Şimdi Ara

Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
20
Favori
233.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diğer issler aynı paketi bağlayabileceklerini söylüyor deyin olmadı. 180 derece dönerler muhtemelen, kan emici vampirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 25 Aralık 2017; 12:55:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serciey kullanıcısına yanıt
    Acaba superonline ya da vodafone'ın aynı paketlerini almak istesem problem yaşar mıyım ? Superonline 19 TL diyor ama telefon içinde değil sanırım.Net bilgi yazmamışlar sayfalarına.Birde hat taşınması durumunda 200tl gibi bir ücret yazıyordu o korkuttu gözümü superonline için.

Türk Telekom müşteri hizmetleri olmaz diyor ama neden olmayacağını tam açıklayamıyor, bayiye gitsem onlar bağlar mı ki ?
  • Walled W kullanıcısına yanıt
    Diğerlerinde fiyat farkı var ve modemi kullanım sonrası alıyorlar. En avantajlısı TT yine. Sadece blöf yapmalısınız yerlerse. Bayi konusunda fikrim yok, TT peynir ekmek gibi bayilik dağıttığı için bilgisiz oluyorlar ama genelde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walled

Acaba superonline ya da vodafone'ın aynı paketlerini almak istesem problem yaşar mıyım ? Superonline 19 TL diyor ama telefon içinde değil sanırım.Net bilgi yazmamışlar sayfalarına.Birde hat taşınması durumunda 200tl gibi bir ücret yazıyordu o korkuttu gözümü superonline için.

Türk Telekom müşteri hizmetleri olmaz diyor ama neden olmayacağını tam açıklayamıyor, bayiye gitsem onlar bağlar mı ki ?

İmkanınız varsa bayiyi vs. boş verip direkt Türk Telekom il müdürlüğüne gidin, oradaki memurlar daha bilgili ve çözüm üretebilecek yetki ve yetkinlikte oluyorlar. Orada ayrıntılı sorarsınız şebekenin durumunu ve pakete olan uyum(suzluğ)unu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trader Emre kullanıcısına yanıt
    bende başvurdum bugün bağlandı. Aynı gözüküyor. Fakat başka bir tarifeye geçiş ücreti ne kadar diye baktım pahalı geldi.acaba telefon parası dahil olarak mı öyle gözüküyor. neyse uygun fiyatlı belki tarife önerebilirler belki. mesela 8 mb sınırsız akk yok 56.90 gibi.
    Hayaller lüfer, gerçekler kefal :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

quote:

İmkanınız varsa bayiyi vs. boş verip direkt Türk Telekom il müdürlüğüne gidin, oradaki memurlar daha bilgili ve çözüm üretebilecek yetki ve yetkinlikte oluyorlar. Orada ayrıntılı sorarsınız şebekenin durumunu ve pakete olan uyum(suzluğ)unu.

Yarın Telekom il müdürlüğüne gidip sorabilirim. Yakın epey, problem olmaz. Ama sanırım fttpc olan tipteki fibere (hiper) vermiyorlar.

Merak ettiğim kısım neden adsl olarak vermiyorlar. Ya da bu interneti alanlardan hiç fttpc tipi bağlantısı olan yok mu? Herkesin fiber direk evine kadar geliyor mu?

• okirgil O kullanıcısına yanıt
    açıkçası hız düşümü sonrası hız farkı en az paket bu olduğu için taahhüt sonuna kadar paket değiştirmeyi düşünmüyorum. ama akn kalkarsa belki uygun fiyatlı başka bir paket aklımı çelebilir.
  • quote:

quote:

quote:

Yarın Telekom il müdürlüğüne gidip sorabilirim. Yakın epey, problem olmaz. Ama sanırım fttpc olan tipteki fibere (hiper) vermiyorlar.

Merak ettiğim kısım neden adsl olarak vermiyorlar. Ya da bu interneti alanlardan hiç fttpc tipi bağlantısı olan yok mu? Herkesin fiber direk evine kadar geliyor mu?

Bizim evde hem fttc (hiper diye geçer, diğer adı vdsl) hem adsl vardı, adsl üzerinden verdiler. Ayrıca sadece fttb/ftth (fiber diye geçer) olan kişilere de verilebiliyor. Bir yerde adsl olmayıp sadece fttc olması mantıklı gelmiyor bana ama yine de ihtimal dahilinde.

