Şimdi Ara

Türk Telekom Altyapı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar.Arkadaşlar yaklaşık 2 yıl önce Ankara/Keçiören/Yükseltepe Mh. 1823.sk ta bulunan 6 nolu binaya taşındık.Bina yaklaşık 6-7 yıllık.Binanın bulunduğu sokakta ve çevre sokaklarda Türk Telekom altyapısı yok.5-6 kez şikayetvar'a bildirdim.Kesin olarak hiçbir şey söylenmedi.(Binada iskan da yok!)Ne yapmam gerekir?

• İşiniz çok zor. Bölgede yoksa baya kişinin başvuru yapması lazımdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTK ya başvurun
  • Binada iskan da yoksa işiniz zor. İskansiz evi neden aldığınızı anlamadım. İskansiz ev demek zaten altyapısı olmayan anlamına geliyor. Elektriği suyu kanalizasyonu bile olmayabilirdi.

• İskan ın hemen halledilebileceğini söylemişti müteahhit.Bizde sorun olmaz zannettik.BTK kesin sonuç verebilir mi?Internet olmadan gerçekten zaman geçmiyor.
  • Aslında btk fazla işe
    yaramaz. eğer müdüre gidip konuşursan belki sıray koyarlar.

• Binamızın karşısında Vadikent projesi var.Bu tür kentsel projeler hızlandırabilir mi peki?Yani illaki çevrenin dolmasını mı beklemeliyim?(Bu arada ilginizden dolayı teşekkür ederim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfankaya0 -- 8 Nisan 2015; 23:28:14 >

• BTK 'ya dün şikayeti ilettim.Bugün Türk Telekom'dan aradılar.Şuan kesin bir tarih veremeyeceğiz ama hızlandırılması için iletişime geçtik denildi.Sonuç yine hüsran!
  • Son durum ne hocam ?

• Ben başvurdum 1 ay geçti başladım operasyona devamlı TTnet'e ve TürkTelekoma şikayet yağdırdım.Sonuç 2 Ay dolmadan hattı çektiler hemde fiber :D Devamlı BTK şikayet yağdırdım her gün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 25 Haziran 2015; 19:06:28 >
  • Sürekli şikayetvar 'dan şikayet ettim.Sanırım Türk Telekom'da kara listeye alındım.Artık ilgilenmiyorlar.Altyapı gen. müd. 'de ödeneğin sunulmadığını öğrendik.Şuan beklemedeyiz.
  • Btk ve Bimer e sikayet yazin sık sık. Altyapi vermek zorundalar.

• Afyonkarahisarda zaten Fiber Hiper olan zengin Karaman gibi mahallelere extradan fiber hat çekmeye devam ediyorlar. Ama hala bizim gibi Ataköy, Ali ihsan paşa Harbiş, Fatih mahallesine yine yatırım yok. Böyle adaletmi böyle kalkınmamı olur adillik nerede?
  • Benimde taşındığım yerde bitişik apartmanda altyapı var. Ama bu apartmanda yok. O nasıl oluyor anlamadım.

• Adamlar keyiflerine göre gelip iş yapıyolar tanıdğın falan yoksa bir yerde geçmiş olsun bizim yanımızdaki bina bizden 1.5 yıl önce falan yapılmıştı bizim bina inşaat halindeyken ekipler gelip hem yandaki binaya hemde bizim binaya kablo çekmişler yoksa bizde 1 sene falan bekliyecektik Allah kimseyi düşürmesin bunların eline dedikleri tek şey bekliyeceksin oluyo kutuyu bile 2 aya gelip zorla taktılar kolay gelsin yani sana anlıyacağın
  • bizde yeni apt taşındık hat yok basvurduk cekin diye 1 aydır tık yok asağı mahallede ark oturduğu apt mana 1 hafta önce basvurdular hemen cektiler bunlatrda bir iş var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.