Şimdi Ara

Türk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini Engelliyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
11
Favori
26.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonum samsung a70 dükkanda uydu nette sorunsuz bağlanıyor evde türknet te hiç bir şekilde bağlanmıyor işin garip tarafıda vodafone dükkanda çekiyor ama evde çekmiyor daha önce ttnet te böyle bir sorun yoktu onda gayet güzel bağlanıyordu modemden değil çünkü modemide değiştirdim daha önce ttnet in vermiş olduğu modem vardı zyxel şimdi tp link kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Ankara genelinde türk.net erişim problemi vardı, akşam düzeldikten sonra vowifi da çalışmaya başladı sanırım.

• devoker D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşanan sorunu aynı gün içerisinde çözümledik. Keyifli kullanımlar dilerim
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    İstanbuldaki sorunu ne zaman çözümlemeyi düşünüyorsunuz

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Veya diger internet sağlayıcılarında olmayan sorun sizde neden sorun olarak karşımıza çıkıyor ?

• arkadaşlar bu wifi arama hizmetinde sonuç alan oldumu çözümü nedir ?
  • yaymaz58 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu arkadaşlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • sevgili Türknet destek zaten sorun belli değilmi neden destek kaydı oluşturayım bu sadece benim surunum degilki tüm kulanıcıların sorunu yani genel bir sorun buradan tekrar ediyorum kullandıgım telefon A70 daha önce ttnet te sorunsuz kullandıgım bir servisi sizde kulanamıyorum
    ve bu modemle alakalı degil modemide degiştirdim dahası dükkanda kablonette sorunsuz baglanıyor ama evde Türknette bağlanmıyor ?
  • Vowifi simgesi geliyor, uçak modunda arama yapabiliyorum ama beni aradıklarında ulaşılamıyor. Asus modem kullanıyorum

• Geçen hafta çalışıyordu bu hafta yine çalışmıyor.

• Sorun aynı aile profiline geçince çalışmaya başlıyor. Aile profilinden çıkınca vowifi çalışmıyor.

• devoker D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, network birimimiz vowifi sorunu için genel bir kontrol yapıyor. Gelişmeleri paylaşacağız.
  • Sorun CGNAT ile alakalı sanırım. Turknette Statik IP kullanırken hiç sorun yaşamadım Turkcell WIFI ile. Ancak Turk Telekomun CGNAT'ında bu sorun yaşanmıyor.
  • Turknet statik ip aldim ama vowife yine calişmiyor port acmak lazım mi. Güvenli aile profil de oluyor ama her yer kıstlanıyor int erişimde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krcc

Turknet statik ip aldim ama vowife yine calişmiyor port acmak lazım mi. Güvenli aile profil de oluyor ama her yer kıstlanıyor int erişimde
    modeminizde su mesajdakine benzer bir ayar arayin.
    statik ip olmasa bile calisiyor.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143068666
  • Hocam sadece sıp alg aktif edebildim baska secenek yokdu, modemi ac kapa yaptim geldi artik bundan mi statik ipden emin değilim teşekkür ederim.

• krcc kullanıcısına yanıt
    Alg den hocam.
    Yani eğer gerçekten ihtiyacınız yoksa, statik ip ye boşa para vermeyin.

• tuzsuz_deli_bekir kullanıcısına yanıt
    Hocam evde malesef hat cekmıyor konusmak için balkona çıkıyoruz daha onceden aktifdi vowifi sonra gitti bı turlu gelemdi ugrastim en son statik ip aldm

• krcc kullanıcısına yanıt
    Valla çalışıyorsa dokunma o zaman :)
    Hat çekmeyen evde vowifi büyük konfor oluyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.