Şimdi Ara

Türk Telekom anlaşması ile gelecek modem nedir? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bugün itibariyle "FİBERNET LİMİTSİZ 75 GB + Alo Konuştukça Öde Paket + Türk Telekom Tivibu Giriş Paketi" (https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/tivibulu-yeni-yil-kampanyasi.aspx) kampanyası başvurusunda bulundum.

Yanında eğer VDSL bir modem almak istiyorsam bunun 12 ay üzerinden 14 TL tutacağını söylediler. Bu da demek oluyor ki modemin ücreti 168 TL, fakat hangi modemin getireleceğini sorduğumda bunun çeşitli markalar barındırabileceği ve bir nevi rastgele olarak geleceği söylendi. Özellikle bir markayı almak istiyorsak da stokta bulunduğu sürece uygun görüleceği belirtildi.

Benim sorunum şu ki; modemi alacağım yer 2 katlı ve katiyyen 2 antenli bir modemden aşağısını satın almak istemiyorum. Bu tereddütümü belirttiğimde ise net bir anten bilgisi iletemediler bana. Bu yüzden kampanyayı modemsiz almak zorunda kaldım. Eğer elime net bir bilgi geçerse arayıp değiştireceğim.

Size sorum ise TTNET'in getireceği modemi mi almam doğru olur, 2 antenli geleceği kesin midir? Yoksa piyasada da gayet kaliteli 130-140 liraya modemler bulunabiliyor, bu seçeneği mi tercih etmeliyim?

Cevaplarınızı bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler.

• T11 den hizmet alıyorsanız büyük iht alle Zyxel WMG3312-B10B verecek wifi performansı normal ama dahili anten içeriyor ancak isteklerini karşılayamayabilir.
    Eğer T21 kabininden daireye cat6 giriyorsa Tilgin veriyorlar ve bu cihazın wifi performansının berbat olduğu söyleniyor.

Bana kalırsa siz gidin beğendiğiniz bir modemi alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnetin verdiği modemler genelde istekleri karşılamıyor. Onun yerine kendiniz alın bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alihanb A kullanıcısına yanıt
    Şuan sunulan ttnet modemlerinin hiç birinde anten yok.
  • Tivibu almasaydınız keşke, leş gibi bir hizmet kimseye tavsiye etmiyorum, bu berbat internet ile birde televizyon izlemek tam bir işkence.
  • ttnetin verdiği modemlerin çekim gücü pek iyi değil.
  • Cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar.
    Gittim şöyle bir ürün aldım ben de umarım iş görür ;
    http://urun.n11.com/adsl/tp-link-td-w9970-4-port-vdsl-modemrouter-P89618626

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Tivibu almasaydınız keşke, leş gibi bir hizmet kimseye tavsiye etmiyorum, bu berbat internet ile birde televizyon izlemek tam bir işkence.

Valla bildiğim kadarıyla Haziran'a kadar tüm maçları Tivibu verecek, biz de fırsat oldugunu düşündük kampanya halinde aldık, niye leş oldugunu belirtirsen memnun olurum :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihanb

Cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar.
    Gittim şöyle bir ürün aldım ben de umarım iş görür ;
    http://urun.n11.com/adsl/tp-link-td-w9970-4-port-vdsl-modemrouter-P89618626

quote:

Tivibu almasaydınız keşke, leş gibi bir hizmet kimseye tavsiye etmiyorum, bu berbat internet ile birde televizyon izlemek tam bir işkence.

Valla bildiğim kadarıyla Haziran'a kadar tüm maçları Tivibu verecek, biz de fırsat oldugunu düşündük kampanya halinde aldık, niye leş oldugunu belirtirsen memnun olurum :D

İnternet üzerinden izleyeceğiniz bir yayın.

Malum ttnetin saçma sapan kesintileri, yavaşlık sorunları bitmiyor hadi internette dolaşırken bir nebze idare ediliyor ancak tivibu da sürekli akış olduğundan internet yavaşladığı anda donmalar başlıyor, kalite düşüyor, ayrıca verdikleri tivibu cihazı sıkıntılı bir cihaz, kendi kendine donuyor, güncelleme yaparken kilitleniyor, görüntü vermiyor falan filan. Neyse almışsınız artık kendiniz göreceksiniz sıkıntıları :)

• quote:

Malum ttnetin saçma sapan kesintileri, yavaşlık sorunları bitmiyor hadi internette dolaşırken bir nebze idare ediliyor ancak tivibu da sürekli akış olduğundan internet yavaşladığı anda donmalar başlıyor, kalite düşüyor, ayrıca verdikleri tivibu cihazı sıkıntılı bir cihaz, kendi kendine donuyor, güncelleme yaparken kilitleniyor, görüntü vermiyor falan filan. Neyse almışsınız artık kendiniz göreceksiniz sıkıntıları :)

İnternette de okudum biraz yorumlar cidden korkutucu ama şöyle birşey var tivibu 2. bir televizyon için yani çoğunlukla maçları izlemek için kullanacağız sürekli açıyor olsak çok sıkıntı verirdi dediğin gibi :)
  • tp link ve zyxel modem oluyor genelde.

tivibu giriş paketi önermem. haziran ayına kadar izlenebilecek kanallar açık, sonrasında kapanıyor. boşuna 9 tl+2,5 tl vermiş olursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.