Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
41
Favori
95.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu nasıl saçmalık. Ne demek tek binaya veremiyoruz. Kaç bina olacak. O zaman bizim sitede 2 bina var. Bir tanesine eve kadar fiber bizim apartmana binaya kadar böyle saçmalıkmı olur. Veremiyorsan getir cihazı tak kullansın müşteri. Eve kadar fiber gelmiyorsa fiberin anlamı ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KalemKolik kullanıcısına yanıt

Aynen elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi bırakıyorlar insanı, TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST)  fazla sinir bi zaman sonra terse dönüp güldürürmüş ya o moddayım. En kötüsü elden bir şey gelmemesi, ha elden bir şey gelir içerde yok bi dayımız amcamız olsa zaten tek telefonda halledilir. Ama müşteri keriz ya iki süslü söz ile kandırıyorlar. Herkes yemez işte ama.

Telefonda ki kişiye şunu söyledim yaa, MDU cihazını bende değiştirebilirim yani bu çok büyük bir şey değil yani satın alıp ben değiştireyim dedim. Tabi maliyeti bizi aşar o ayrı konu 1000$-1500$ en kötüsü diye biliyorum.

Gidebileceğim son nokta neresiyse gidicem işte bakalım. Elimden ne geliyorsa sonuna kadar kullanıcam.

Türk Telekom :'' Sana 50mbit VDSL interneti getirdik, daha ne istiyorsun, biz en iyisiyiz, zaten başka firma da yok, şimdi VDSL internet için bize biat et '' :)

• Yazık cidden, bu hal ile iyi ayakta duruyor bu firma.

• Lion_Army kullanıcısına yanıt

bence bagli oldugunuz ilce mudurlugune gidip network ekibinin basina eksiyin onlar yapana kadar TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST) TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST) 

• Mevcut müşterilere açılınca ben dahil geçen kişilerden çok sayıda şikayet olmuştu. Forumda bile baya mesaj gördüm hız problemleri ile ilgili. Mevcut müşterilere kapalıysa biz nasıl geçtik? Muhtemelen şikayetler problemler yığılınca geçişleri kapatıp salağa yatmayı çözüm olarak gördüler.

karşıda sizi dinlemeyenlere isterseniz beni örnek olarak verin. Gayette mevcut aboneyim ve hiç bir şey değiştirmeden 500 lük paketi kullanıyorum.

şimdi yaptığım test

TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST)

• caglar_kilic kullanıcısına yanıt
    FTTB altyapıda mısınız? FTTB altyapıda 500mbit seçeneği aktif mi verebiliyorlar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLMeCa88 -- 27 Temmuz 2022; 14:45:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apartmana kadar fiber olmasına rağmen. Uygulamada 500mbit internete geçiş seçeneği geldi geçtim. Başıma iş aldım bence ama bakalım ne olacak

Altyapı fttb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 27 Temmuz 2022; 14:10:46 >
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt

Kapanmıştı mevcut aboneyim. Sabah açıldı 500 seçeneği geçiş yaptım. Eve geçmedim daha. Apartmana kadar fiber. Üst komşu telekom altyapıda çalışıyor. Kendisine söyledim. Diyor çok masraflı eve kadar fiber çekmeyiz zor.

• oLMeCa88 kullanıcısına yanıt

Ben uygulamadan geçtim. Gece eve gideceiğim. Apartmana kadar fiber. Açıkcası modemimde 4 yıllık sanırım. Umudum yok ama gece belli olacak

• Kanıt olarak kullanıcam hocam mahkemede teşekkürler.

Alt yapıda çalışan arkadaşa sorarmısınız hocam, binada ki MDU cihazı değiştirmek çok mu zormuş. MDU cihazı gigabit portlu cihaz ile değişirse o hızı alırsınız. CAT6 kablodan ötürü eve kadar fiber kabloda ki gibi olmazda 480-490 olur bu da çok dert ve sorun değil zaten.

Sorayım hocam. Komşu ama pek ilgilenmiyor gibi geldi bana. :)

pahalı falan değil, uğraşmak istemedikleri için öyle diyorlar. Size FTTB sistemi çekmişler daha ne istiyorsun demeye çalışıyorlar :(

• oLMeCa88 kullanıcısına yanıt

Evet eve kadar fiber var bende. Uygulamadan geçtim. Dün 1000 mbps’e geçiş seçeneğini görebiliyorken bugün kaldırılmış. Sanırım FTTH olmayanlarada satışa açıldığı için şuanlık mevcut aboneleri kapattılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_kilic -- 28 Temmuz 2022; 0:40:38 >
  • Adamlar kafayı yemiş. 500e geçtim eve kadar fiber değil. Upload 40 alıyorum fakat download 90 alıyorum dedim. Arıza kaydı açtılar. Gelip bakacakalarına

"Degerli Musterimiz, 3595380393 no'lu internet arizaniz cozumlenmistir. Kontrol etmenizi ve giderildi ise ''GIDERILDI'' bosluk ''ariza no'' yazip 6606'ya gondermenizi rica ederiz. Devam ediyor ise sizi en kisa surede 4441444’ten arayacagiz. B001"

Tabiiki olmadı. :)

• Türk Telekom kampanya taahhütnamesinde açıkca belirtmiş. Eve kadar fiberde 200 üzeri hızları verecekler.

Geçiş yaparken bu detayları bilmek gerekiyor

*200 Mbps ve üzeri hızlar: Eve kadar fiber (FTTH) altyapıda kullanılabilir.

• Selam bugün bende türknetten çıkıp 1000mbps türktelekom bağlattım.

250 mbpslik bir kayıp var hız testi kablolu bağlantı ile yapıldı.

türktelekomu arayıp söyledim. 750mbps gayet mükemmel bir hız kopma yoksa neyinize yetmiyor kullanın gitsin dendi TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST) 

TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST)
  • brynrdg kullanıcısına yanıt

kayıp çok fazla bir daha şikayet kaydı oluştur kapasite arttırımı yapsınlar

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.