Şimdi Ara

Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
20
Favori
233.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim. Adresi yazdım. Kampanyadan faydalanabilirsiniz diye mesaj geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

quote:

Orijinalden alıntı: SoldiersOfAtaturk

3 Ay içerisinde evde internet paketini iptal ettirmeniz gerekiyor gibi karmaşık bi yazı bana göre sanırım aramam gerekecek.

Extranet isimli sağlayıcı da bu paketi veriyor. Onlar yararlanıp yararlanamama sonucunu sms ile bildiriyor. İsterseniz ordan sorgulayıp, uygun gözüküyor ise türk telekomdan alabilirsiniz.

https://www.extranet.com.tr/internetle-tanistiran-kampanya/

Extranet müşteri hizmetleri ile konuştum. Adresime ADSL internet bağlıyorlar. Ancak evde telefonum olmadığı için en yakın kutuda internet bağlantısını sonlandıracaklarını, bağlantının devamını kendimin yapmam gerektiğini söylediler. Yalın ücrete modemde dahil değil. Fiyat ucuz, çözüm sorunlu ve zor. Gözüm korktu.

Türktelekomda hiç olmazsa güvenilir bir destek var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cinquanta

quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

quote:

3 Ay içerisinde evde internet paketini iptal ettirmeniz gerekiyor gibi karmaşık bi yazı bana göre sanırım aramam gerekecek.

Extranet isimli sağlayıcı da bu paketi veriyor. Onlar yararlanıp yararlanamama sonucunu sms ile bildiriyor. İsterseniz ordan sorgulayıp, uygun gözüküyor ise türk telekomdan alabilirsiniz.

https://www.extranet.com.tr/internetle-tanistiran-kampanya/

Extranet müşteri hizmetleri ile konuştum. Adresime ADSL internet bağlıyorlar. Ancak evde telefonum olmadığı için en yakın kutuda internet bağlantısını sonlandıracaklarını, bağlantının devamını kendimin yapmam gerektiğini söylediler. Yalın ücrete modemde dahil değil. Fiyat ucuz, çözüm sorunlu ve zor. Gözüm korktu.

Türktelekomda hiç olmazsa güvenilir bir destek var.

Evet. Türk telekom altyapı sahibi olduğundan, daha güvenilir bir destek sunuyor. Ben sadece kampanya şartı(son 3 ay içinde evde internet olmaması) aynı olduğundan, telefonla arayıp sormakla uğraşmamak için, extranetteki sorgulama linkini verdim. Extranette kampanyadan faydalanabilir gözüküyorsa, türk telekomda da sonuç aynı olacağından, kafada soru işareti olmadan başvurulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 14 Ocak 2018; 1:20:41 >

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim. Söylediğim gibi kullanabilirsiniz diye mesaj geldi ama ben korktum. :) Adres filan verdik ön başvuru ayağına filan bir şeyler yapmasın şimdi bunlar :)
  • İmza atmadan yapmazlar, yapamazlar.

• simdi turk telokom musteri hizmetleri ve bayileri bu kampayadan siz yararlanamazsiniz diyor ama extranet midir nedir tebrikler kazandiniz diye sms atiyor.kim bagliyor ve telokomun onay vermedigini bunlar nasil bagliyor anlamadim.ben direk telekomun genel mudurlugu ile bir goruseyim bayideki bir arkafas oyle demisti mudurluge git evine port baglattir demisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam çok teşekkür ederim. Söylediğim gibi kullanabilirsiniz diye mesaj geldi ama ben korktum. :) Adres filan verdik ön başvuru ayağına filan bir şeyler yapmasın şimdi bunlar :)

Yok hocam, imza olmadan bir şey yapamazlar :) Zaten sorgulama kısmında fazla bir bilgi verilmiyor. Telefonda sesli onay almadan da ön başvuru yapılmıyor. Üstelik extranet sadece bayilerden başvuru alıyor. Müşteri hizmetlerini arayıp soran biri, paketimizi telekom'un alt yapısı olan her yerde kullanabilirsiniz ama işlemleri bayiden yapmamız gerekiyor demişti. Bayileri de 5 ilde var zaten, bu 5 ilde olmayanları ayaklarına çağıracaklarını sanmam :)

Extranet
    Extranet İletişim Hizmetleri
    https://www.extranet.com.tr/ExtranetNoktalari

• quote:

Orijinalden alıntı: samil422

simdi turk telokom musteri hizmetleri ve bayileri bu kampayadan siz yararlanamazsiniz diyor ama extranet midir nedir tebrikler kazandiniz diye sms atiyor.kim bagliyor ve telokomun onay vermedigini bunlar nasil bagliyor anlamadim.ben direk telekomun genel mudurlugu ile bir goruseyim bayideki bir arkafas oyle demisti mudurluge git evine port baglattir demisti

Kampanya şartları bütün operatörler için aynı, adresinize hiç internet bağlatılmamış olacak ya da son internet bağlantısının iptalinin üzerinden 3 ay geçmiş olacak. Extranetten onay aldıysanız istediğiniz operatörden bağlatabilirsiniz.

