Şimdi Ara

Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
44
Favori
120.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbulun göbeğinde gaziosmanpaşaya 5 mbps yş zar zor veren turknet mi bunu yapmış?
  • MuradinBronzeBeard kullanıcısına yanıt
    Sorun o zaman verdikleri fiyatlar, harcadıkları parayla biçtikleri fiyatın uzaktan yakından ilgisi yok.
  • Şehir merkezinin göbeğinde Turknet yapa ile 8mbit down. 0.7 upload hız alıyordum. Utanç verici birşey bence.
  • Reklam yapana kadar hizmeti genele yaysalar daha iyi olmaz mı.. 35 mbps abonesiyim ama netim adsl hızında.. upload hızım 0,5 ADSL in bile altında.. arıza kaydı açtım 2 ayı geçti hiçbir gelişme olmadı botlarla mesajlaştım resmen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    bu durumu ben de çok saçma bulmuştum ancak biraz sorgulayınca insanların yine FİBER ama ucuz olsun dediklerini bu nedenle düşük hızda ama FİBER aldıklarını gördüm.
  • 2020 li yıllardayız 5G 6G vs. konuşuluyorken 100 mbps internet artık her evde standart olmalı.

• Benim umutlarımı yeşertmeye ne hakkınız var? :( Biz de kablonet 100mbps download için 5 upload alıyoruz. Üstüne akşam 19-24 saatleri arasında hız 24'e düşüyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • I_can kullanıcısına yanıt
    Sen çok uzaksin tahminimce santrale. Ben 1300 metreden 22/6 mbit alıyordum. Türk Telekom teknikeri VAE ye gecmemi önerdi yeni hat çekmişler. Benim söylememe gerek kalmadan kendileri teklif etti.
    1 gün internetsiz kaldım tel numarası değişti.
    Şu an 35 mbit standart hız alıyorum.
    Hem SAYE ye geçersek önceliğimiz olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 6 Haziran 2020; 13:7:24 >
  • Ben yaklaşık 10 yıldır turknet abonesiyim şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım 75Mbps Vdsl kullanıyorum hız değerlerinden genel olarak memnun olsam da malumunuz upload düşük kalıyor.

Yakın zamanda superonline fiber geldi mahalleye ama Turknet daha gelmedi önümüzdeki ay fiyatlara zam da yapacaklarmış bilmiyorum sanırım superonline fibere geçeceğim eğer fiyatı uygunsa.

İnternet pektimi daha yüksek bi pakete geçirmek istiyorum ama sanırım bulunduğum bölgeden kaynaklı olsa gerek Turknet geçiş yapabileceğim en yüksek paketten faydalandırıldığımı söylüyor en azından 100 Mbps ler olabilseydi fibere gerek kalmazdı ama dediğim gibi bu upload hızıyla olmuyor yani.

Yinede Turkneti tavsiye ederim ben bi sorun yaşamadım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Modeme 88mbit bağlantı geldi, reelde ise 8-10mbit hız alabildim. Performans birimi varmış, yaklaşık 5-6 gündür süren bir sorun benim problemim.
    İlgili birime devredilmiş o arkadaşlar bakıyor, yinede teşekkür ederim. İlk adsl alıp 512kb gördüğüm 2003 yılını dün gibi hatırladımda, şimdi 88mbit görüyorum modemde. Değişik bir his oldu. :)
  • AtesGunes kullanıcısına yanıt
    1500 metre olarak gösteriyordu santral uzaklığım.
  • İstanbul Bahçelievler'de 1 Download olan internete 90 TL veriyorum.Allah'a havale ediyorum hepsini.Türk Telekom bu arada.İki yan binamız 85 TL'ye 8 MBPS kullanıyor.Durum vahim.
  • Güzel PR yapmış TurkNet.

Bu hızları tüm anadoluda veremediğiniz sürece, bu reklam kampanyanız hiçbir işe yaramayacak aklınızda bulunsun.
  • I_can kullanıcısına yanıt
    VAE için kayıt açtırın.
    Yardımcı olmazlarsa iptal için faks çekin. Geri arayıp yardımcı olacaklarını söylerler.
    Aramazlarsa millenicom a geçersiniz :)
    Yani illa ki daha yakınlarda saha dolabı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 6 Haziran 2020; 13:59:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

Suan Türk Telekom kullanıyorum. Ayni zamandan tv icin tivibu ip tv kullanıyorum. Türk nete gecsem Tivibuyu devam ettirebilir miyim?
    Devam ettiremezsin, 1 sene önce sormuştum. Bence hızın da iyiyse değiştirme tivibu iptv güzel. İleri geri alabiliyorsun filan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Tivibu ip tv yi 2016 dan beri kullanıyorum. Son güncellemelerle gercekten guzel oldu. Film arşivi de iyidir. Netlfix ile birlikte güzel ikili oluyor. Taahhüt bitimine yakin değerlendireceğim. Teşekkür ederim.

• demoprazol kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajlarımda da belirtmiştim.

quote:

Kısa bir süre sonra indireceğiniz şeyler inanın sadece ihtiyaca yönelik rutin şeyler oluyor ve indirip depolama zaten yapmıyorsunuz genelde harcanan data kullanımı streaming oluyor.

Kesinlikle size katılıyorum. Hatta 100Mbps'i bile doğru düzgün sömüremiyorum. Şu anda en büyük sıkıntı upload hızları. TurkNet'in en büyük avantajı bu upload hızı konusu. Fazla da birşey istemiyoruz aslında. 30-50Mbps olsa rahat 4K yayın yapacak, buluta doğru düzgün veri aktaracak ve diğer işlerle uğraşacak bir hızımız olur.
  • Tbps kullanıcısına yanıt
    www.superonline.net
    10 Gbps Işık Hızında Fiber İnternet Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/10-gbps-isik-hizinda-fiber-internet-kampanyasi

para basıyorsanız 10000mbps bile bağlıyorlar eve. ama 5tb indirme kotası, 500gb yükleme kotası var. Yükleme hızı da sadece 50 mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 6 Haziran 2020; 14:55:0 >

• sinanert21 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydınız açık ise kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • AhaaAhaa A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiber hizmeti için altyapı genişletme çalışmalarımız ve yatırımlarımız devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.