Şimdi Ara

Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
20
Favori
233.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim taahhüdüm 3 gün sonra bitiyor. bu yüzden bayide görüştüğüm kişi bana bu tarifelerden iptal talebinden sonra bunlara başvurabileceğimi söyledi. bunu cevabını öğrenirim. ama bu kampanya internette felan yok bu ilçelere özel merkezde oturuyorum ona rağmen merkezdekilerde faydalanabilir dedi. başka bayilere de sordum böyle bir kampanya yok dedi çok şaşırdım bayiye özel kampanya mı nedir anlamadım bugün gidip tekrar görüşeceğim bayiyle listede belirtilen ücret haricinde bir bedel eklenmeyecekse tekrar taahhütte bulunacağım.
  • Yazlık ev için İnternetsiz ev kalmasın kampanyasına mart sonundan önce yazılsam, mayıs ayında bağlatabilir miyim? Şimdiden gidip bağlatma olanağım yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinquanta kullanıcısına yanıt
    bitti ki kampanya.
  • potansiyel suçlu P kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetlerinden başvurun. çoğu bayi çalışanı bilgisi bu konuda eksik.
  • okirgil O kullanıcısına yanıt
    biraz evvel geldim bayiden ısrarla "bak eğer dediğinden fazla gelirse bu faturayı siz ödersiniz dedim" bunu der demez biraz bekle akşama doğru gel biraz araştırayım sonra hata olmasın dedi. bu nasıl iştir :)
    Bayi sizin istediğiniz değil, işine gelen (yüksek prim vaadilen) tarifeleri kakalamaya programlıdır Hiçbir sözlü vaade kanmayın. Sözleşme ve taahhütnamenin en azından koyu kısımlarını ve ücret tablosunu okuyun, en önemlisi de paket seçeneğini kendiniz işaretleyip tarihi kendiniz atın.

Bu tarifeye aynı adreste kimin üzerine olursa olsun en erken 3 ay önce abonelik iptali yapıldıysa veya hiç abonelik yapılmadıylsa yararlanabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 3 Ocak 2018; 14:25:6 >
  • Arkadaşlar merhaba yazlık evimde 1.5 yıl önce interneti kapattım. Turk Telekom kullanıyordum. Fakat evde telefon hattı aktif ve kullanılıyor. Ben şimdi bu internet paketini alabilir miyim? Bide telefona şimdi 25tl ödüyorum başka bir pakete geçebilir miyim? Önerebileceğiniz bir paket var mı? Yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz beni...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    bana sunduğu internet festival kampanyasıymış bu da bazı il ve ilçelerde yeni müşteriler için bir kampanya. aynen dediğiniz gibi satayımda nasıl olursa olsun mantığı vardı her seferinde başka ücret vs yok deyince "bak eğer dediğinden fazla ücret çıkarsa ödemem sen ödersin haberin olsun" dedim ondan sonra adam birkaç yeri aradı söylediği ücretlere 12 tl yalın internet erişim bedeli ekleneceğini söyledi. ama ttnetin sitesinde herşey dahil 47 tl yazıyor. aklım karıştı :)

bireysel.turktelekom.com.tr
    İnternet Festivali Kampanyası > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/internet-festivali-kampanyasi.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: okirgil

1 ocak 2019 da bu tarife ne olur. bağlattım memnunum. hız 4 mbps da olsa iyi. youtube u açabiliyorum. şükürler olsun. sorum 1 ocak 2019 da 4 mbps full sınırsıza bizi geçirirler mi?
    Bu arada 4mps full sınırsız akksız ücreti pahalı ama kaç para bilmiyorum. Çok feci yüksek ücret skalası var.

Zaten tam sınırsız bu paket, hız hiç düşmüyor yukarıda anlattım.

• boyzof B kullanıcısına yanıt
    yakın zamanda biri 1 mbps e artık düşüyor dedi diye okudum. :(
    Açıklamalarda dahil yazıyor. Tuhaf

"Alo Paket erişimi ile internet bağlantısı tercih edildiğinde, Alo Paket aylık sabit ücreti (18 TL), İnternet Festivali Kampanyası kapsamında 24 ay boyunca aylık 12TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir. Kampanya süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir. Sabit telefon hattı olmayan abonelerin başvurularında bir defaya mahsus olarak alınan 16TL (vergiler dahil) ALO Paket Bağlantı Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir. Türk Telekom sabit telefon hattı olan abonelerden bir defaya mahsus olarak alınan 16TL (vergiler dahil) ALO Paket Geçiş Ücreti, kampanya kapsamında 10TL'dir
    Kampanyadan Yalın internet (telefonsuz) hizmeti ile de yararlanılabilmektedir. Yalın internet tercihinde, Yalın internet erişim ücreti (aylık 18 TL) kampanya kapsamında 24 ay boyunca aylık 12TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir. Kampanya süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir. Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve in​ternet hizmeti aboneliği olmayan yeni müşterilerden bir defaya mahsus olarak alınan 10 TL (vergiler dahil) Devre Hazırlama Ücreti, kampanya kapsamında ücretsizdir.
    Yeni aboneliklerde alınan 216 TL (KDV dahil) bağlantı ücreti, 24 ay boyunca aylık 9 TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir.

Vallahi ben şaşırdım kaldım ne yapacağıma karar veremedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    komedi ya
    açıklamalarda
    "Yeni aboneliklerde alınan 216 TL (KDV dahil) bağlantı ücreti, 24 ay boyunca aylık 9 TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir."
    taahütnamede
    "Yeni aboneliklerde alınan (KDV dahil) 216 TL (İkiyüzonaltı Türk Lirası) bağlantı ücreti, 24
    (yirmidört) aylık Taahhüt Süresi boyunca aylık 9 TL (Dokuz Türk Lirası) olarak Abone’nin
    hizmet faturasına yansıtılacaktır."

Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL
    Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL

• 1 Mbps'e düşen varmı Ocak ayı için. Bu ay için 20GB geçip, test eden varsa paylaşabilirmi?

4Mbps paketlerde AKN sonrası 3 Mbps'e düşmesi gerekir.
    Yani şimdi ev telefonu olanlar. 14,90+9 TL mi ödeyecekler?
  • Yanlış anlaşılma olmuş. İntertetsiz ev kalmasın kampanyası 14.90 ev telefonun ücreti. Buda en az 15 tl. Toplam 29 90.

Benim yazdığım 9 tl olayı festival kampanyasını soran kişi içindi. Ordada açıklama ile taahhüt birbiriyle çelişiyor. Açıklamada ek ücret yok diyor. Taahhütte var diyor. Onu ifade etmek için yazdım.

Kardeşim yukarıda yazdım ama cevap veren olmadı. Benim ev telefonum var. interneti 1.5 yıl önce kapattım. Şu an sadece telefona 25tl ödüyorum. Bu kampanyaya geçtiğimde telefonla birlikte 29.90 mı ödeyeceğim.?
  • Telefonda taahhüt varmı?

• Hayır taahhüt filan yok 3-4 senedir 25 tl ödüyorum. Pekte önemsemedim bugüne kadar. Öneriniz varmıdır 4mbps pakete geçsem telefon+internet ne kadar veririm?

• Şu anki kampanyada alo pakete numara taşıma yaparsanız "konuştukça öde alo paket + internet = 29.90 TL" olur.

bireysel.turktelekom.com.tr
    Alo Paketler > Tarifeler > Ev Telefonu > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/ev-telefonu/Tarifeler/Sayfalar/alo-paketler.aspx

Ev telefonu tarifesinden devam ederseniz mevcut tarifenizin ücreti + 14.90TL internet ücretini ödersiniz.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.