Sizin geçmiş mesajlarınızı okudum. FTTH olduğundan sorun çıkartmışlar. Binanızda ADSL olmasa bile bağlatabilmeniz lazım. Kampanya şartlarında ADSL ve FTTH aboneleri faydalanabilir yazıyor. Bu konu içerisinde FTTH ile bu paketi kullananlar vardı ancak bayiler, müşteri hizmetleri vs sorun çıkarabiliyor. Birisi 3-4 bayi gezip sonuncuda ancak bağlatabilmişti yanlış hatırlamıyorsam. Başkası da bayiden bağlatamayıp, müşteri hizmetleri ile bağlatabilmişti. Kısaca farklı bayilere gidin, farklı zamanlarda müşteri hizmetlerini arayın, başka temsilciler ile konuşun, illa ki biri bağlantı yapacaktır. FTTH ile 100 mbit'e kadar hız verilebiliyorken 4 mbit paket satmak pek hoşlarına gitmiyor gibi gözüküyor. Kampanya şartlarında açık açık FTTH yararlanabilir yazıyor, vermeleri lazım paketi.

ayrintili cevabiniz icin tesekkur ederim

Hocam çok teşekkürler baya ilgilendiniz cevapladınız. Yarın ya da Salı günü TurK Telekom ofisine gidip bağlatacağım hayırlısıyla bakalım. Tekrar yazarım.
  • Beyler 15 gündür kullanıyorum bu paketi. Kesinlikle tavsiye ederim. 3.4 mpbs sabit hizim ve ping 25. 40 GB a gelmiştir kullanimim ve gayet rahat hız düşmedi. YouTube da 720 p rahat izleniyor. 1080p de çoğu zaman izleniyor nadir donsa da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt

》》》Arkadaşın dediği gibi, bağlatamayan ve olumsuz cevap alanlar şansınızı farklı bayilerde ve farklı saatlerde m.hizmetlerini arayarak deneyin. Benim anladığım çok açık şekilde Telekom bu bağlantıyı fiber olan yerlere pek satmak istemiyor. Pahalı olan üst tarifeleri satmayı tercih ediyor. Bimerden şikayet olarak başvuru yaparsanız kesin sonuç alırsınız zaten.

• aynen telekom fiber alt yapisi olan yerlere masraf yaptim diye daha pahali tarifeleri satmaya calisiyor fakat bunu bayilerdeki calisanlar , yok abi niye baglamasin para kazanmak istemez mi hic gibi cumleler kuruyorlar

• Arkadaşlar Alo paketin avanrajları nelerdir? Kaç dk konuşma filan var.

• Test için teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone aynı özelliklerde internet kampanyası yapıyormuş az önce bayi camında gördüm ilk 3 ay 14,90 sonraki 21 ay 29,90 tl 24 ay taahhüt ,aylık 28 tl ye geliyor ve telekom gibi 4 mb hız 20 gb sizce vodafone nasıldır telekom vermezse bunu almayı düşünüyorum?
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    vodafone da kurulum ve modem ücretleri dahil mi? ona bakmak lazım. dahilse o zaman karşılaştırırsın. TT nin şu an kullanıcılara avantajı akk yi 1 yerine 3 olarak uygulayacam demesi.(akk kurallarında) sözleşmede 1 yazıyor. vodafone özel firma isterse 1 yapar. o zaman bir anlamı kalmaz. onunda kota akk koymaması gerekli. Alan biri varsa sor. akk sonrası ne oluyor diye.yoksa süperonlineda da benzer kampanya var.
  • Vodafone sözleşmem bitiyor bende yorumlarınızı okuyarak son kararımı verdim ve bugün başvurdum bu haftaiçi bağlanacak bakalım. Önce Telekom sitesinde incelemiştim AKN sonrası beni düşündürüyordu kullanan arkadaşların yorumlarıyla gittim başvurmaya bayideki arkadaşda AKN falan düşünme abi dedi rahatına bak. Zaten sadece haftasonu evde android tv tablet telefon üzerinden youtube ağırlıklı kullanım için yeterli olacağını düşündüm.

Vodafoneda da var bu olay ama yalın olarak vermiyor artı olarak da modem hediyesi falan yok. Bağlandıktan sonraki görüşlerimi yazarım.

• şimdi bu tarifede fatura 15 tl mi yoksa 30 tl mi gelecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samil422

şimdi bu tarifede fatura 15 tl mi yoksa 30 tl mi gelecek ?

Ev telefonun varsa, 15 tl. Ev telefonun yoksa, 30 tl.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.