• Bu arada aylardır kullanan biri olarak söylüyorum, bu pakette kota ölçülmüyor (online işlemlerdeki AKN sorgulama sayacı bozuk, işlem gerçekleştirilemiyor yazıyor, yalnız ay bitince fatura detaylarından kullanım miktarları gözüküyor) ve hız da ay başında ne ise hiç değişmiyor AKK yi geçsen de. Bizde hep 3.5 mbit ölçülüyor örneğin, ay boyunca 50-60 gb kullanılıyor.

• boyzof B kullanıcısına yanıt
    bir de bana kota satmaya çalışıyorlardı. adamların paketten haberi yok.
    bende sorguladığımda alamamıştım.anladım.
  • hat değerlerini gösteriyorum. adsl de akn sonrası 8 ya da 10 mbps paket yok mu?hattım 18 mbps e kadar destekler gözüküyor. ama o da kazık fiyattır. 8 megabyte gerçek sınırsız 89 TL.Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL
    Acaba bize güzel tekliflerde bulunabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okirgil

hat değerlerini gösteriyorum. adsl de akn sonrası 8 ya da 10 mbps paket yok mu?hattım 18 mbps e kadar destekler gözüküyor. ama o da kazık fiyattır. 8 megabyte gerçek sınırsız 89 TL.Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL
    Acaba bize güzel tekliflerde bulunabilirler mi?

"CRC (yada cyclec bilmemne check)

Bu değerde çok önemlidir hattımızda olan parazitlenme değerini ölçer yüksek olması bağlantı hızını etkilemez ama çok data kaybı olacağından anormal bir bağlantınız vardır indirdiğimiz dosyalarda crc hatalarına sebep olabilir.. o yüzden eğer bu değerde yüksek ise hattınızı kontrol edin ufak bir şey daha telefonlu hatlarda bunu anlamanız çok kolaydır telefon çalarken net kesiliyorsa yada telefonda cızırtılar varsa hattınız parazitli demektir.. bu sorun tesisatınızdanda olabilir dış hattanda olabilir soruna ufak çözüm splitter dan değiştirmekle başlayın olmuyorsa kabloları yenileyin yine olmuyorsa modemimizde bozuk olabilir başka bir modem ile deneyin ondada sorun yoksa iş sağlayıcınıza düşer..
    crc 443 ya çok kötü. 2013 tede böyleydi. ne diyim. :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bizim evde hem fttc (hiper diye geçer, diğer adı vdsl) hem adsl vardı, adsl üzerinden verdiler. Ayrıca sadece fttb/ftth (fiber diye geçer) olan kişilere de verilebiliyor. Bir yerde adsl olmayıp sadece fttc olması mantıklı gelmiyor bana ama yine de ihtimal dahilinde.

Hocam zaten benim de kızdığım durum bu. İki kişiyle görüştüm şu ana kadar müşteri hizmetlerinden. Çok net bir şekilde bu tarifeyi vermemek için talimat almışlar. Net bir açıklamada yapamıyorlar. Sizin de dediğiniz gibi fttc bağlantısı olup ,alan onlarca kişi var. Olmadı adsl üzerinden verebilirler.Yaptıkları şey etik olarak hoş değil.İkincisi belki bu paketi alıp ileride yüksek pakete geçeceğim ama kendileri bu durumu engelliyor. Müşteri hizmetlerinin çok umurunda değil,sonuçta maaşlı çalışan insanlar, onların çok fazla üzerine gitmeyi sevmiyorum. Şikayet yazmıştım,numara istediler geri dönüş için. Bugün zamanım olursa bugün olmazsa yarın Telekom'a gideceğim.Yine aynı şekilde hem BTK üzerinden hem Bimer üzerinden şikayet oluşturacağım.Siz müşteri hizmetleri üzerinden mi abone oldunuz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam zaten benim de kızdığım durum bu. İki kişiyle görüştüm şu ana kadar müşteri hizmetlerinden. Çok net bir şekilde bu tarifeyi vermemek için talimat almışlar. Net bir açıklamada yapamıyorlar. Sizin de dediğiniz gibi fttc bağlantısı olup ,alan onlarca kişi var. Olmadı adsl üzerinden verebilirler.Yaptıkları şey etik olarak hoş değil.İkincisi belki bu paketi alıp ileride yüksek pakete geçeceğim ama kendileri bu durumu engelliyor. Müşteri hizmetlerinin çok umurunda değil,sonuçta maaşlı çalışan insanlar, onların çok fazla üzerine gitmeyi sevmiyorum. Şikayet yazmıştım,numara istediler geri dönüş için. Bugün zamanım olursa bugün olmazsa yarın Telekom'a gideceğim.Yine aynı şekilde hem BTK üzerinden hem Bimer üzerinden şikayet oluşturacağım.Siz müşteri hizmetleri üzerinden mi abone oldunuz ?

