Şimdi Ara

Turk.net'i Tebrik Ederim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turk.net'i Tebrik Ederim :) Bayramdan Bu yana Alt Yapısal Lokasyonumda Sorun vardı sürekli olarak ping şikayetlerini dile gietirdik onlarda bişey yapamadılar 1 ay kadar süre gecti aksamları net 1-2 mbps 300 lerde ping BTK vb Şiakyet olusturduk En sonunda ptt gidip şikayet dilekcesinde bulundum lokasyondaki hat kablolarını degiştirdiler..

1-2 aylık magduriyetimi turknet kasım ayı faturamı ödemiyicegimi 24 ay boyunca 43,99 TL indirim yaptılar Sagolun Turk.net

Kasım Ayı Faturası bile Cıkarmamıslar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swrty -- 18 Kasım 2013; 4:28:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

PTT NE ARKADAŞIM ?

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ne bağlı posta, kargo ve banka hizmeti veren kamu kuruluşu.

http://www.ptt.gov.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi command_4 -- 18 Kasım 2013; 14:19:16 >
  • command_4 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 18 Kasım 2013; 14:38:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

PTT NE ARKADAŞIM ?

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ne bağlı posta, kargo ve banka hizmeti veren kamu kuruluşu.

http://www.ptt.gov.tr

• Hayırlı olsun. :)
  • iyide adamlar size 24 ay tahhaütü yapmış. Adamlar her türlü karlı çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rioxis -- 18 Kasım 2013; 22:17:46 >
  • 23 aydır Türknet kullanıyorum sadece 1 ay sıkıntı yaşadım aslında türknetin suçuda yoktu binaya fiber kabin koyanlar kurcalamıştı neti bir ayda düzeldi Sonuç olarak türkneti önerebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En nefret ettiğiniz reklam ? :D
    12 yıl önce açıldı
    Ben bunu hak ettim mi? Ss’li
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rioxis R kullanıcısına yanıt
    karlı cıkması sıkıntı değil ;) en azından indirim yapıyorlar..2014'te 68 TL ödeyecegime 43 TL öderim bende karlı cıkarım ;)
  • Arkaşlar bir sorum olacak. TTNet aboneliğimi 2.5 sene önce kapattırdım bana faizlerle toplam 189 TL borç çıkarmışlar. Oysa faturanın kesildiği gün tüm borcu ödeyerek kapattırmıştım.Neyse itiraz ettim geçenlerde inceleyeceklermiş.

Sorum şu;

Geçen gün Turk.net'e başvurdum adsl bağlatmak amacıyla.Şuanda ttnetin çıkardığı borç yüzünden turk.net abonelik işlemlerinde bir sıkıntı yaşanır mı? Aynı alt yapıyı kullanıyor ama farklı firma sonuçta.Bir sorun olmayacağını düşünüyorum ama sizlere sormak istedim.
  • Bina yeni telefon hattı yok. Türknet alsam sorun yaşar mıyım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet iyi firmadır. 2 sene kullandım, en ufak bir sorun yaşamadım.
  • 3 senedir kullaniyorum. 8mb. 100 gb+telefon=73 tl ödüyor um.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taahhüt varsa sıkıntı var abi bu kadar basit
  • Yahıu şimdi bir hanım aradı 2 sene taahüt 60 TL 8 mb sınırsız(kotalı) + telefon dedi .Açıkçası cazip geldi .Taahüt falan hikaye zaten iyi ve ucuz firma yok ,olacak gibide gözükmüyor. Zaten telefonu hiç kullanmıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Bina yeni telefon hattı yok. Türknet alsam sorun yaşar mıyım ?

Şu anda kullanıyorum , tek yorumum kusursuz ... @CATBALCA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.