Şimdi Ara

Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
20
Favori
233.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inexo

fiber hatta sorun oldu 0.1 mbit şu an bende bulaşmayın :)

0.1 nedir ya küfür resmen. Umarım bu hatadan düşmüştür bu hıza yoksa 1 lira olsa alınmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Fiber dolap'a mecburiyetten bağlarlar ama 4 mb hızı vermeyipte sizi usandırıp üst paketlere geçirmeye çalışıyorlar ciddi masraf ediyorlar zaten bu kampanyadan zarar ediyorlar normal bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 13 Ekim 2017; 23:25:35 >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Bayiler bile üst paket vermeye çalıştı ilk başta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tp link vdsl verdiler turk telekom şaşırttı beni..

wifi çekim gücü, özellikler, vs iyi modem..

• epsotel E kullanıcısına yanıt
    9970 v3 olan modem mi?
    evet

• epsotel E kullanıcısına yanıt
    Bu modem diğer modemlere göre daha iyidir.
  • Bunu almak yerine turknet yada superonline paketi alıp komşu ile ortak kullanmak daha mantıklı olmaz mı?

• conqierors kullanıcısına yanıt
    Tamamen sizin seçiminize kalmış bir durum komşunuz yada başka birileri sizin internetinizden yasa dışı bir olay yaptığı zaman siz veya internet sahibi ömür boyu hapis cezası almakla yükümlüdür.

Ayrıca Komşunuz yada internet sahibi devamlı indirme herhangi bir anlık veri akışı sizin internetinizin yavaşlaması ve ping yükselmesi gibi can sıkıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Çekim ve kablo konusuna hiç girmiyorum.
  • abi yalın bağlatabilme şansımız yok mu?

Ömür boyu hapis ne alaka? Yasadışı işlem yapan bilgisayarın ip numarası vardır. Tehlikeli olacağını zannetmiyorum ama en iyisi komşudan internet almak! Daha güvenli olur

• conqierors kullanıcısına yanıt
    Resmi Gazete’de 679, 680 ve 681 numaralı üç yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK) yayınlandı. 680 nolu KHK ise internet ve sosyal medya kullanımına önemli bir düzenleme getiriyor.

Buna göre polis sanal ortamda işlenen suçlar konusunda internet abonelerinin kimlik bilgilerine ulaşma ve sanal ortamda araştırma yapma yetkisi kazandı. Edinilen bilgilere göre özellikle sosyal ağlarda halkı kin, nefret ve galeyana sevk eden, terör örgütünü öven, terör örgütü propagandası yapan ve terör örgütü ile bağlantılı olduğunu açıkça beyan eden kişilerin bilgilerine daha kolay şekilde erişilebileceği ifade ediliyor.

Hatırlayacağınız gibi kısa süre önce İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamayla terörü destekler nitelikte paylaşımlar yapan 3.710 kişiyle ilgili adli işlemin yapıldığı, bunlardan 1.656'sının tutuklandığı, 1.203 kişinin Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldığı, 84'ünün gözaltı işleminin devam ettiği ve 767 kişinin de gözaltından serbest bırakıldığı duyurulmuştu.

Komşularla ortak şekilde internet kullanacakların başına , bir dizi sıkıntı yol açılabilir.

Özellikle apartman ve sitelerde yoğun olarak komşular arasında kullanılan ortak internet kullanımının gerçek hat sahibine büyük zararlar verebilir.

Kablolu veya kablosuz ortak kullanım olan internetlerde yaşanan tüm olumsuzluklardan internet hattının sahibi 1. derece sorumludur.

"Cezai işlemler Hat sahibi adına yapılır.Hat sahibi de böyle bir durumda bunu kendisinin yapmadığını ispat etmesi gerekir. İspat edemezse zanlı konumuna düşer.''

• hugostiglitz H kullanıcısına yanıt
    Yalın gibi bu sabit ücret dahil 30tl

Bu tarifeyimi kullanıyorsunuz?
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    Evet. Once şu var. arıza çıkarsa çok uğraştırıyorlar bir de hız tam sınır. Ben çalıştığım için fazla kullanmıyorum sık kullanıcıyı üzer.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Evet. Once şu var. arıza çıkarsa çok uğraştırıyorlar bir de hız tam sınır. Ben çalıştığım için fazla kullanmıyorum sık kullanıcıyı üzer.

1 e düşüyor mu hocam hız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sanırım siz fiber altyapıdan aldığınızdan dolayı şikayetiniz vardı?

Gece 2-8 deki durum nedir? AKN'ye dahilmi kullanımlar? Gece hız artıyormu AKN'yi aşınca?
  • 3e düşüyor faturayı attım ben orada da 3. müşteri hiz arayıp da uyandırmayın iyice
    bende arıza vardı gece 0dan sonra 4 önce 0.1 idi modem değişti düzeldi şimdi 2-4 arası stabil değil bu gpon fiber ile alınmaz dediler ben aldım ama sıkıntılar başladı meğer ondan alınmaz diyorlarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 23 Ekim 2017; 12:34:5 >
    Adsl'de sanal olarak hız sınırlaması yapabiliyorlar. Mümkünse sizde öyle birşey talep etseniz, belki işe yarar. Şöyleki: Adsl'de hattın kaldırdığı kadar mesela 12Mbps bağlantı veriliyor porttan. Ama speedtest'te 4Mbps'in üzerinde çıkmıyor. Yani port hızınız aldığınız paketten yüksek ayarlansa bile sistem bunu sanal olarak paket hızına düşürebiliyor. Fiberdede düşük hızlarda sorun varsa belki böyle bir çözüm üretebilirler diye düşündüm. Hem bu şekilde yapıldığında 4Mbps'lik paket hızı speedtestte 3.5Mbps olarak değil tam 4Mbps olarak ölçülüyor, yani tam paket hızını kayıpsız alabiliyorsunuz bu şekilde.
  • merhaba arkadaşlar,
    sadece adsl alt yapısı olan ve aylık ortalama 10-15GB internet kullanılan bir ev için bağlatmayı düşünüyorum.
    ama fiyat olarak aklımı karıştı.
    yalın adsl için geçerli değilmiş yazıyor, şimdi bu 29,90 TL'nin üzerine birde 18TL sabit hat ücreti mi ödemek gerekiyor.

fatura konusunda detaylı bilgi verebilecek olan var mı
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.