Şimdi Ara

Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
44
Favori
120.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, paket değişikliği işlemlerinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • AtesGunes kullanıcısına yanıt
    Ben zaten çok çektim onlarda sabrımı çok zorladılar ve millenicom'a geçtim 3 ay önce falan. Fakat yapa olduğum içinde direk geçiremiyorlardı kurulum ücreti falanda ödedim milenicom'a bu yapa yüzünden. Ama hız olarak yine aynı hızı alıyorum. Değişen birşey olmadı benim için 100 küsür liralık kurulum ücreti ile birlikte daha çok para ödeyip yine bu rezil hizmeti farklı bir sağlayıcı ile kullanıyorum. Artık illallah ettim açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I_can -- 6 Haziran 2020; 15:31:41 >
  • savcı963 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,https://turk.net/mahallenizde/ üzerinden kontrol edebilirsiniz.
  • Merhaba, şu anda belirli bölgelerde bulunuyor. Ama altyapı genişletme çalışmalarımız devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k8s

Server 2012 R2

Hangi sağlayıcıdan kullanıyorsunuz?
    OVH France AMD EPYC 7351
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Çalışma devam ediyor tarzi sorgulama ekrani çıkıyor. Bu çalışma ne kadar surecek belli mi? Anadolu illerinden biri icin soruyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aydın-Didim Taraflarına TürkNet Fiber gelecek mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrifaessa_TR

ne alaka laptoplarla anlamadım ben tam. saniyede 3.5GB yazabilen bir NVMe M.2 SSD kullanıyorum laptopımda.

Alıntıları Göster
    Mekanik disk özelinde konuşuyorduk hocam, o yüzden. 5400rpm olunca haliyle yavaş kalıyor. Yoksa pekala SSD'ler aldı başını gitti.
  • tiestoly kullanıcısına yanıt
    Olay sadece YAPA ya da VAE'de olmak değil.
    TürkNet'te 2 farklı altyapı var.
    Birisi xDSL dediğimiz bakır kablo altyapısı (YAPA ve VAE),
    Diğeri de Fiber dediğimiz FTTH/FTTB altyapısı.

TürkNet Fiber altyapı olarak sadece kendi altyapısını kullanıyor.Bazı taşeron firmalar (Millenicom/Netspeed vb. gibi) diğer omurga servis sağlayıcıların (TT/SoL FTTH-B) altyapısını kullanmıyor.Konu sahibinin bahsettiği bu hızları sadece TürkNet'in Fiber altyapısı (yer olarak çok az) olan adreste kullanabilirsin.

Konu sahibi bu yüzden çok şanslı.Milyonda bir ihtimal hizmet alıyor.
  • Hocam, ev kullanıcısı için diyorum ben...
    He.. Ayda ₺8.000 verip bu soyguna ortak olmak isteyen birileri vardır orası ayrı konu.
    Adamlar gözümüzün önünde bizi soyup soğana çeviriyorlar ve kimse GIK demiyor...Aslında benim zoruma giden bu.
  • Tbps kullanıcısına yanıt
    👍 Thanks hocam şans işte

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concordato

Sorun o zaman verdikleri fiyatlar, harcadıkları parayla biçtikleri fiyatın uzaktan yakından ilgisi yok.
    Serbest piyasa, kâr amacı güden şirket,yaptığı yatırımın karşılığını alması gerekiyor. Kimse kimseye zorla hizmet satmıyor :) Parayı veren düdüğü çalar mantığı burada o kadar isyan etki fiyatlarda bi düşüş oluyor mu ? Yok.. Tüketicinin lehine olan bi durum şuana kadar görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, destek kaydınız açık ise kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
    Telekom saha ekipleri eve hiç gelip kontrol etmedikleri halde sürekli "kontrol edildi" "arıza bulunmadı" gibi mesajlar geldi OİM den. Daha sonra sizin kendi ekibinizden bir görevli geldi kontrol etti iç tesisatta hiçbir sorun bulamadı. Buna rağmen ilerleyen haftalarda Telekom ekiplerinin "altyapıda sorun yoktur bina tesisatında hata vardır" şeklindeki mesajından sonra da arıza kaydı sizin tarafınızdan kapatılmıştır.
    Daha önce burada defalarca yazdım bu Telekom ekipleri eve gelmiyorlar kontrol etmiyorlar dedim iplemediniz.
    Şimdi yazlık eve geçtiğim için hizmeti dondurdum tekrar açtığımda düzelmiş olmazsa kapattiracagiz artık. Zaten yeni zamla birlikte adsl altı hızlarda sürünmeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem the mixer

Aydın-Didim Taraflarına TürkNet Fiber gelecek mi?
  • Tbps kullanıcısına yanıt
    Türkiye’de ilk defa, Turkcell’den 10 Gbps internet hızı evlerde!
    Ev internetinde gövde gösterisi!

sloganıyla satılan bir paket bu.

• elmariacci kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorgulama sayfasında bu uyarıyı aldıysanız bulunduğunuz bölgeye farklı operatör tarafından fiber hizmeti veriliyor olabilir.
  • Merhaba, ilettiğiniz adreste şu an için fiber çalışmamız bulunmuyor. Ancak yatırımlarımız devam ediyor.
    Türk Telekomdur büyük bir ihtimalle. Türk telekom altyapisi ile hizmet vermiyor musunuz? Eğer vermiyorsaniz firma olarak genele yayilmaniz bir kac bin yil bulabilir.

• elmariacci kullanıcısına yanıt
    Türk telekom üzerinden fiber vermiyorlar ben yanıtlamış olayım.
    Genele yayılmak istediklerini kim söyledeki? henüz pilot aşamasında daha büyük ihtimal superonline ve türksat gibi sadece işlerine gelen bölgeleri yapacaklardır zaten.
  • Ben Türkiye'den ayrılmadan önce Superonline'ın muhteşem üçlü diye bir tarifesini kullanıyordum, tarife içinde aylık 99 TL'ye 100mbps down, 25mbps up + Turkcell Tv+ 4k Sagem Box bulunuyordu ve kota da yoktu, şimdi baktım bu tarife kaldırılmış yerine saçma sapan tarifeler gelmiş ve fiyatlar yükselmiş, en azından eskiden sunulan imkanlar devam etseymiş, hem hizmet kalitesi düşmüş hem de fiyatlar artmış, çok üzücü gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demoprazol -- 8 Haziran 2020; 5:6:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.