLDU ?? EVET TUKURMEMIS DEMEK COK MU ZOR ?!

Bence hala tükürmüş. Nolucak şimdi. Hakemin 10 cm dibine kadar girip ağzından tükürük çıkartarak küfür eden adam var ortada. Balgam attı demiyor zaten hiçkimse. Hakem raporuna yazmış. Olayın içindeki adam yani. Sen eğer kendi hakemine güvenmiyorsan neden rapor yazdırıyorsun. Adam yerine koymayacaksan niye o maça veriyorsun.

• Abi o değilde , bizim Engin ; Yakasına yapıştı , 1 metre sürükledi diye = 11 MAÇ
    Meireles ; Hakem'e GAY deyip , Parmak işareti yapıp orada kendini Nirvanaya çıkarması , hakemin karakterini zedeleyici hareketler yapması ve bilhassa hakemi orada psikolojik olarak - hareketlerle - becermesi 4 maç

Çok iyi ya ... biri de fener'den korkmayın demiş.Önce blockladım onu belirteyim sonra da ; Bizi korkutacak neyiniz var onu öğrenelim... Haa evet masa oyunlarında sizden korkulur haklısınız onu unutmuşum

• Bu tff mahkeme kararını görmezden gelip şikeyi örtmüş, bir tane hakemin raporunu mu örtemeyecek,
    o raporu rulo yapar hepimize ...
  • O değil de en çok rapordaki "ne dediği anlaşılamayan sözler" kısmına koptum. Meireles şimdi Portekizce söylersem bunlar anlamazlar diye evrensel el işaretleriyle de açık bir şekilde anlattı ona rağmen anlamamışlar, e eleman da haklı daha ne yapsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chngrn1905

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Bir futbolcuya tükürdü diye 8 maç verirsen,o oyuncu da tükürmediyse cezanı geri alırsın.
    Neyin kafası bu?

Dostum yukardaki mesajda Hakem raporlarının hiçe sayıldığından bahsediyor.Tükürüp tükürmemesi değil konu.Biz karşısındaki oyuncuya,20 cm uzaklığı olan bir hakemin gördüğünden daha iyi görüyoruz yaşananları...Bunun lamı cimi yok.Bugün Meireles Galatasaray forması altında aynı olayı yaşasa,hanginiz bugünkü gibi aynı tepkiyi verir?Hiçbiriniz.Bir kısım tükürdü,bir kısım tükürmedi diyor.Herkes olayı görmek istediği gibi görüyor,fakat hakem rapoları kimsenin umrunda değil..Şimdi Caner konusu'da işin içine girecek bunu biliyorum.2 konu birden harmanlanacak,peki soruyorum o zaman;

Caner'in yediği kırmızı kartın hatalı olduğunu,olayın bir yanlış anlaşılma olduğunu söyleyen rakip oyuncuya rağmen,o gün hakemlerini kollayan federasyon bugün Meireles'te niye aynı tavrı gösteremedi?

forumda aklı çalışan insanlar görünce cidden gözlerim yaşarıyo.

sorulması gereken soru aynen bu, o kadar adaletsiz, standartı olmayan kararlar alınıyo ki inanılacak gibi değil.

bu tip durumlarda cezalar görüntülere göre verilmiyo benim bildiğim, görüntülere ve kanıtlara göre veriliyosa canerin kırmızı kartı neden iptal olmadı. ayrıca her şeyi geçtim şuan halis özkahya nasıl bi pozisyonda, kalksın biri açıklasın yani. bu adam hala maç yönetmeye devam mı edecek? bence hapis yatmalı

• çok büyük küfür etmiş o son görüntüde "........ çocuğu" anlamına geliyor
  • bu arada tükürmediği için ceza vermemiş değil. ortada bir eksik algı var. tükürdüğü halde cezası 1 maça indirilmiş. arada fark var. buradaki amaç ne şiş yansın ne kebap.
  • Tüküren adamı , kanıtlamak için arkasındaki kamerayi mi izlersiniz yoksa tükürüp tükürmediğini anlamak için suratını izleyen kamerayı mı incelersiniz. Önce olayı nasıl inceleyeceğimizin hangisi doğru sonuç verir onu bir anlayalım öğrenelim.

Ön kamare yani kanıt teşkil edicek olan kamerayı incelediğimizde '' Benim gördüğüm P Harfinde '' surat öne gidiyor Herkesin arka kameradan '' Aha tükürdü '' sanması göz yanılsaması.

Yani Tükürmediği açıkca gözüküyor.

Küfür var mı orası muamma ne dediğini anlamıyorum adamın sinirli tavrından.

Eliyle yaptığı işaret var birde buna gelirsek Türkiyede bunun anlamı Gay - Top - Homoseksuel anlamına geliyor.

Ama yabancı bir kişide bunun öncelik anlamı sende o toto var mı anlamına geliyor . Kısacası korkak kelimesinin argo karşılığıdır.

Şimdi toplayalım sonucu.

Tükürmedi.
    Agresif ve sinirli ağızdan büyük olasılık küfürde çıkmıştır.
    Eliyle hakeme argo biçimde Nrede sende o b..ük demiştir.

Cezası bunlara göre kesilmelidir. Tükürme ve cinsiyet ayrımı yapmamıştır.

Ha hala yapmış diyen varsa , kardeşim seni mi kıracam sen yapmış diyorsan sana göre yapmıştır. Anlamıyorsan biz ne yapalım bari.

• Hala ön kamera koyuyorlar. O video ile oynanmış arkadaş. Seyirciler superman gibi ışık hızıyla hareket ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Küfür var mı orası muamma ne dediğini anlamıyorum adamın sinirli tavrından.

Son of diye başlayan kelimeleri dedem bile anladı be, anlamıyorum diye yalan söylemeyin bari. yada işimize bu şekilde geliyor deyin de yüzünüz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Hala ön kamera koyuyorlar. O video ile oynanmış arkadaş. Seyirciler superman gibi ışık hızıyla hareket ediyor.

İzledim tekrardan ışık hızını göremedim...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.