Şimdi Ara

Türk Milliyetçiliği ideolojimi terk eyledim! Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Korkudan sildim vallahi işte bu yüzden terk eyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 21 Haziran 2024; 12:48:34 >

• Neden korktun neyi sildin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk kadınları yüzünden terkettim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk milliyetçiliği dediğiniz şey uzun zamandır can simidi gibi sadece lafta zorda kalınınca yapılacak bir aktiviteden ibaret, bunu bırakın zaten bırakmasanız da pek bi geçerliliğiniz yok, hayatımın büyük bölümü bıyık bırakabilme çabası ile geçti çünkü orada sakal çıkmıyordu iistediğim düzeyde, heryerde bolca çıakrken, gerçekten isteyerek bilerek bıraktım, çıkarım yoktu, şuan ve uzun zamandır duygu yok his yok, türklük de lafta kaldı zaten öyle olmalı, türklerin üzerinde kolbastılı halay çekiyor meclis ve onların milyonluk orduları, ggbb

• halka, partilere, tüm dinden insanlara ve dinsizlere salladım. Kısacası ben böyle bir halkın milliyetçiliğini yapmam. Ben bu halkın ilerlemesini ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasını istemiyorum. Herkes hak ettiği gibi yönetilir. her kesimi, her dine mensubu, dinsizi, erkeğ, kadını ayrı salak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 21 Haziran 2024; 15:58:33 >
  • Sende hiç olmayan şeyi terk edemezsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt

Hayırdır kim belirliyor dostum? Daha önce burada bir fikrimi mi paylaşmışım da böyle söylüyorsun? Bu ideolojiye hizmet edip etmediğimi nereden biliyorsun? Siyasi olarak neler yaptığımı hangi topluluklarda olduğumu ve eylemlerimi nereden biliyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir kişi başkasının hal hareketleri davranışları ile kendi hayatını şekillendiriyorsa anlayın ki o kişi daha OLGUNLAŞAMAMIŞTIR.

Yetişkin bir birey değildir. SANA NE MİLLETİN hal hareket ve tavırlarından doğru senin doğrun isen dünya karşına gelse savunabilmen lazım.

Herkesin yanlışı kendine önemli olan senin doğrun.

Yok ona kızdım milliyetçiliği bıraktım yok kadınlara kızdım şunu bıraktım yok cami imamına kızdım dinden çıktım anneme kızdım şuna küstüm tarzı söylemler çocukluktan başka bir şey değildir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 21 Haziran 2024; 21:46:23 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Doğru değilmiş hocam işte onu anladım. Bu imama kızıp dinden çıkmak değil daha çok Allaha veya peygambere veya kurana kızıp dinden çıkmak gibi bir şey ki bu da çocukça değil zaten dinden çıkılacaksa bakılması gereken şeylerdir.

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

Kendi şahsi fikrin ile bir karar alabiliyorsan ne mutlu.

Ama birinin aklı ile bir görüşten bir dinden bir fikirden veya ne bileyim bir evlilikten bir ilişkiden ayrılmak çocukluktur kişiliğin oturmamasıdır olgunlaşmamaktır.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam katılıyorum.

• turkiyeli milliyetciligi diyecektiniz sanirim🙄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.