Şimdi Ara

Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
20
Favori
233.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam orada Alo paket 100, 9 TL olarak gözüküyor. O pakete geçsem 24,90TL'ye hem telefon hem internet oluyor değil mi? Hocam bide ek olarak numara taşıma demişsiniz. Paket değişikliği olmuyor mu bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flakes -- 4 Ocak 2018; 23:38:46 >
  • 9TL ücreti paketi satın alırsanız ayrıca ödersiniz. Siz paket satın almadan "konuştukça öde" tarifesine geçeceksiniz. Paket satın alırsanız 29.90 + 9TL olur. Linki tarife hakkında genel bilginiz olsun diye ekledim.

Bu kampanyada mevcut numaranızla telefon kullanmak isterseniz, tarife değişikliği olmak zorundadır evet. Ama bu işlem ev telefonundan alo paketlere geçişte sanki numara taşıma işlemi yapılıyormuş gibi yapılır. Çünkü ev telefonu hizmeti Türk Telekom'un ses hizmetidir. Alo paket ise TTnet'in THK kapsamında verdiği bir telefon hizmetidir. Yani siz Türk Telekom aboneliğinden çıkıp, TTnet aboneliğine geçeceksiniz. Bu kısım biraz karışık. Onun için fazla kafa yormayın. Müşteri temsilcisi sizin adınıza herşeyi halleder zaten.

Alo paket + internet 29.90TL olur. Ve tek faturada hem ev telefonu hemde internet ücretini ödersiniz. Ev telefonunu alo pakete geçirmezseniz 2 ayrı fatura gelecektir. Alo pakete başvuru yaparken numara değişmesini istemediğinizi söylemeniz gerekir. Ayrıca alo pakete geçişte bir defalık 10TL ücret gelir:

*Türk Telekom sabit telefon hattı olan abonelerden bir defaya mahsus olarak alınan 16TL (vergiler dahil) ALO Paket Geçiş Ücreti, kampanya kapsamında 10 TL'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 5 Ocak 2018; 0:24:50 >

• Logic_Man kullanıcısına yanıt
    Hocam yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Kısa zaman içinde bir TurkTelekom ofisine uğrayayım. Ayrı fatura gelmesi sıkıntı olur dediğiniz gibi tek fatura 29.90TL gayet iyi. Zaten 25TL ödüyorum aylık. 5 TL farkla internetimde olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okirgil

komedi ya
    açıklamalarda
    "Yeni aboneliklerde alınan 216 TL (KDV dahil) bağlantı ücreti, 24 ay boyunca aylık 9 TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir."
    taahütnamede
    "Yeni aboneliklerde alınan (KDV dahil) 216 TL (İkiyüzonaltı Türk Lirası) bağlantı ücreti, 24
    (yirmidört) aylık Taahhüt Süresi boyunca aylık 9 TL (Dokuz Türk Lirası) olarak Abone’nin
    hizmet faturasına yansıtılacaktır."

Türk Telekom'dan İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi 4 Mb 29 TL

Burda çelişki falan yok, faturaya her halükarda yansıtılıyor zaten. Orda, bu yansıtılan ücret sitede yazılan fatura ücretinin icine dahil diyor sadece. O fiyata dahil olması ücret yansitilmiyor demek değil tam tersi ücret yansıtılıyor ve yansıtılmış haliyle beraber toplam fiyatı oraya yazdık demek istiyorlar. Hiçbir çelişki yok. Yanlış anlıyorsunuz sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evde benim esimin internetimiz var telefonlarimizda ama yasli babaminda akilli telefon almasi ile eve internet elmak sart oldu

eve TT 29 lu tarifeyi alsam uc kisi whatsap face yutubeye girebilirmiyiz hepimiz bir anda cok denk gelmeyizde dusuk cozunurluluktede olsa izlenebilir mi bide bu akn yi sordum telefonlan 1mps dusuyor diyor mtemsilcisi sitede akn den sonra 3 duser yaziyor boyle basit aciklamasi olan kardesim 3 se 3 1 se 1 niye yazmiyorlar ustatlardan cevap bekliyorum olmadi bugun gidip alicam

