Şimdi Ara

Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
20
Favori
233.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 mbps 40 gb akk, 21 TL. Evde sabit hat olduğu için alabildim. Ama D-Smart'tan. Sadece telefondan kullanacağım. Sanırım yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnetin sitesinde akk sonrası hızın 3mbit olduğu yazıyor arkadaşlar bence güzel paket

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ilk kez internet aldım. Dsmart. 21 TL diye. 14,70 TL oldu. Anlamadım. 21 TL olsa da iyi bence. Sadece telefondan kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetinCinar -- 20 Kasım 2017; 21:3:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetinCinar

Ben ilk kez internet aldım. Dsmart. 21 TL diye. 14,70 TL oldu. Anlamadım. 21 TL olsa da iyi bence. Sadece telefondan kullanacağım.

Bu arada D'smart. Belirteyim sonra aramayın boşuna Başka yerde :) akk durumu 3mbps her iss için geçerli mi, sadece türk Telekom için mi

• MetinCinar kullanıcısına yanıt
    Kampanya linki verirseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanlıminder

Kampanya linki verirseniz

Tavsiye ediyorum demedim ona göre. Sadece ilk kez aldığım için öyle yazmak geldi içimden.

İlk gün sorun yaşadım,. Kurulumu yapıldı ama sinyal gelmediği için arıza kaydı oluşturuldu. Bekliyorum bakalım

• İnternet güzel fiyatına göre iyi internet gönderiyorlar. Bana verdikleri TP Link W9970v3 dikey antensiz modem de baya şık idi ama ayın 8 inde geldiler verdiler 2 gün önce modem bir anda kafayı yemeye başladı. 8 yıl önce mi ney ttnet kablolu Zyxel 660RU verdiydi emektar ablamın evine net bağlarken onu depodan çıkarıp kullanıyorum şu an.

Gel gelelim modeme . Modem kafayı yeyince telekomun belirttiği ilgili numarayı aradım. İlgili kargoya ücretsiz olarak bize gönderin dediler. Neyse modemi prizden çektim azcık bekledim bir de salondaki prize takim de gene ışıkları kafayı yerse çünkü bütün ışıkları aynı anda yanıyor sönüyor yanıyor sönüyor paketleyip servise gönderecem. O da ne adaptöründen cızır cızır sesler geliyor modemin. Hemen adaptörü prizden çıkarttım o da ne. Adaptörden böyle yağ gibi sıvı sızmaya başladı. Peçete ile sildim sıvıyı . Adaptöre bir baktım TP-Link adı altında gönderdikleri Modemin adaptörünün üzerinde Amigo yazıyor. Şu piyasada 3 kuruşa satılan adaptörler var ya ondan yani. TP-Link yazmıyor.

Yaptıkları çok riskli bir olay belki ben evde olmasam yangın çıkartabilirdi. Siz güzel bir modem sunun ama adaptörü 3 kuruşluk adi çin malı adaptör olsun. Kaldı ki UPS in prizine takmıştım modemi. Neyse ki UPS ede zarar vermemiş. Galiba modemi yakmış da olabilir ya da sadece adaptörü bozulmuştur. Arızası ile ilgili nota iliştirdim bu durumu. TP-Link modemin adaptörü neden Amigo diye? Bakalım yarın kargoya verecem servise ne yapacaklar. Ama yaptıkları çok riskli bir durum. Siz de eğer TP-Link w9970v3 modem aldıysanız adaptörüne bakın. Eğer Amigo yazıyorsa evinizde bir gün yangın çıkması kaçınılmaz bir durum olacaktır. Biliyorum o adaptörleri çabuk bozuluyorlar. Çok kalitesiz adaptörlerdir.

SuperOnline nın emaneten verdiği Huawei modem 2 senedir tek bir sorun çıkartmamıştı. Aboneliğimi bitirince geri gönderdim o modemi. Ayrıca hiç kablosuzu sıkıntı yapmamıştı. Bu modem biraz kopma yapıyor ama dediğim gibi belki de adaptörü sıkıntılıydı en başından beri o yüzden yapıyordur. 2 gün öncede infilak etti zaten.

• Disection D kullanıcısına yanıt
    Büyük geçmiş olsun. Ayrıca tavsiyeniz için teşekkür ederim. Banada gönderdiler d'smarttan tp link. Ama modeli aynı mı bilmiyorum. Şu ana kadar bir sorun yok. Sadece İnternete bağlanamıyorum o kadar. Belirttiğim sinyal sorunu. Cuma öğlenden önceye randevu verdiler. Bakalım nasip :)

• Kampanyaya katılmayı hediye modem için düşünüyorum ama verdikleri modemlerin (TP-Link 9970 ve ZTE ZXHN H168N) çekim kalitesi nasıl acaba? HB yorumlarında iyi çekmediği yazıyor. 10-15mt (+ 1 duvar) mesafede kullanacağım. Bir de 2018 sonu akk kalkma hikayesi var. Fiyatlar ne olur onu düşünüyorum, 24 ay taahhüt vermeden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu pakete abone olanlar: AKN sonrası durum nedir? 3Mbps olayı devam ediyormu? gece 2-8 kullanımları akn'ye dahilmi?
  • hiz 3 mbps e düşüyor faturada öyle yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tridinebandim

Bende 3 gündür kullanıyorum, speed test de hız 3.54 mbit çıkıyor, ttnet aradım zaten 4 mb aldık onuda tam verin dedim kayıt açın dedim kız şu an 4 mbit alıyorsunuz sistemden görebiliyorum dedi, 2. Kez ısrar ettim sistemde problem görünmüyor kayıt açamam ama isterseniz ek ücret ile hattınızı kontrol etsinler diye ekip gönderebiliriz dedi. Nedir bu anlamadım.