Sadece Fttc varsa alamaz, Fttc olup Fttc üzerinden alan kimse yoktur, bizde Fttc var ama onun üzerinden almiyoruz, adsl üzerinden alıyoruz. Sadece Fttc olana satamazlar bu paketi. Ama sizde adsl de varsa satabilirler, adsl yoksa siz alamazsınız.

Sadece FTTC diye bir olay yok ki, FTTC/B/H bağlantı sistemidir modülasyon değildir. Tüm FTTC kabinlerden ADSL kartı bulunsun bulunmasın ADSL sinyali alınabilir. Adam FTTH ise bile 4Mbps hız tanımlayıp verebilirler bu hizmeti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Sadece FTTC diye bir olay yok ki, FTTC/B/H bağlantı sistemidir modülasyon değildir. Tüm FTTC kabinlerden ADSL kartı bulunsun bulunmasın ADSL sinyali alınabilir. Adam FTTH ise bile 4Mbps hız tanımlayıp verebilirler bu hizmeti.

Oraya yazmışlar işte, Fttc üzerinden verilmeyecek, fiber veya adsl üzerinden verilebilir diyor. Detaylarda yazıyor. Fttc kabinden adsl verebiliyorlarsa adsl üzerinden alınabilir bu bağlantı ama vdsl olarak alınamaz hız ayarlaması yapılsa bile. Sadece ftth/fttb olan yerlerde de alınabilir yazmışlar, yani fiberde de alınabilir. Aynı şeyleri soyluyoruz. Benim fttcden kastim vdsldir ve ayrıca detaylar kisminda direkt Fttc ifadesi geçiyor. Onlar kendileri öyle yazmış zaten. Ama kastettikleri vdsl bağlantıdır/hiperdir.

Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL

Ayrıca yukarıdaki başka bir mesajimda vdsli kastederek "sadece Fttc olması mantıklı gelmiyor bana" diye yazdım , sizin de Fttc kabinden adsl sinyal alınabilir demeniz bunu teyit etmiş oldu. Ha ama her Fttc kabinden bunlar adsl sinyal verir mi bilmem, verebilmek imkanı farklı, vermiş olmak farklı. Belki Fttc kabinden adsl vermedikleri yerler vardır ve yukarıdaki arkadaş da bu şanslı (!) kişilerden biridir. O yüzden bu konuyu öğrenip netlestirebilmesi için TT il müdürlüğüne gitsin yazdım. Sanırım açıklayıcı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 28 Aralık 2017; 12:49:34 >

Orada bence anlam katışıklığı var zira FTTV ile bağlı milyonlarca abone var. VDSL olarak alınamaz demwk isye işlerdir yoksa FTTC kabin üzerinden ADSL veriliyor. Bu paketin alınamaması çol daçma olur zaten FTTB/H sistem olan yerlerde grnelde gelir seviyesi belli bir süzeyin üsyünde oluyor. O adam almıyorsa hiç internet almaz zaten.

• vonaleee kullanıcısına yanıt
    hat değerlerinizi kontrol ettiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okirgil

hat değerlerinizi kontrol ettiniz mi?

yazalı 8 ay oldu hocam ben bahsettiğim tarieye geçtim hızım sabt 4mbps 30 tl akn falan yok..belki var ama nedense bende işlemiyor

online ışlem merkezınden bakıyorum 8 aydır kullanım 0 gb :)

hat değerleri turknette olduğu giibi aynen bir değişiklik yok
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.