Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
41
Favori
95.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kablolu baglanti ile aldigim hiz. Modem zte h298a
    Wifi 5ghz ile 450 civari hiz veriyor.

TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST)
  • 500 mbit ücreti ne arkadaşlar tt de
  • ASSKIMM kullanıcısına yanıt

Yeni abonelere 289₺,

Türktelekom abonelerine 330₺.

• mechulkalan M kullanıcısına yanıt

Altyapı ftth mi?

• extrabanan kullanıcısına yanıt

bilmiyorum. dairelere cat6 ile cikiyormus.

FTTB varsa FTTH getirmiyorlar tek çare gigafiber talep sayfası:

turknet
    Gigafiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 22 Temmuz 2022; 16:47:33 >
  • Bluepower kullanıcısına yanıt

o sayfada soyle bir sey cikti. inanalim mi?

Evet planlamada olan bölgedesiniz 5 ay sonra 1 gigabit simetrik internetiniz hayırlı olsun hız testi bekliyoruz TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST) 

Neyse 5 ay daha Turknet'in fahis fiyatlarina katlanacagiz. Tabi bu sozlerinden de donmezlerse.

• TheMecEngineer kullanıcısına yanıt

Mevcut türktelekom müşterilerine açıldımıki 100 üstü paketler? Ayrıca aynı fiyat olmaması çok kötü olmuş. 330tl çok pahalı

Eşek gibi getircekler binamda şuan fttb var ancak süperonline ftth için kazıya başladı hemen arkasından telekomda çevreki yerlere ftth için çalışmalara başlamış:) Rekabet böyle bir şey. Getirmezlerse zaten Sol gpon geçicem, kendileri bilir.
  • KalemKolik kullanıcısına yanıt

Evet Online İşlemler üzerinden Kampanya Yenile bölümünde gözüküyor.

100 Mbps 230

200 Mbps 260

500 Mbps 330

1000 Mbps 430 TL.

• mustifb M kullanıcısına yanıt

Oha bize niye farklı fiyat. Paha pahalı ve ilk ayda bedava değildir büyük ihtimal :(

• KalemKolik kullanıcısına yanıt

Mevcut müşteriye hep pahalı fiyat. Hayır ilk ay bedava değil.

• Sirkadyen S kullanıcısına yanıt

Hocam öncelikle Türk Telekom çalışanları sıfır bilgi ile çalışıyorlar. Eve kuruluma gelen arkadaş modemi bağladı ve aktif dedi. Kablolu hız testi yapıp 350 mbit alınca yarına düzelir diyip gitti. Tabiki de değişen bi şey olmadı. Ertesi gün müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım. Efendim biz 1000 mbite kadar satıyoruz hızın garantisi yok gibi laflar etti, ısrarla arıza kaydı açtırdım. 3 saat içinde ekip eve geldiler, gelen arkadaş bilgisayar bölümü mezunuymuş baya muhabbet ettik ve size gelen hattın bağlı olduğu cihazın hızı bu hızları vermeye yetmiyor dedi ve santraldeki bi yetkiliyi aradı. Yetkili elimizde fazladan cihaz var hemen değiştirin dedi telefonda. Ekipler ertesi gün sabahtan gelip mahalledeki ankastre cihazında oynama yaptılar ve gelen ekipteki arkadaş arayarak işlem tamam diye aradı. Eve geldim ve Paris sunucundan aldığım sonuç:

YouTube sunucularından download hızı:

Kesinlikle ısrar etmeniz ve gelen ekipteki arkadaşla arayı azcık iyi tutmanız gerekiyor, gerekirse bölgenize bakan müdürlüğe gidip santraldeki çalışanlarla irtibat kurmaya çalışın.

• Ya bir şey soracam. Türk Telekom müşteri temsilcisi adres sorgulamamı yaptı ve 1000 mbps alabilirsiniz dedi. Ancak bizdeki fiber fttb yani binaya kadar fiber eve cat 6 kablo geliyor. Anlamadığım şimdi adres sorgulamada neden 1000 mbps gözüküyor. Eğer bu şekilde gözüküyorsa bilgisayara ankastreden gelen kabloyu bağlandığımda ağ ayarlarında neden 100 mbps çıkıyor. Burada tezatlık yok mu. Şuan Türknet kullanıyorum Türk Telekom 500mbps verirse geçmeyi düşünüyorum ancak emin olamıyorum vereceklerine.
  • mustifb M kullanıcısına yanıt

Bileydim beklerdim biraz daha valla şansıma gelmez etmez diye yenı uyelık aldım eskı uyelıgımde tahhut nedenı ıle oduyorum gercı buradakı fıyatlardan yıne nerdeyse ucuza denk gelıyor ıkı ınternet ama bırını resmen boşa öduyorum.

• habib_723 kullanıcısına yanıt
    Senin binanın içindeki makinanın ethernet çıkışları 100 mbit ethernet portuna sahip. Yani şuan daha fazlasını alamazsın. Önce o makinanın 1000 mbit ethernet portlu olanla değiştirilmesi lazım.
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt

Zaten geleceği kesindi yeni müşteriler için çıktığında ben mevcut müşteri olarak pakete geçebiliyordum lakin fiyat yüksek geldi bana. Mevcut müşteriler için geç açılmasının sebebinin sistemin ayarlanması olarak düşünüyorum şahsen. Neyse eğer eve çift girişli bir ONT taktırabilirseniz ikisini de kullanırsınız en azından boşuna parasını ödemiş olmazsınız.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.