Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.505
Cevap
42
Favori
99.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Müşteri hizmetleri ile görüştüm, biraz kullanın hız oturur dedi. Doğru mu. 1000 mbps için duymuştum birkaç hafta sonra tam performans alınacağını söyleyenler olmuştu. 500 mbps için de geçerli mi bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhuntus81 O kullanıcısına yanıt
    bana hiç inandırıcı gelmiyor nedense :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • orhuntus81 O kullanıcısına yanıt

yalan

• bugün fiber bağlandı. speedtest üzerinde ankara sunucuda 940mbps - 52 mbps değerlerini gördüm. bazı test yerlerinde çok değişik sonuçlar çıkıyor. kimi 350 kimi 600 civarlarında. muhtemelen bağlantı yaptığı sunucu ile alakalı

• Bugün telekom mağazasına gittim adam bana 100 al diyor 500 -1000 yüksek hız alamazsın diyor. Veya Sonra 500 e yükseltme yaparsın diyor

Telefonla müşteri hizmetlerini aradığımda ise altyapının 1000 e kadar desteklediğini söylüyorlar.
    Ama sonra ben şu kampanyadan yararlanamazsam ne olacak

bireysel.turktelekom.com.tr
    Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/onlinea-ozel-efsane-fiber-kampanyasi-500-mbps

500 için mi başvuru yapayım yoksa 100 için mi
    Online başvuru yapacağım
    TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgisayarınpsikolojikdanışmanı -- 31 Temmuz 2023; 12:25:31 >

• önce 100mbps al sonra 500mbps geçersin online işlemlerden hız yükseltirsin

• hızda yükseltme yapınca aynı kampanyanın dahilindeki yüksek hızın fiyatından mı yararlanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgisayarınpsikolojikdanışmanı -- 31 Temmuz 2023; 12:48:21 >
  • bilgisayarınpsikolojikdanışmanı B kullanıcısına yanıt

Taahhüt verdiğiniz zamanki fiyatlar geçerli olur. Yine de başvuru yaparken teyit etmenizde fayda var.

• Bilgisayarda ethernet girişi yok diye type-c gigabit ethernet dönüştürücü aldım kablolu test yapayım diye 330 mbps sınırına takıldık üstüne çıkmıyor.

5GHz'de 700 Mbps görebildim en fazla. Kablosuzda 1000 alamadıktan sonra bu hızın hiçbir anlamı yok bütün elektronik cihazlar kablosuz bağlantı için tasarlanıyor, yeni nesil dizüstü bilgisayarlarda bile ethernet girişi yok düşünün artık. Kablosuzda 1000 Mbps verecek router bulursam son şans olarak alıp deneyeceğim başka çare kalmadı.

• bilgisayarınpsikolojikdanışmanı B kullanıcısına yanıt

Telekom mağasındaki adamın ne teknik bilgisi varda akıl veriyor al 500ü geç.

• Leon kullanıcısına yanıt

usb 2.0 limiti 425mbps civarında biraz ona takılmış sanki, kartın ucu type c olsa bile bağlantı hızı usb2 olabiliyor kontrol etmek lazım alırken. o adaptörü bence iadeye verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcislocked -- 5 Ağustos 2023; 18:20:52 >
  • pcislocked kullanıcısına yanıt

Adaptör bu;

Sorun muhtemelen Huawei Matebook d14 dizüstünden kaynaklı çünkü ramler arızalı(sürekli mavi ekran veriyor) anakartın değişmesi gerekiyordu ve windows 11 tam güncel değil bunun etkisi de olabilir.

