Şimdi Ara

Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
20
Favori
233.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1 ay doldu 2 aya geçtim kesinlikle hız düşmüyor idm ile 400 ile 430 kb/s veri indiriyorum ilk günde böyleydi ay sonunda denedim aynı şimdilik bi sorun yok olursa haber veririm bu arada kota sorgulama yapamadım kullanım sürekli sıfır yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan2266

arkadaşlar 1 ay doldu 2 aya geçtim kesinlikle hız düşmüyor idm ile 400 ile 430 kb/s veri indiriyorum ilk günde böyleydi ay sonunda denedim aynı şimdilik bi sorun yok olursa haber veririm bu arada kota sorgulama yapamadım kullanım sürekli sıfır yazıyor

hocam merhaba,
    peki fatura olarak sadece 29,90 mı ödediniz.
    ekstra bişeyler çıkarıyolar mı ?
  • okan2266 O kullanıcısına yanıt
    Turk Telekomdan mi adsl iniz

• Epeydir tıkır tıkır çalışıyor. Maşallah diyelim

• arkadaşlar türk telekomun 29.90 lık paketine başvurdum . bu gün gelip kurmuşlar . ben evde yoktum . müşteri hizmetlerini aradım bana 56.90 lık paketi tanımladıklarını öğrendim . itiraz ettim . biz bi şey yapamayız başvurduğunuz bayiye gidin dedi . Gittim adam yanlışlık olmuş . düzeltecegiz . siz bunu kullanın . ay sonunda fazla fatura gelirse biz ödeyeceğiz dedi . Ben güvenmiyorum . Her hangi bir yere imza atmadım . Bu gün kurulum yaparken babam evde idi . ona modemi teslim ettiklerine dair imza attırmışlar . sözleşme varmıydı bilmiyorum . sözleşme orda yok diyor bayi . ayrı yeten internet benim adıma . başka imzayı kabul etmemiş olmaları gerek. . şikayet kaydı oluşturdum Türk telekoma , ama adamlar bayi yapmış diyor . ne yapmam lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: abasaran

quote:

Orijinalden alıntı: okan2266

arkadaşlar 1 ay doldu 2 aya geçtim kesinlikle hız düşmüyor idm ile 400 ile 430 kb/s veri indiriyorum ilk günde böyleydi ay sonunda denedim aynı şimdilik bi sorun yok olursa haber veririm bu arada kota sorgulama yapamadım kullanım sürekli sıfır yazıyor

hocam merhaba,
    peki fatura olarak sadece 29,90 mı ödediniz.
    ekstra bişeyler çıkarıyolar mı ?

faturada ilk ay ekstradan 16 tl fazla geldi oda vergiler sonra normale dönüyor. Bu arada binanın alt yapısı çok önemli aynı hattan başka arkadaşım bağlattı onda hız çok düşük
  • bu paketi eleştiren çok olmuş ama ihtiyaca göre süper bir paket bence. kendi evimde film falan izlediğim için yüksek hızlı paket var zaten 60 lira ödüyorum. ama işyerimde ve annemlerde internet ihtiyacını bu paket ile çokk ucuza halletmiş olduk. öbür türlü tam verimli kullanmadığım şeye yüksek faturalar ödüyordum. kapattırmıştım internetleri 2 adreste de, cebin internetini kullanıyorduk. iki yerde de zaten sabit telefon var, onun için ayda 14.90 a mal oldu bana, iki adrestede sınırsız internet 30 liraya hallolmuş oldu.
  • Bende 3 gündür kullanıyorum, speed test de hız 3.54 mbit çıkıyor, ttnet aradım zaten 4 mb aldık onuda tam verin dedim kayıt açın dedim kız şu an 4 mbit alıyorsunuz sistemden görebiliyorum dedi, 2. Kez ısrar ettim sistemde problem görünmüyor kayıt açamam ama isterseniz ek ücret ile hattınızı kontrol etsinler diye ekip gönderebiliriz dedi. Nedir bu anlamadım.

Ben nasıl tam 4 mbit alacağım

• Ben de ayın 3ünde başvurdum bugün eve gelip kurdular. Hız 3,6 Mbs lerde, ping de 36 ms görünüyor Ankara testinde ama daha iyi hissiyatı veriyor. Bir de üstüne TP Linkin TD-W9970v3'ü Turk Telekom'a göre modifiye edilmiş oldukça şık dikey ve antensiz ADSL2/VDSL2 modemini hediye ettiler. Ev telefonuna entegre ettirdiğim için 14,90 TL fatura gelmesi gerekiyor ay sonunda göreceğiz. Ev telefonu olmayana Alo paketle zaten 29,90 TL. Sadece ilk ay damga vergisi gelecekmiş. Ev telefonu olanlar ise Köy Tarifesinde ise değiştirmesinler. Böylece 12+15 den ayda toplamda 27 TL mi ne gelecek çift fatura yani üstüne Köy Tarifesinde 3000dk konuşma hediyesi var ALO Paketine göre daha iyi. Kaçırılmayacak bir fırsat bence.