Ben nasıl tam 4 mbit alacağım

Son durum ne hocam. Bende 15 liraya baglatayim diyorum eğer hız dusmuyorsa 3 mpbs de benim için gayet yeterli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

quote:

Orijinalden alıntı: tridinebandim

Bende 3 gündür kullanıyorum, speed test de hız 3.54 mbit çıkıyor, ttnet aradım zaten 4 mb aldık onuda tam verin dedim kayıt açın dedim kız şu an 4 mbit alıyorsunuz sistemden görebiliyorum dedi, 2. Kez ısrar ettim sistemde problem görünmüyor kayıt açamam ama isterseniz ek ücret ile hattınızı kontrol etsinler diye ekip gönderebiliriz dedi. Nedir bu anlamadım.

Ben nasıl tam 4 mbit alacağım

Son durum ne hocam. Bende 15 liraya baglatayim diyorum eğer hız dusmuyorsa 3 mpbs de benim için gayet yeterli.

sıkıntı yok hocam, kota sayacı saymıyor zaten, 3.40-3.50 Mbitten devam ediyoruz :) ben gayet memunum, internetini günlük işler için kullanan herkese de tavsiye ediyorum...

• Hızım 2 gündür 1mbps. Müşteri temsilcisini aradım güncelleme yapıyorum internetiniz düzelecek diyor ama 2 gündür 1mbps üstüne çıkmıyor.
  • ScR3Am05 kullanıcısına yanıt
    Bir sıkıntı olabilir tanıdığımda 3.5 mbps hız alıyor.
  • yaklaşık 15 yıldan fazladır internet kullanıyorum.

ilk önce türk telekomdaydım. çok tekeleşti ozamanlarda, böyle saçma kampanyalar yapıp alay etti. sinirlendim, süperonlnea geçtim.

fiber yeni yeni gelmiş ama gayet başarılıydı 6-7 sene geçirdik birlikte. ama karşı komşuma 40 lraya kampanya sunarken 6 yıllık müşterisi olan bana 60 lra dedi. acımadım acınasılara ve orayı da bıraktım.

uydunete geçtim en son. fena değildi ama arada kopmalar oluyor. akk derdi var.

akk derdi olmayan bir kampanya arıyorum . telekom gibi tekel ve canavarlara bir daha gitmek istemiyorum. önerilere açğığım.

• Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz varsa Netspeed uygun hemde Sınırsız 50 mbps paketi 99 TL AKK yok ama derseniz pingim düşük olsun Türk Telekom Hepsi dahil kampanyası 100 mb 50 gb internet 85 TL AKK sonrası 24 Mbps işinizi görür.

Netspeed Altyapınızda Türk Telekom'un fiberi varsa hattı kiralayıp size hizmet veriyor sonrasında kendi omurgası tabiki de ayrıca 100 Mbps 200 Gb 58 TL bu senin için daha iyi olacaktır upload hızı senin için sorun değilse.AKK'den sonra upload 1 mbps iniyor download hızı 24'te sabit kalıyor.

Uydunet zaten eskiden olsa tavsiye ederdim son zamanlarda iyice cıvıttı.

Türkcell Süperonline Fiber varsa tavsiye ederim ama Upload'a komik kotalar koyup müşterileri mağdur etmenin anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 14 Aralık 2017; 21:6:56 >
  • buna başvuracağım. akk sonrası 3 mbit olursa tadından yenmez. komşunun nazını çekmekten iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

yaklaşık 15 yıldan fazladır internet kullanıyorum.

ilk önce türk telekomdaydım. çok tekeleşti ozamanlarda, böyle saçma kampanyalar yapıp alay etti. sinirlendim, süperonlnea geçtim.

fiber yeni yeni gelmiş ama gayet başarılıydı 6-7 sene geçirdik birlikte. ama karşı komşuma 40 lraya kampanya sunarken 6 yıllık müşterisi olan bana 60 lra dedi. acımadım acınasılara ve orayı da bıraktım.

uydunete geçtim en son. fena değildi ama arada kopmalar oluyor. akk derdi var.

akk derdi olmayan bir kampanya arıyorum . telekom gibi tekel ve canavarlara bir daha gitmek istemiyorum. önerilere açğığım.

Turk.net tek paket kotasız sınırsız taahhütsüz.
  • Beyler bu 29 TL'lik paketten aldım.bir aydır kullanıyorum . Bir sıkıntı yoktu.3 gündür internet lambası yanmıyor arıza kaydı oluştur dum. Her hangi bir geri dönüş te yok. Ne yapmam lazım

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.