Şimdi Ara

Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
44
Favori
120.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, her servis sağlayıcı firma fiber hizmetini sadece kendi müşterilerine sunuyor. Kendi fiber altyapımız ile ilgili yatırımlarımız devam ediyor. Bulunduğunuz adrese fiber altyapımız gelmesi durumunda https://turk.net/mahallenizde/ sayfamızda yer alacaktır.
  • Keşke bizim lokasyonumuzda da bu altyapı olsaydı da TürkNet aboneliğini iptal ettirmek zorunda kalmasaydık
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Gelecekte TürkNet Fiber paketlerinizi simetrik yapacak mısınız acaba? Hem uygun fiyat, hem simetrik yani... Fiber'de hepimizin beklediği olay.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, şu an için bir gelişme bulunmuyor. Bu konuda gelişme olması durumunda duyuru yapacağız.
  • 1000 mbitlik pakette 150 mbit upload 100e çekilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem the mixer

Gelecekte TürkNet Fiber paketlerinizi simetrik yapacak mısınız acaba? Hem uygun fiyat, hem simetrik yani... Fiber'de hepimizin beklediği olay.
    yanında ücretsiz kurulum ve özel destek ekibi de ister misin çocuk adam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankaraya gelse ilk önce çankaya GOP tunalıya kurulur herhalde :) o da bize gelmiyor :( /
  • Turknet çökmüş aklıma direk bu konu geldi :D

• GeçerkenUğradı kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kısa süreli bir kesinti yaşanmıştır. Arkadaşlarım sorunu çözümledi.
  • Evrifaessa_TR E kullanıcısına yanıt
    Ya TürkNet Fiber'e rastlamak şans işi. Madem evine kadar fiber gelmiş, simetrik almak hakkındır. Değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem the mixer

Ya TürkNet Fiber'e rastlamak şans işi. Madem evine kadar fiber gelmiş, simetrik almak hakkındır. Değil mi?
    benim evime kadar superonline fiber geliyor, o da şans işi değil mi? tüm türkiye'de yok sonuçta. ama ben çıkıp superonline'a bana simetrik verin ve fiyatı da yükseltmeyin desem bana gülerler.

• Elbette isteyelim bizimde hakkimiz guney kore finlandiya gibi ulkelerin internet hizlarini hizmetlerini almak ama ulke sartlarindan hic haberdar degil ki gibi onuda isterim bunuda isterim demekle olmuyor. Keske olsa hepmizi isteriz ama bence turknetin sundugu fiber tarifeler bile ulke sartlarinda cok iyi. 1000/100 alinda opun basinizin ustune koyun. Ayrica 1000/1000 alsanizda standart kullaniciya fersah fersah fazla gelir. Bana yapada 60/20 geliyor normalde 100/40 filan gelse o bile fazlasi ile yeterli oluyor. Ama turknet fiber gelse 200/100 luk paket 129 liraya cok cok ideal bi paket. Yeterki getirsinler ama maalesef elimizdekinden olmamak bile iyi su durumda.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Sorun şu ki, TürkNet her zaman "Altyapınızın desteklediği maksimum hızı veriyoruz." derler. Ancak TürkNet Fiber'de bu olay Upload tarafında maalesef yıkılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

Elbette isteyelim bizimde hakkimiz guney kore finlandiya gibi ulkelerin internet hizlarini hizmetlerini almak ama ulke sartlarindan hic haberdar degil ki gibi onuda isterim bunuda isterim demekle olmuyor. Keske olsa hepmizi isteriz ama bence turknetin sundugu fiber tarifeler bile ulke sartlarinda cok iyi. 1000/100 alinda opun basinizin ustune koyun. Ayrica 1000/1000 alsanizda standart kullaniciya fersah fersah fazla gelir. Bana yapada 60/20 geliyor normalde 100/40 filan gelse o bile fazlasi ile yeterli oluyor. Ama turknet fiber gelse 200/100 luk paket 129 liraya cok cok ideal bi paket. Yeterki getirsinler ama maalesef elimizdekinden olmamak bile iyi su durumda.
    11 mbps adsl ile sürünüyorum, 1000/100 nedir yahu aklım almıyor....
  • Evet bakinca fiberde destekleme olayi baska boyutta olay o degil. Bugun fiber alt yapisi olan telekom turkcell vodafone hangisi turknet kadar upload veriyor. Dedigim gibi gonul ister ama zaten 100 mbit upload cok cok rahat yetiyor normal sartlarda. Bence fazlasini istemek icin once turknet fiberin adreslerimize gelmesi gerek sonra yeri gelir fazlasini talep ederiz ama zaten iki elin parmaklari kadar yerde hizmet veren firmadan o da olsun buda olsun istekleri garip geliyor. Bence hakim operatör ve arkasindan gelen turkcell yapmali bu isleri. Yanlis adrese bildirim yapiyorsunuz. Bu captaki bir iss bence boyundan buyuk isler yapiyor zaten.

• İste onu begenmeyenler var maalesef

Turkcell hiç yapmaz o dediğimizi. Yapsa da kazık fiyattan satar. Bu sebeple bence TürkNet'ten simetrik fiber paketi uygun fiyata istemek daha doğru olur.

• Tamam istedik ve yaptilar diyelim eyvallahta hangimiz nasil kullanicaz. Bana en yakın turknet fiber 100 km otede.

TürkNet Fiber'e sahip olanlar kullanabilir en azından...

Ayrıca TürkNet, kendi fiber altyapısını yaygınlaştırıyormuş. Öyle dediler.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.