Şimdi Ara

Turk telekom ani ping sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yine 30 üzeri ping çıkmaya başladı speed ve ping testlerde. Hız da 50 mbit değil 10 civarı dolaşıyor. Bir sorun mu var altyapı da yoksa bunlar ayın başı diye beni iğrenç bi profile mi geçirdiler?

Bu daha önce paket değiştirdiğimde olmuştu 1 ay uğraştım santrale bağlanmak için, adam 2 dakikada profili değiştirdi ve düzelmişti, siz de böyle bi durum yoksa şu an bi santrale saldırayım diye düşünüyorum

• 44 ping çıktı benim de.
  • Bundan önce nasıldı hocam? Ben 6-7 aralarında geziyordum şahsen
  • Sabah düzelmişti yine başladı 50 pinglere, 1080p bile izleyemiyorum. Bir şey oluyo ama çözemedim.
  • Bugun cidden turk telekomda bi sorun var oyun ici pinglerimde kafayi yedi hiç bisey yapamiyorum garip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MathisArt kullanıcısına yanıt
    Pingler ölüm şu an, hızlar da yerde ama gerçekten altyapıda bir sorun olsaydı çok daha fazla kişi buraya gelip yazardı diye düşünüyorum. Tek tük biz çıktığımıza göre kesin özel bir durum vardır.
  • 50-60 ping arası çıkıyor testlerde.hızda düşüyor 3-5 arası 16 mb ten 10 mb i zorla veriyolar zaten onuda vermiyolar serefsler
  • Ankara da 1 aydan beri akşam 8 ile gece 1 arasında yurtdışı portlarında 170 ping var bende. Hiç sekmeden her akşam oluyor ve hala çözemediler. Ülkenin başkenti burası. Rezilliğin de bu kadarı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.