Bildirim
Türk Telekom akıllı ev telefonu ..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evde akıllı telefon kullanmanın ne anlamı var ki. Zaten o telefon donanım anlamında da bir işe yaramaz. Ekranı da çamur gibi.
Evde android deneyimi yaşamak için ucuz yollu tabletleri tercih etmek çok daha mantıklı olur. -
Hocam ayda 2 liraya alinan telefonun donanımı bakımından iyi bisey beklenmez tabi ev telefonu sürekli kullanılcak hali yok ama 1.3 ghz ARM işlemci kafama takıldı ilk defa duydum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayda 2 TL'ye hangi tarifeye veriyorlar. Bu sefer de telefon faturası yüksek gelmesin. -
ev avantaj dört dörtlük ek tarifelilere ayda 2 tl diğerlerine ayda 12 tl
Bulaşmayın sanırım Casper üretiyor ekran falan hem evde akıllı telefonun ne gereği var
Adamlar SIM kart yapıp telefonla satıyorlar, almayın. Şu Çin telefonlarından.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Caspermi üretiyor ? bedava verseler bile alınmaz ozaman -_- -
Özelliklerini aradım internette bulamadım. Tam listesini atabilecek var mı acaba ?
Düzenleme: Bir daha aradım ve hemen buldum bu sefer. Adamlar VGA ön kamera koymuş görüntülü görüşme yapabiliyormuşuz . 4" TFT ekran var (800x480) ekran da kurtarmıyor bence. 1.3 Ghz Çift Çekirdekli ARM İşlemci varmış muhtemelen Temple Run çalıştırır (ucu ucuna). Alınması için aşırı ucuz olması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perklorat -- 17 Mart 2014; 22:11:23 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X