Şimdi Ara

Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
20
Favori
233.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevap yazmaya gerek kalmadı bakanlığın abone oranını artırma çalışması bu öyle hemen biteceğe de benzemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iron nick

kampanya tarihi 31 aralık 2017 ye kadar uzatıldı. Merak edenler siteden kontrol edebilir.

bu güzel haber teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: teote

Telefonun yoksa 30 tl

telefon varsa kac para

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Sabit telefon varsa 14,90 TL'dir.
  • bu tarifeye başka sağlayıcıdan taşıma yoluyla geçilebilirmi
  • ahmet222 A kullanıcısına yanıt
    Ev telefonu Türk Teleom'da olması gerekir taşıma için.
  • 3 gündür kullanıyorum gerçekten memnunum. Tv'den youtube açıyorum telefonda hiç sorun olmuyor. Oyun olarak lol oynuyorum sorun olmuyor. Ping hep 20-25 arası çıkıyor
  • Buradaki olumlu yorumlardan etkilenerek baglattim. Tam anlamıyla hayal kırıklığıoldu, ne basit bir youtube videosunu izleyebiliyorum ne de bir haber sitesinde gezinebiliyorum. Tek yapabildiğim dh mobil sürümü ve whats app. Turktelekomun sayfasını bile açmıyor. Müşteri hizmetleri ile gorustum hızınız normal görünüyor diyor. Yıllardır mobil internet kullandım, en son 6 sene önce kullandigim turksat uydunette 1 Mbps hız ile her türlü işimi hallediliyor ve sorun yaşamıyordum.

Bu durumda cayma hakkıni kullanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 1 Ekim 2017; 11:55:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChemtraiLs

Buradaki olumlu yorumlardan etkilenerek baglattim. Tam anlamıyla hayal kırıklığıoldu, ne basit bir youtube videosunu izleyebiliyorum ne de bir haber sitesinde gezinebiliyorum. Tek yapabildiğim dh mobil sürümü ve whats app. Turktelekomun sayfasını bile açmıyor. Müşteri hizmetleri ile gorustum hızınız normal görünüyor diyor. Yıllardır mobil internet kullandım, en son 6 sene önce kullandigim turksat uydunette 1 Mbps hız ile her türlü işimi hallediliyor ve sorun yaşamıyordum.

Hızınız mi düştü yoksa 4 mpbs mi halaa. Speedtest den hiziniza ve ping inize bakın bakalım ne durumdalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

quote:

Orijinalden alıntı: ChemtraiLs

Buradaki olumlu yorumlardan etkilenerek baglattim. Tam anlamıyla hayal kırıklığıoldu, ne basit bir youtube videosunu izleyebiliyorum ne de bir haber sitesinde gezinebiliyorum. Tek yapabildiğim dh mobil sürümü ve whats app. Turktelekomun sayfasını bile açmıyor. Müşteri hizmetleri ile gorustum hızınız normal görünüyor diyor. Yıllardır mobil internet kullandım, en son 6 sene önce kullandigim turksat uydunette 1 Mbps hız ile her türlü işimi hallediliyor ve sorun yaşamıyordum.

Hızınız mi düştü yoksa 4 mpbs mi halaa. Speedtest den hiziniza ve ping inize bakın bakalım ne durumdalar.

İnterneti çarşamba bağlattım henüz 1 GB kullanım dahi yapmamışımdır. Hız testi için PC'yi modeme ethernet kablosuyla bağlamak gerekiyor sanırım, ethernet kablosu olmadığı için yapamadım ama en kısa sürede temin edip yapıcam..
    Ekleme: Modem kutusunda ethernet kablo varmis. Hiz testi yapmayi denedim, telekomun kendi sayfasi yarim saat ugrasmama ragmen acilmadi. Tekrar musteri hizmetlerini aradim ve ariza kaydi olusturdum bakalim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 1 Ekim 2017; 15:8:11 >

• Ayni hatta turknette ping 7 cikarken simdi turktelekomda ping 11’den asagi dusmuyor. Arasam ping’le ilgili bir iyilestirme mumkun oluyor mu sizce? Hizim: 3,5 mbit dload/0,75 mbit upload cikiyor bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Islander -- 2 Ekim 2017; 10:15:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

Ayni hatta turknette ping 7 cikarken simdi turktelekomda ping 11’den asagi dusmuyor. Arasam ping’le ilgili bir iyilestirme mumkun oluyor mu sizce? Hizim: 3,5 mbit dload/0,75 mbit upload cikiyor bu arada..

Ara tabiki hocam belli olmaz TT un işi bir ayar çekerler belki. Siz ne zaman bağlantınız hız düşüyor mu dizde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat425 kullanıcısına yanıt
    Geçen ayin 23unde bağlattım o yuzden belli değil düşüp düşmediği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Islander -- 2 Ekim 2017; 20:36:54 >
  • Kalan kotayı nasıl öğreniyoruz mobil uygulamada kota sıfır görünüyor hep

• Arkadaşlar şimdi BTK nin kararına göre 3 mbit mi olacak 1 mbit mi. Tam kesin bilgisi olan var mı

• Şu konuy a bir nokta koyalım müşteri hizmetlerini de meşgul etmeyin

• bu kampanyadan yararlanıp ücretsiz modem alanlara hangi marka modem veriyorlar??

• epsotel E kullanıcısına yanıt
    ZTE verdiler fakat değişebiliyor.
  • inexo kullanıcısına yanıt
    İyide dün aradılar ttnetten mobil müşterilerimize özel diye bahsetti kampanyadan ısrarla sordum 20 GB sonrası hızı ne olacak diye 1 MB dedi ama dedim şöyle böyle olamaz diye anlattım sonuç değişmedi.yani anlamadim

• batu26 B kullanıcısına yanıt
    fiber hatta sorun oldu 0.1 mbit şu an bende bulaşmayın :)

edit: bir hafta internetsiz kaldım sonunda modem değiştirdiler şimdilik problem yok gibi FTTH olduğundan rehin olarak verilen dandik tilgin modem vardı onun yerine yeni model zyxel vermişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 21 Ekim 2017; 1:6:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.