Şimdi Ara

Turk telekom bir kabloyu çekemedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 mayısta aktivasyon um tamamlandı 9 mayısta Türk Telekom dan gelen görevli şebeke yok diye kabloyu çekmeden gitti bugün Türknetten aradılar ekibler kabloyu çekmiş diye ama hala ortalıkta kablo yok evim mustakil bu arada ankastre falan yok 50 metre yakınimda telefon kablosu falan yok yanilmiyorum yani :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah sabir versin nakil yaptirilana kadar hat acilana kadar. para ödemiyorsun türktelekomda türknet isteyebilir ama senin naklinden banane diyerek

ankastre kutusu yoksada yandin beni istanbulda 9 ay beklettiler tam..
  • Allah sabır versin hocam. Ben anlamıyorum bu firmaların çalışma prensibini. Bende hattı çektiler gittim eve kadar bağlantı çektim. 2 gündür aktif edin diye mh yi darlıyorum herseferinde aciliyet kaydı açıyorlar. 10 dakka önce mh ile konuştum sorun yok dediler gene meşhur kayıttan açtılar. Sonra buradaki türknet yetkilisi yazdı aktivasyon sırasında hata aldık ilgileneceğiz dedi. Tekrar mh yi aradım. Hata ne diyorum. Telefon başvurunuz onaylanmadı diyor sonra onay aşamadında ya bağlantı aşamadında sıkıntı çıkmış diyor. Ne dediklerini kendileride bilmiyor herhalde. Bir aktif edemediler benim hizmetide. Sizinde aktif olmuş ama ortada hat yok. Çok entrasan gerçekten.

• bide adil kullanım kotası var müşterilerine iyi davransınlar
  • Sıkıntıli isler sabirlar diliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk telekom iptal olan hat
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.