Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.496
Cevap
41
Favori
97.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok lezzetli bir hız testi gerçekten insanın canını çektiriyor. Hayırlı olsun güle güle kullanınTÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST) Bende Sol fiber var, Telekom fiberinde alt yapısı var ama bakalım.

• Zamla beraber geçmek nasip oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000mbit 330tl değilde 250tl olsaydı keşke 430tl çok fazla yahu. 500 içinde 330tl pahalı. Keşke fiyatlar 1-2 tık aşağıda olsaydı

• KalemKolik kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetleri modem dahil 409 TL dedi çok fiyat çekiyorlar.

• miskindvd kullanıcısına yanıt
    Makinanın değişmesi yeterli midir. Yoksa illa fiber kablo eve gelmeli mi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • habib_723 kullanıcısına yanıt

Fiber kablonun eve gelmesi zorunlu değil. Binanızın altından size ethernet Cat6 kablo ile rahatlıkla 1000mbit verilebilmesi lazım. Kaçıncı kattasınız ? acaba kablo çok mu uzun

• NitroNos kullanıcısına yanıt

Yokmu acaba indirimli almanın yolu :( millenicom veya turknet paket çıkarsa bari tt altyapısı üzerinden

• KalemKolik kullanıcısına yanıt

Böyle giderse pelicell geçeceğim 250 mbps 165 TL modem dahil veya İnternet kutusunun 200 üzeri paketlerin çıkarmasını bekleyeceğim

• miskindvd kullanıcısına yanıt
    6. Kattayım ustam. Normalde hat değerlerini tt çalışanı modem bozulduğunda test etmişti. Hat değeriniz çok mükemmel dedi. Tek sorun 100 mbps üstü olmaması. Cihaz halolursa açıkçası hemen geçerim 200 üstü paketlere.

6 kat yüksek değil, her kat 3 metre desek 18 + dolaştığı yerler falan 25-30 metre bir kablo ile bağlısınız. Cat6 kablo bu mesafede 1000 mbit hızı rahatlıkla taşır. Sizin cihaz değişince güzel hızlar alırsınıx

• Sonunda baglattık arkadaşlar. Siyah modem ile kullanıyorum

TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST)
  • Byzec B kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Güzel hızTÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST) 

• 1000Mb/sn paketine geçemiyorum arkadaşlar. 500'lük olana hemen geçtim fakat paket değişikliği diyorum ardından katılımınız tamamlanacaktır diyor. 5 dakika sonra ise tamamlanamadı diyor. Böyle bir şey yaşayan var mi?

• Arkadaslar benim ttnet'e kizdigim cok nokta var, ama gercekten fiberde hilesiz hurdasiz band genisligi neyse onu veriyor. (en azindan art niyetli herhangi bir sey gormedim bugune kadar, en fazla beceriksizlik veya bilgisizlik vardir)

O yuzden parasini hak ediyor diyebilirim gigabit paket... Singapurdan bile 720-730 mbit ile download edebildim, daha bir cok yeri test ettim ama bir kac yer haricinde (bunlar uc orneklerdi, tokyo vs gibi) 500mbps altini gormedigimi soyleyebilirim. Basarili buldum.

https://i.ibb.co/tcbM2DP/speeds.png

TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndJusticeForAll -- 24 Temmuz 2022; 1:13:9 >

Dünden beridir uğraşıyorum bende, sizinle sorunumuz aynı hemen hemen.

Ben 500'lük paketi aldım bugün aradım dedim 500'lük paket aldım ama hızım hala 100 dedim (bu arada upload hızım 4oMpbs oldu), arıza kaydı açtılar akabinde 1-2 saat içince talebiniz sonlandırılmıştır diye mesaj geldi, ama dünden beri üçüncü dördüncü arıza kaydı açtırışım. Oturduğum yerde çok nüfusta yok pazartesi benimle irtibata geçerler düşüncesindeyim. Bakalım bunları bıktırana kadar koşucam peşinden :) elbet geri dönüşü olacak.

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt

Merhaba ethernet kartınız gigabit mi ? önemli olan konu ethernet kartınız eğer gigabit ise 500 hızı görebilirsiniz.Değilse 100 den yukarısını göremezsiniz.

• ecembilgisayar E kullanıcısına yanıt

Anakart Msı X570 Unify, zannedersem destekliyor olması lazım. Tüm Driver'lar güncel.

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bende de var. 1000 mbps secip basvuruyurum katılımınız alındı diyo.Yarım saat sonra tamamlanamadı müşteri hizmetleriyle görüşün diye mesaj geliyo.Müşteri hizmetlerini aradım sıfır bilgi kampanyadan haberleri bile yok.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.