Şimdi Ara

Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
20
Favori
233.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk ay faturası 25 tl geldi. daha fazla bekliyordum pek anlamadım. onun dışında sabit şekilde 3.5-3.6 megabit hız alıyorum, akn falan yok. ping ise 10-15 arası. parasının karşılığını veriyor gibi. modeme de para vermediğimizi düşünürsek.
  • Trader Emre kullanıcısına yanıt
    Fatura dönemi 30 günden az olabilir. Faturanızdan kontrol edermisiniz, orda yazacaktır. Kullandığınız gün kadarı fatura etmiş olabilirler.

20GB AKN geçince 3 Mbps'e düşme oluyormu, kontrol ettinizmi hiç?
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    aynen 14 gün oldu kullanalı faturada yazmakta. bir sonraki fatura bu ayın son günü düzenlenecek yazmakta. ne saçma sapan işmiş. otuz lira altında göstermek için mi böyle parça parça kesiyorlar acaba. akn ise kontrol edilememekte geçip geçmediğim sitede yazmıyor. ama en az 30-40 gb indirmişimdir diye düşünüyorum ve hızım ilk günkü gibi.
    Kullanımı şu linktende sorgularmısınız:

adslkota.turktelekom.com.tr
    Türk Telekom Online İşlem Merkezi
    https://adslkota.turktelekom.com.tr/adslkota/login_tr.jsp
  • şimdi anladım galiba. ayın 18/12/2017 de bağlatmıştım. fatura dönemi ise 18/12/2017-31/12/2017 yani 14 gün. bu 14 gün için kesilen ücretler ekte. Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL
    hocam online işlemlerdeki kullanıcı adı ve şifre ile girmeye çalıştım ama giriş başarısız hatası almaktayım.
    adsl modeme kaydettiğiniz kullanıcı adı ve şifrenizle denermisiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    maalesef oradan sonuç alamamaktayım ama online işlemlerden kullanım detayıma ulaştım. interneti kullandığım 12 günlük sürenin download miktarı ekte.Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL
    53GB kullanımınız var. Bilgi için teşekkürler.

• Limitsiz yazmak yasak değil miydi?

Kanunlar bir daha Türk Telekoma işlemezse benden oy beklemesin bu hükümet..

Yeter artık! Enayi miyiz biz

• Gencer315 kullanıcısına yanıt
    Ben telefondan giriyorum nete genelde. Evde 2 telefon var ve yeterli hiç öyle takılma bilmem ne olmadı henüz. Dün pc açıp film indirdim 510 ile download yapıyor açık bırakıp bekliyorum okadar. Tabi o hızda download yaparken telefondan sorun olmuyor fakat pc den nette dolaşıyım derseniz yavaşlıyor hem net hem download olunca. Fakat ben nete tel. Üzerinden giriyorum bir film 15dk yerine 45dk de inse olur derseniz şahane. Youtube videolar sorunsuz izleniyor bu arada.

Ağınızda 15 kullanıcı varsa veya kullanıcılardan biri download cıysa sizi zorlayabilir. Biz 30-35 yaş ortalamasında bir çocuklu bir aileyiz ve yetiyor artıyor bile.

• atenct A kullanıcısına yanıt
    Ben idm (internet download menager) kullanıyorum ondan daha hızlı olabilir, modeme herhangi bir ayar yapılmadı bende. İndirdiğiniz serverden de olabilir torrent de deneyin bir de.

banada 26 sından sonrası için 20,75 tl geldi.
  • adsl2 de 16 mbps üstü alıp akk sonrası 8 e düşecek paket var mı?
  • Beyler Ocak 1 inde baglattim şuan büyük ihtimal 20 GB ı geçtim ve hız 1 e düşmedi 3.5 alıyorum. Zaten online işlemlerde akn sonrası 3mpbs yazıyor ve gayet rahatım. YouTube da 720p de sıkıntısız rahatça izliyorum 450kpbs ile idm den indirme yapıyorum modem ücretsiz tplink in. Daha ne olsun çok güzel bir kampanya 14.90 sudan ucuz.

• Yani 20 gb tı geçince 1mbps e düşmüyomu ama sitede 20 gb tan sonra 1mbps e düşürülecektir diyor

• okirgil O kullanıcısına yanıt
    Tablo linkte. 8Mbps'e düşen paketlerin 20Mbps veya 24Mbps olması gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Beyler Ocak 1 inde baglattim şuan büyük ihtimal 20 GB ı geçtim ve hız 1 e düşmedi 3.5 alıyorum. Zaten online işlemlerde akn sonrası 3mpbs yazıyor ve gayet rahatım. YouTube da 720p de sıkıntısız rahatça izliyorum 450kpbs ile idm den indirme yapıyorum modem ücretsiz tplink in. Daha ne olsun çok güzel bir kampanya 14.90 sudan ucuz.

eğer bu doğruysa hemen ilk fırsatta bunu bağlatmak istiyorum. zira 2 senelik aboneliğimin sonu 9 ocaktı. bilgisayarım çok iyi bişey değil, telefon ve atom işlemcili bilgisayarla nette takıılırım netfilxte SQ kalite filim izlerim hepsi bu. bunlar için 75 tl vermek istemiyorum artık ki alt yapım hipernete uygun aslında...

hakikaten akk sonrası 1 mbps düşmüyorsa çok çok iyi... şuan durum gene 3.5 mbps mi hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Beyler Ocak 1 inde baglattim şuan büyük ihtimal 20 GB ı geçtim ve hız 1 e düşmedi 3.5 alıyorum. Zaten online işlemlerde akn sonrası 3mpbs yazıyor ve gayet rahatım. YouTube da 720p de sıkıntısız rahatça izliyorum 450kpbs ile idm den indirme yapıyorum modem ücretsiz tplink in. Daha ne olsun çok güzel bir kampanya 14.90 sudan ucuz.

eğer bu doğruysa hemen ilk fırsatta bunu bağlatmak istiyorum. zira 2 senelik aboneliğimin sonu 9 ocaktı. bilgisayarım çok iyi bişey değil, telefon ve atom işlemcili bilgisayarla nette takıılırım netfilxte SQ kalite filim izlerim hepsi bu. bunlar için 75 tl vermek istemiyorum artık ki alt yapım hipernete uygun aslında...

hakikaten akk sonrası 1 mbps düşmüyorsa çok çok iyi... şuan durum gene 3.5 mbps mi hocam ?

Evet hocam 3.5mpbs alıyorum ping 25. Akıllı TV'den YouTube u 720p de sıkıntısız şekilde izliyorum gayet iyi derim.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.