Şimdi Ara

Turk Telekom Çaldırıp Kapamaya Ücret Alıyor!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ocak 2012 turk telekom faturamın ayrıntısını incelediğimde cep telefonlarını çaldırıp kapamaya 14-15 sn. 0,112782 kr ücretlendirme yapmış.2011 faturalarımın ayrıntılarını incelediğimde böyle bir ücretlendirme yok,2012 yılında çaldırıp kapamaya artık ücret mi alınıyor,bilgisi olan arkadaş paylaşırsa sevinirim...

• yok yahu öyle bir şey. yanlış olanları bul. faturama itiraz ediyorum diye online işlemlerden şikayet bırak. Kesin yanlış varsa düzeltilir, yeni çıkacak faturandan mahsup edilir.

Geçen ay da özel tel. aramalarını (444'lü nolar) yanlış hesaplamışlardı. Hemen itiraz ettim, aradılar, tüm abonelerde yanlış hesaplanmış diğer ay iade edilcekmiş
  • konuyu okudugumda sacma gelmisti.

faturada 17 liralik gsm aramasini gorunce arkadasa hak verdim.

aradiginiz kisiye suan ulasilamiyor anonsuna bile ucret alinmis...
  • Tt tamamen soyguncu. Rezalet
  • ben de avantaj 300 tarifesindeyim, cepleri o kadar da aramadım 50 TL fatura gelmiş fakat faturayı basılı istediğimden online işlemlerde gözükmüyor. postacılar da keyfi çatınca getiriyorlar. GElsin hemen ben de görüşme detayına bakacağım.

ulen be telekom. baştan aşağı saçma sapan düzenleri var.

Peki arkadaşlar o ücretlendirilen konuşmalarınızda, ayrıntıda, konuşma süresi yazıyor mu yoksa "0" (sıfır) mı yazıyor?
  • şaşırtmadı
  • biz de elektrik kesintisi olmuştu.

elektrik arızayı (186) bi 25 30 kez aramıştık hepsinde de tabiki herkes aramış olduğu için hat meşguldü.

meşgul çaldıkça bizde kapattık tekrar aradık. bu meşgul çalmasına rağmen hepsinden 0.12 kuruş civarı para kesmiş.

telefonun meşgul çalmasına 0.12 kuruş kesmiş ve bunu 25 kere kesmiş. güzel bi miktar bindirdiler. arıcam yarın görsücem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

biz de elektrik kesintisi olmuştu.

elektrik arızayı (186) bi 25 30 kez aramıştık hepsinde de tabiki herkes aramış olduğu için hat meşguldü.

meşgul çaldıkça bizde kapattık tekrar aradık. bu meşgul çalmasına rağmen hepsinden 0.12 kuruş civarı para kesmiş.

telefonun meşgul çalmasına 0.12 kuruş kesmiş ve bunu 25 kere kesmiş. güzel bi miktar bindirdiler. arıcam yarın görsücem

ayrıntı kısmında görüşme süresi yazıyor mu bir de?
  • Yok artık hangi çağda yaşıyoruz...Cep telefonları ilk çıktığında para alıyorlardı çağrı bırakmaya ama sene olmuş 2012, iletişim çağındayız...Pes diyorum...Ben bu yüzden ayrıntılı fatura alıyorum tt den...Neyi ne kadar üretlendirmişler görüyorum...
  • Arkadaşlar bu konu hakkında detaylı bilgi aldım. Telekomdaki herif "evet yanlışlık yapılmış, bunların takibi yapılıyor, geri iade olacak" dedi. Siz siz olun fatura ayrıntılarınızı takip edin.

Hıyartolar bir gün geç kalsak hemmen faiz yapıştırıyorlar da geri verin deyince incelicez vercez diyor. Boyu devrilesiceler.
  • Türk tellekom dan bunu da beklerim üç kağıtçılığın kralını yapıyolar. Artık farkeden olursa da pardon yanlış yaptık diyolar. Bir kerede bizim lehimize yanlışlık yapmazlar ama. Aradan neler götürüyolar Allah bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asc2 -- 9 Mart 2012; 13:34:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.