Kablolu bağlantıyı kenara bırakıyorum çünkü masaüstü bilgisayarlar hariç hiçbir cihaz kablolu internet için üretilmiyor artık. Konforluda değil zaten. PS5, televizyon ve Android tv box dahil 5GHz ile WiFi'ye bağladım kabloludan daha hızlı. Ethernet dönüştürücü adaptörü boşuna aldık aslında neyse.TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST) 

iPhone 11'de 5GHz kablosuzda en son 700 gördüm. iPhone 13-14 veya Samsung'un üst model telefonları olsa Türk Telekom'un verdiği modem ile daha üstünü alır mıyım bilmiyorum. iPhone 11 ile bu hızı aldıysam belli ki eldeki cihazlar 1000 Mbps için yetersiz boşuna günahını almayayım şimdi telekomun verdiği modeminTÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST) 

Sonuç olarak 5GHz WiFi ile eldeki cihazlar eski de olsa 630-700 arasında hız alıyorum. Daha üstün cihazlar ile kablosuzda 900 ve üstünü alabilirsem niyetim 5GHz'yi evin her tarafında çekmesi için menzil genişletici ile desteklemek olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 6 Ağustos 2023; 2:13:59 >

• Merhaba şu an Superonline 200 e 20 hızım 500 mb paketlere geçmeyi düşünüyorum 2 ay sonra taahhütüm bitiyor ps5 online oyun Pubg oynuyorum ping hep 80 üstü
    Asus un routeri kullanıyorum tuf gaming v2 serisi
    Türk Telekom’a geçmeyi düşünüyorum
    Telekom’un ping değeri nedir bilgisi olan aynı oyunu oynayan var mı ?

• eve internet bağlanalı 1 hafta oldu 1000 mbps hız şu an 20 lerde dolanıyor. 25 dakikadır da müşteri hizmetlerine bağlanamadım. kapadım telfonu. bir de prime ayrıcalığı diyorlar! sesli kayıtta telekomu var muhatabı var diyor. ironi yapıyorlar sanırım. yarın ola hayrola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 8 Ağustos 2023; 23:20:32 >
  • 1000 mbit'lik internetimin taahhütü 9. ayda bitiyor . Dün aradılar ilk 12 ay 650 son 12 ay 750 tl uygun mudur diye sordular. Eğer taahhüt vermez ise kullandığım internetin aylığı 1200 tl olacak dediler.

Şu fiyatlara baktıkça ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok. Emeği geçenlere yürekten sevgiler

• Leon kullanıcısına yanıt

bence wifidan 1000 alıcam diye bu kadar ugarsıp zorlamaya gerek yok 500-700 de gayet iyi, iyiden ziyade 700 ile 1000mbps arasındaki farktan olumsuz ektilenecek(MOBİL TELEFONLA KULLANIMLARDA) bir kullanım alanı yok gibi bişey şu anda. illa alacam diyorsanız o menzil tekrarlayıcılar vesaire de wifi 6 veya 6E olsun 160mhz desteği olsun. 160mhz yoksa 4x4 olsun. zaten bu dedigim ayarda cihazlar ucuz cihazlar olmuyor genelde o yüzden onlara harcanacak para ile alacagınız hız farkına degebilir gibi dursa da cok fark hissetmezsiniz. gündelik kullanımda sizi gecikme(google sunucularına olan cloudflare'a olan ping, dns adres çözüm süreleri, http request süreleri vesaire) daha cok etkiler, o da fiber ile zaten olabilecek en düşük gecikmededir muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcislocked -- 11 Ağustos 2023; 20:2:28 >
  • corcicorccik kullanıcısına yanıt

telekomda pingin muhtemelen daha kötü olmaz. o router ile de ping sorunu yaşamaman lazım. bölgende telekomun fiber optik alyapısı var mı diye baktır. bakır/dsl altyapı varsa bulaşma superonline'dan devam et. ki superonline'da da cok ping yaşamaman lazım eğer superonline'da kalacaksan forumda superonline başlığında bu konuyu ayrıca açıp ping sorununun üzerine gitmeni tavsiye ederim.

pinglerin nasıl olduğu bölgeden bölgeye değişir, telekom kullanan komşun veya aynı ilçede akraban falan varsa oradan bakabilirsin.

• Arkadaşlar bu hata nedir ? 1 gbite geçiş yaptım ama upload ölçemiyorum.

• Bu da fast testim. İlk günümüz bakalım.

• Modality kullanıcısına yanıt
    Kablolu mu hocam? Kablosuz test de ekler misiniz? Benim 400 üzerine çıkmıyor kablosuzda.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.