Arkadaşlar iyi akşamlar, Bugün akşam üstünden beri olan bir sorun hakkında varsa bilen arkadaşlardan yardım istiyorum. Bu akşam üstüne kadar herhangi bir sıkıntı olmadan telefonumla her türlü konuşma yapabiliyordum(arayabiliyorum,aranabiliyordum) ama bu akşam üstünden bu yana şöyle ilginç bir sorunum oluştu; sadece oturduğum dairede kimseyi aramıyorum kimse tarafından aranamıyorum(Mobil veriden internet kullanımında veya sms göndermede herhangi bir sorun yaşamıyorum.). Evden çıktığımda sorunsuz bir şekilde arama yapabiliyorum gelen aramaları da cevaplayabiliyorum ama birisi ile telefonda konuşarak oturduğum daireye doğru geldiğimde telefondan parazit varmış gibi hışırtılar geliyor ve ne ben karşı tarafı duyabiliyorum ne de karşı taraf beni duyabiliyor. Bu konu hakkında sizlerin fikirlerini duymak istıyorum,ilgilenenlere şimdiden teşekkürler :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logoglu01 -- 21 Haziran 2021; 22:14:5 > |
Türk Telekom Arama Yapamama Hakkında Yardım
Bazı Türk Telekom kullanıcıları, aramaların yapılamamasıyla ilgili sorunlar yaşamaktadır. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.
"Dakikam var ama arama yapamıyorum Türk Telekom" hatasıyla karşılaşıyorsanız, arama yaparken yeterli bakiyeniz olmadığını veya arama yaptığınız numaranın engelli olduğunu kontrol etmeniz gerekmektedir.
"Telefonum arama yapmıyor Türk Telekom" sorunu yaşıyorsanız, cihazınızda bir sorun olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Telefonunuzun şebekeye bağlı olduğundan ve arama yapma özelliğinin etkinleştirildiğinden emin olun.
"Türk Telekom arama yapamıyorum" sorunu genel bir sorunsa, Türk Telekom'un resmi internet sitesini veya sosyal medya hesaplarını kontrol ederek herhangi bir hizmet kesintisinin olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
Arama yapamama sorunu devam ediyorsa, Türk Telekom Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmeniz önerilir. Sorunun tespit edilmesi ve çözülmesi için gerekli adımları size sağlayacaklardır.
Anahtar Kelime Kullanımı:
- Türk Telekom arama yapmıyor
- Dakikam var ama arama yapamıyorum Türk Telekom
- Telefonum arama yapmıyor Türk Telekom
- Türk Telekom arama yapamıyorum
- Telefon arama yapmıyor Türk Telekom
- Türk Telekom arama yapmıyor son dakika
- Arama yapamıyorum Türk Telekom