Bugün type-c ethernet dönüştürücm geldi. Zyxel modem ile sonuçlar aşağıda. speedtest.net Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test https://www.speedtest.net/result/d/445824015 |
TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST) (9. sayfa)
-
-
Uploadin hep bu şekilde mi 1000 e 55 vermesi gerekirdi bende dahil geneli öyle 1000 mbps de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortalama: 48 civarı çıkıyor. 55 görmedim daha.
-
-
Bende bu sabah itibariyle 500mbit için başvurumu yaptım. Üzülerek turknetten turktelekoma geçiyorum ama yapacak bir şey yok zorunda bırakıldık.. Haftaya cumaya randevu verildi yaz olması sebebiyle yoğunluk fazla sanırım. Kurulduğu gibi testleri buraya yükleyeceğim.
-
şimdiden hayırlı olsun
-
Elveda @TurkNet Destek .. Bugun bağlantı sağlandı 24 ay taahütle imzayı attık ama şuan değerler ping herşey çok iyi. Gelen arkadaşlara da sordum santral çok iyi durumda Gigabit abone gelmiyor bu bölgede 2 tane 500 bağladım ama gelse bile santral çok rahat kaldırır dedi. Sanırım sıkıntısız keyfini süreceğiz bu hızın.
-
-
Hocam ben de 1000'lik pakede geçmiştim ancak görebildiğim en yüksek hız 350 mbps oldu maalesef. Ben de arıza bildirimi yaptım, sizin şikayet kaydı ne kadar zamanda sonuçlanmıştı ?
-
Türk neti kendiniz mi kapattırdınız direk hattınızı taşıdılar mı acaba? Ben de yakın zamanda benzer işlem yapacağım da kapattırmalı mıyım yoksa taşırlar mı direk onun peşindeyim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
telekomun internet sitesinde 20mbps gosteriyor upload hizini. 50 mi 20 mi ?
-
Hocam türk telekom upload'larda yükseltmeye geçti 200 bile alsanız en aşsagi 25megabit upload geliyor, fakat ileride bu durum değişebilir hızları düşürebilirler kesin bir durum değil yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
wi-fi bağlantısı xioami ax1800 Router ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni hızlara geçtim 2 hafta kullandım 2. hafta Türk telekom 3 Gündür bakım var diyor evde internetim yok böyle bir saçmalık ben anlamıs değilim yıl 2022 teknoloji internet elektrik su gibi evde nerdeyse butun cıhazlar ınternete baglı ama eve 3 gundur ınternet vermıyorlar. Ne bakımı ne çalısmasıymıs bu maşallah anlam veremedim dolapları yenıden mı kuruyorlar ne yapıyorlar kaç yıldır ınternet kullanıyorum yeni ev şebeke yok sorunu dısında hayatımda hıc bu kadar uzun ınternet kesıntısı yasadıgımı hatırlamıyorum. Arıyorum bılgıde vermıyorlar neden dıyorum yanı ne oldu bakım var detay veremıyoruz dıyor.
-
Dün itibari ile TTNET 500 paketi bağlantısı yapıldı. Detaylı test vs. yapmadım. Sadece speedtest sonucuna baktım. Upload da down da kâfi. Evet gönül isterdi ki daha hesaplı olsun ama bir paket sigaranın 50 tl ye dayandığı bu günlerde 300 TL gözüme batmadı o kadar da.
-
Banada bundan 1 ay öncesinde aynısı denk geldi tam 4 gün bakım yapıyoruz denilerek internet vermemişlerdi ilk gün aynı gün biticek deniyordu sonraki gün yeni süre verdiler bir sonraki gün yine süre vs derken 4 gün sonuna doğru net geldi bu süreç içerisinde internette biraz araştırma yaptım bu tarz olupta aylarca bekleyen insanlar gördüm yani en azından 4 günde yırttığıma sevindim.
Fiyat şimdilik az'da olsa çok görünebilir ama ilerisi için çok iyi fiyat bence sonuçta Aralık ayında asgari ücrete yeni bir zam daha gelicek ve seçime yakın olduğu için güzel bir zam olucak böylece herşey gibi net fiyatları'da güzel bir zamdan nasibini alıcak.
Ben ADSL'in 0,6 upload hızı ile cebelleşirken insanların 1000 mbit hızlara geçmesi sinirimi bozmaya başladı forumdan bir süre uzak durmayı planlıyorum.
kendimi 1999 yılında hayal edip ADSL'i çok hızlı hissetmeyi deneyeceğim
-
Yük altında ping değeri hayli yüksek gibi.
-
Turknete onlinedan kapatma talebi verdim arayacaklar sanırım. Turktelekom ekipleri zaten gelip mevcuttaki bağlantıyı TT ye cevirdi diğer cihazları söküp.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thierry Henry 20 -- 22 Temmuz 2022; 10:39:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X