Şimdi Ara

Türk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini Engelliyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
11
Favori
26.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone ile ping 50-60 ms sürekli suan 17-22 arasında bir güncelleme yaptıkları belli.
    Huawei cihazımda sorun yaşamıyordum. Xioami vodafone bağlantısını koplarıyordu. Bugun vowifi bağlantısı daha stabil gibi.Önemli konu fw 500 ve 4500 udp portuna izin vermeniz gerekli. Doğru çalışması için vdsl gerekli ve modeminizin vowifi görüşmelerine öncelik atama kapasitesi olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

bu ayarların asus ac51 modem için olan ayarları nasıl olacak acaba?port tetikleme menüsü yok asus ta.port açma bölümünde yerel ip var bizim modemde.tüm ipler için bu portu nasıl açacağım?
    Resmi Desteği | ASUS Türkiye
    [WAN] Port Tetikleme ile ilgili giriş ve ayar bilgileri | Resmi Desteği | ASUS Türkiye
    https://www.asus.com/tr/support/FAQ/114110
    Bu linkte anlatılmış. Buradan bakabilirsiniz. Bahsettiğim şekilde ayarları yapıp deneyiniz. Sonucu buradan paylaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altan2144 -- 4 Nisan 2020; 17:7:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vowifi çalışmıyor diyen arkadaşlar telefonunuzda çağrı ayarları bölümünü kontrol edin. Burada wifi tercih edildi seçili olmalı. Ayrıca operatör bazlı telefonlara verilen destek değişmektedir. Aşağıda linkleri veriyorum. Modem ayarınız ve telefon ayarınız doğru bile olsa operatörünüz telefonunuza destek vermiyorsa vowifi hizmetini alamazsınız. Turk Telekom operatörü destekleyen cihazlar
    Türk Telekom 4.5G
    HD+ görüşme- Fibar Güçlü VoLTE teknolojisi
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/4-5G/hd-gorusme.html
    Buradan wifi aramayı destekleyen cihazlara bakınız. Vodafone operatörü destekleyen cihazlar
    Wi-Fi ile Arama Teknolojisi
    Vodafone Türkiye
    https://www.vodafone.com.tr/Internet/vodafone-vowifi.php
    Turkcell operatörü destekleyen cihazlar
    www.turkcell.com.tr
    HD Ses ve Video Arama (VoLTE&VoWifi)
    https://www.turkcell.com.tr/servisler/hd-ses-ve-video-arama
    Bu linkte daha fazla bilgi bölümüne bakın. Uyumlu cihazların detaylı listesi orada. Ayrıca turkcellin sitesinde belirtildiği üzere ürünlerin distribütör garantili olması gibi kriterlere göre de operatörler vowifi hizmeti vermeyebiliyor. Bu nedenle telefonunuzun ithalatçı garantili mi distribütör garantili mi olduğu da önemli. Tüm ayarları yapmanıza rağmen ve telefonunuz uyumlu olmasına rağmen vowifi çalışmıyorsa önce operatörünüzden destek alın. Operatörünüz cihazınız uyumlu diyorsa o zaman sorun modemden kaynaklanmaktadır. Bu durumda modem arayüzünde yukarıdaki mesajlarımda belirttiğim üzere port tetikleme yapılması gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altan2144 -- 4 Nisan 2020; 17:31:43 >

• modem ayarlarını yapıp güvenlik duvarını kapatmama rağmen wowifi de düzelme olmadı.wifi arama(wowifi) aktif.modemi bir kaç kez restart yaptım.sonuç olumsuz.

Türk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini Engelliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 5 Nisan 2020; 0:54:2 >
  • Türk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini Engelliyor

Sonuç olumsuz bu şekilde bendede vowifi çalışmıyor
    Portu kapatırsam uçak modunda arama yapıyor ama arama almıyor

• quote:

modem ayarlarını yapıp güvenlik duvarını kapatmama rağmen wowifi de düzelme olmadı.wifi arama(wowifi) aktif.modemi bir kaç kez restart yaptım.sonuç olumsuz.

destek kaydı açmışmıydınız siz ?
  • zaltun kullanıcısına yanıt
    Merhaba, vowifi için network ekibimizin kontrolleri devam ediyor. Gelişmeleri sizin ile paylaşacağız.
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    destek kaydı açmadım. genel bir problem olduğu için düzeltilmesini bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

destek kaydı açmadım. genel bir problem olduğu için düzeltilmesini bekliyorum.
    çanakkalede düzelti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

çanakkalede düzelti.

Alıntıları Göster
    Hocam bende çanakkaledeyim biliyorsun ama bende de sıkıntı var sanırım senin hatta özel bir işlem yapıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

Hocam bende çanakkaledeyim biliyorsun ama bende de sıkıntı var sanırım senin hatta özel bir işlem yapıldı

Alıntıları Göster
    Arkadaşımda ve kuzenimde çalışıyor

• quote:

Arkadaşımda ve kuzenimde çalışıyor

Alıntıları Göster
    Bende niye çalışmıyor ki modem kaynaklı mı acaba

• quote:

Bende niye çalışmıyor ki modem kaynaklı mı acaba

Alıntıları Göster
    olabilir .
    port tetikleme ile çalıştıranlar vardı önceki mesajlarda. denedin mi o yöntemi?
  • Router kullanan var mI? Eğer router kullanıyorsanız vowifi bağlantısını öncelikle router ı kapatıp ana modeminiz ile yapmanız gerekir. Ana modemden bağlantı yaptıktan sonra routerı açıp onunla bağlantı kurabilirsiniz. Port tetiklemeyi de ana modeminizde yapmanız gerekir. Router arayüzünde port tetikleme yapmanın faydası yoktur. Modem arayüzünde güvenlik duvarınız ortada bulunsun. Yüksek ise vowifi çalışmayabilir. Ayrıca vowifi ayarını modemin yanında yapın. Sinyal zayıflığı vowifi yi etkiler. Vowifi çalışmıyor diyenler bir de bu yöntemi denesin.
    Aşağıda yer alan resimlerdeki gibi port tetikleme yaptıktan sonra aktif seçeneğini işaretlemeyi unutmayın yoksa port tetikleme çalışmaz. Bunu yaptıktan sonra modemi kendi arayüzünden yeniden başlatın. Açma kapama düğmesi ile yaparsanız modem kendi içinde port tetikleme yapamayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altan2144 -- 6 Nisan 2020; 9:19:57 >

• quote:

olabilir .
    port tetikleme ile çalıştıranlar vardı önceki mesajlarda. denedin mi o yöntemi?

Alıntıları Göster
    Deniyorum asus modemde olmuyor

• quote:

Deniyorum asus modemde olmuyor

Alıntıları Göster
    Dsl n17u da deniyorum, olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ukisla7

Dsl n17u da deniyorum, olmuyor

Alıntıları Göster
    Bende de dsl n16 var deniyorum olmuyor

• Port tetikleme yaptıktan sonra modem arayüzünden cihazı yeniden başlattınız mı?Normal reset ile port tetikleme çalışmayabilir. Modem arayüzünden port tetikleme yaptıktan sonra yine modem arayüzünden yeniden başlat demeniz gerekmektedir. Ayrıca bu işlemi yaptıktan sonra telefonunuzun açma kapama düğmesine basıp kapat ve yeniden başlat demeniz gerekmektedir. Değişikliklerin geçerli olması bu şekilde sağlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altan2144 -- 6 Nisan 2020; 14:7:13 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.