Şimdi Ara

Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
20
Favori
233.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 24 aylık 16 Mbit 75 AKK sözleşmem bitmek üzere, 4 Mbit 20 GB kota ve 29 TL' kampanyasından yararlanabiliyormuyum ?
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    hayır.
  • arkadaşlar kablonet 25 mb hız 25 gb olan interneti kullanıyordum taahhütüm bitiyor 51 tl fiyat çekiyorlar 50 gb olacak ama türk telekom internetsiz ev kalmasın 4 mb hız 20 gb 30 tl (ev telefonunda varsa 15 tl ye düşüyor) sizce geçmelimiyim .

not:akşamdan akşama ve hafta sonları internet kullanılacak 4 mb hız yeterlimidir sizce yani video oynatırmı youtube den yada faceden ınstagram falan, 24 ay taahüt vereceğim sonuçta ...
  • siz zaten şuan net kullandığınız için size bu paketi vermezler bu paketi almak için son 3 yada 6 ay öncesine kadar internetiniz olmaması gerekiyor diye bir sart vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xlarge kullanıcısına yanıt
    iyide ne alakasi var sonucta tt kullanmiyorumki tt ye gecicem iste, ne salakca bir sart

• samil422 S kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom müşteri hizmetlerini ara. Kablonet aboneliği kimin adına? TTNet aboneliği kimin adına olacak? İkisi aynı kişi olursa belki sorun olabilir, ama olmayabilir de. Onlar sana abone olup olamayacağını söyler. Tek bildiğim oturduğun adreste Kablonet aboneliğinin olması bu kampanyadan yararlanmaya engel değil.
  • müşteri hizmetlerini aradım adresimde fiber ağ olduğu için veremiyorlarmış bu "internetsiz ev kalmasın"kampanyası adsl hizmetmiş dolayısıyla benim adreste çalışmazmış.öyle dediler gerçektede böylemi yoksa satmak mı istemediler başka bayilere sorayımmı?

Birkaç telekom bayisine de sordum aynı şeyi söylediler fakat açıklamasında şöyle bişey yazıyor

"3. Kampanya her altyapı için geçerli midir?

Kampanya kapsamında, Fiber (FTTB/FTTH) ve DSL altyapı paket seçenekleri vardır. Hiper (FTTC) seçeneği yoktur."

benim adreste fiber olduğuna göre niye bana vermiyorlar arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 12 Ocak 2018; 14:2:18 >
  • Arkadaşlar 1-2 hafta sonra bu pakete geçmeyi düşünüyorum. Düşünceleriniz nedir? Ev telefonumda var. İkisiyle beraber siz ne kadar ödüyorsunuz? Bir de AKN sonrası hızı 3'e değilde 1'e düşen var mı?
    Ne bayi, ne müşteri hizmetleri... En iyisi ilçenizdeki Türk Telekom ofisine gitmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldiersOfAtaturk

Arkadaşlar 1-2 hafta sonra bu pakete geçmeyi düşünüyorum. Düşünceleriniz nedir? Ev telefonumda var. İkisiyle beraber siz ne kadar ödüyorsunuz? Bir de AKN sonrası hızı 3'e değilde 1'e düşen var mı?

ev telefonu varsa 14.90 tl odersin akn yok bu pakette 2 aydir kullaniyorum akn görmedim hız hep ayni

• quote:

Orijinalden alıntı: murat425

quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Beyler Ocak 1 inde baglattim şuan büyük ihtimal 20 GB ı geçtim ve hız 1 e düşmedi 3.5 alıyorum. Zaten online işlemlerde akn sonrası 3mpbs yazıyor ve gayet rahatım. YouTube da 720p de sıkıntısız rahatça izliyorum 450kpbs ile idm den indirme yapıyorum modem ücretsiz tplink in. Daha ne olsun çok güzel bir kampanya 14.90 sudan ucuz.

eğer bu doğruysa hemen ilk fırsatta bunu bağlatmak istiyorum. zira 2 senelik aboneliğimin sonu 9 ocaktı. bilgisayarım çok iyi bişey değil, telefon ve atom işlemcili bilgisayarla nette takıılırım netfilxte SQ kalite filim izlerim hepsi bu. bunlar için 75 tl vermek istemiyorum artık ki alt yapım hipernete uygun aslında...

hakikaten akk sonrası 1 mbps düşmüyorsa çok çok iyi... şuan durum gene 3.5 mbps mi hocam ?

Evet hocam 3.5mpbs alıyorum ping 25. Akıllı TV'den YouTube u 720p de sıkıntısız şekilde izliyorum gayet iyi derim.

Eyvallah. Bı MH arayayım. Sonra gerekirse Telekom müdürlüğüne gideyim :) saol

• Xlarge kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ev telefonu var ama 25TL ödüyorum her ay. onuda avantajlı bi pakete geçirip telefon internet tek fatura ödemek istiyorum. Kaç tl olur fiyatı acaba? Paketler hakkında bilginiz var mı?
  • alo paket le birlikte 29.90 alırsınız ikisini

• Arkadaşlar bayiye boş yere gitmek istemiyorum. Ev telefonum aktif internetide 1.5 yıl önce iptal ettirdim. Bu paketten yararlanabilir miyim?

• quote:

Arkadaşlar bayiye boş yere gitmek istemiyorum. Ev telefonum aktif internetide 1.5 yıl önce iptal ettirdim. Bu paketten yararlanabilir miyim?

En iyisi müşteri hizmetleriyle konuşun. Aldığınız yanıtıda bizimle paylaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinquanta -- 13 Ocak 2018; 11:27:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bparker B kullanıcısına yanıt
    ilmizdeki genel mudurlukten bahsediyorsunuz dimi?

ben fiber üzerinden kullanıyorum. bana da telekom bayisi satmak istemedi fiber altyapıya vermiyoruz dedi. daha doğrusu telekom fiber yatırımı yaptığı yere bunu vermek istemiyor demeye getirdi. Sonra m.hizmetlerini aradım ordan başvurumu aldılar kimse de bana fibere veremeyiz demedi telefonda ve şuan gayet güzel kullanıyorum.
  • cinquanta kullanıcısına yanıt
    3 Ay içerisinde evde internet paketini iptal ettirmeniz gerekiyor gibi karmaşık bi yazı bana göre sanırım aramam gerekecek.
  • speedtest yapıp burada paylaşırmısınız..
  • quote:

3 Ay içerisinde evde internet paketini iptal ettirmeniz gerekiyor gibi karmaşık bi yazı bana göre sanırım aramam gerekecek.

Extranet isimli sağlayıcı da bu paketi veriyor. Onlar yararlanıp yararlanamama sonucunu sms ile bildiriyor. İsterseniz ordan sorgulayıp, uygun gözüküyor ise türk telekomdan alabilirsiniz.

https://www.extranet.com.tr/internetle-tanistiran-kampanya/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.