Ayrıca Türk Telekom Bağlantı hızını beğenmeyenler için üst pakete geçiş de sunuyor. Mesela 8 Mbs 50GB AKK ADSL e 50,90 TL istiyor. 14,90 TL ile arasında uçuk bir fark olsa da isteyen VDSL harici fiber ya da ADSL'in AKK lı olan üst paketlerine de geçebilirler. VDSL'e geçiş sunmuyor bu pakete girenler için eğer üst pakete geçeceklerse. Para meselesi ama bu bağlantı oldukça fiyatına göre doygun ve üstüne ADSL2/VDSL2 kablosuz 4 port modem de hediye olduğunu düşününce sanki 1 yıl interneti bedava veriyorlar görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tridinebandim

Bende 3 gündür kullanıyorum, speed test de hız 3.54 mbit çıkıyor, ttnet aradım zaten 4 mb aldık onuda tam verin dedim kayıt açın dedim kız şu an 4 mbit alıyorsunuz sistemden görebiliyorum dedi, 2. Kez ısrar ettim sistemde problem görünmüyor kayıt açamam ama isterseniz ek ücret ile hattınızı kontrol etsinler diye ekip gönderebiliriz dedi. Nedir bu anlamadım.

Ben nasıl tam 4 mbit alacağım

Kablosuz da düşüş olur. Normal.. Ethernet ile 4 ü alırsınız..

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Ethernetteyim hocam, bi windows ayarı falan mı var acaba, bir ara öyle bişeyler konuşulurdu...

• quote:

Orijinalden alıntı: tridinebandim

Ethernetteyim hocam, bi windows ayarı falan mı var acaba, bir ara öyle bişeyler konuşulurdu...

3.5 mbit almanız normal. Modemine 16 mbit tanımlanan adsl kullanıcısı kayıplar dolayısıyla hız testinde 14 mbit görüyor. 8 mbit kullanan hız testinde 7 mbit görüyor. 4 mbit de hız testinde 3.5 mbit görür haliyle. Hız testinde 4 mbit civarında görebilmeniz için modeme 4.5 mbit falan tanımlanması lazım. Türk telekomun ya da diğer sağlayıcıların da böyle bir şey yaptığını görmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu tarifeye başvurdum. Kota dolunca hız ne olacak merak ediyorum.
  • Aralık'tan sonra paket yenilenir mi bilmiyorum ama uygun fiyata ve az kullanım yapanlar için ideal pakettir.

Bu paket ne Türk Telekom'un işine geliyor nede Bayilerin bundan dolayı çok dikkatli olun.
  • Sen cok iyi birisin eyv hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Aralık'tan sonra paket yenilenir mi bilmiyorum ama uygun fiyata ve az kullanım yapanlar için ideal pakettir.

Bu paket ne Türk Telekom'un işine geliyor nede Bayilerin bundan dolayı çok dikkatli olun.

Bence de . Ayın 8'inden beri 2. defa oldu gece 2 den sabah 5 e kadar netim gitti. DSL yanıyor IP-DHCP ışığı sönük ve sonrasında geldğinde de bir kaç saat internet online oyunlarda disconnect olmaya başladı. Öncekinde superonline 8mbs 50 gb kullanan biri olarak AKK sayacım bozuktu herhalde o yüzden ay boyu 8MB seye kadar alabiliyordum hızı ancak bazı zamanlar arıza ya da yoğunluktan ping ve hız düşümü oluyordu. Ama hiçbir zaman superonline da şu an yaşadığım sıkıntıyı yaşamamıştım . Göreceğiz bakalım ileride bu durum gene olacak mı diye.

• Disection D kullanıcısına yanıt
    Arıza kaydı bırakın bir baksınlar zaten sistemde kopmalarınız felan görünüyor.
  • ttnet fiyatları sınırsız ne kadar evde telefon yok
  • Bende ayin 13 ünde aldım 14 ünde bağladılar suan fena değil hız 4 mbps upload 768 kbps bakalım 20 gb dolunca hız kaça düşecek aslında bu pakete akn koymak çok mantıksız 4 mpbs hız var ne kadar download yapılabilirki?

• Benim anlamadığım neden sözleşmede akn sonrası hız 1mbps yazarken bunun fiilen uygulanmadığı. Sözleşmede 1mbps yazdığı sürece bunu uygulamaya geçirmeye hakları var. Bu, beni korkutuyor. İleride akn sonrası hızı 1mbps olarak güncellemeyeceklerinin ne garantisi olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.