• boyzof B kullanıcısına yanıt
    canı isterse fiyata yansıtır. ben yanlış anladığımı düşünmüyorum. yukarıda dahil diyor aşağıda taahhütte dahil niye demiyor?
    kopyala yapıştır mantığında taahütname kalmış.
  • okirgil O kullanıcısına yanıt
    hocam ben bugün telekoma gittim oradaki yetkili fiyatlara dahil dedi. ilanda herşey dahil 47 tl dediği fiyattan alınabilir. aynen taahhütnameden bahsettim ama oradaki tutarlar eklenmeyeceğini belirtti. cumartesi günü taahhütüm bitiyor pazar günü telekom şubesine iptal için modem vs teslim edip iptal ettireceğim. ondan sonra eşim adına internet festivali kampanyasına başvuracağız.
  • potansiyel suçlu P kullanıcısına yanıt
    Eklenmeyecek dediği ücretler eklenirse, taahhütnamede yazdığı için hak talep edemeyebilirsiniz. Ben olsam sözlü hiçbir vaade inanmazdım. Vergiler hariç 26,81 lira olan aktivasyon ücretine 216 lira yazmış yuh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 5 Ocak 2018; 12:54:41 >
  • tpp T kullanıcısına yanıt
    Hocam link bu genelde kırsal ve az gelişmiş il ve ilçelere veriliyor

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Documents/internet_festivali_gecerli_ilceler.xlsx

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Ttnet müşteri hizmetleriyle konuyu görüşüp tekrar netliğe kavuşturacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiye'nin hak ettiği kalite bu işte. rezalet. ülkeyi bu duruma düşüren, altyapıyı araplara satanlara HAKKIMI HELAL ETMİYORUM
  • necmi657 N kullanıcısına yanıt
    Sorduğun soruda haklısın. Deveye sormuşlar neden boynun eğri diye . O da demişki nerem doğru.

Hocam btk dan iki kurul kararı var sanırım. Akn sonrası ilkinde 3 diğerinde 1 yazıyormuş. Tt şu anda 3 veriyor sanırım. Dilerse 1 de verir. Sene 2018 1 mbps internet mi olur? Eğer düşüm yaparlarsa yüksek tarifeye geçersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

türkiye'nin hak ettiği kalite bu işte. rezalet. ülkeyi bu duruma düşüren, altyapıyı araplara satanlara HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Bırakın bu romantik duygusal ayakları, bu tarife kucumsenecek bir şey değil, fiyatına göre performansı üst seviyede, sinirsiz internet hiç bu kadar ucuz olmadi, 30 liraya 4mbit sınırsız veriyorlar adamlar, eskiyle karşılaştırıp eleştirmek için kör olmak lazım. Bu bazı milletlere ırkçılik güden anlayıştan da kurtulun, ticari bir ortaklıga nasıl altyapiyi satmak diyorsunuz, Araplar hisse kiralamadan önce de biliyoruz türk telekomun içler acısı halini, önüne gelen iktidar gereksiz yere kadro açıp sisirdikce sisirdiler türk telekomu, hisse satışı sonrasi yarı yarıya neredeyse azaldı çalışan sayisi, profesyonellikten fersah fersah uzaktı geçmişte. Memur mantığından kurtuldu şirket bu süreli ortaklık sayesinde. Devlet de karından pay almaya devam etti. Birkaç yıla hisselerin kiralama süresi de sona eriyor, tekrar devlete geçiyor. Bunları bilmiyorsanız öğrenin biliyorsanız da yazarken ideolojik amaclarla gizlemeye çalışmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: okirgil

Sorduğun soruda haklısın. Deveye sormuşlar neden boynun eğri diye . O da demişki nerem doğru.

Hocam btk dan iki kurul kararı var sanırım. Akn sonrası ilkinde 3 diğerinde 1 yazıyormuş. Tt şu anda 3 veriyor sanırım. Dilerse 1 de verir. Sene 2018 1 mbps internet mi olur? Eğer düşüm yaparlarsa yüksek tarifeye geçersiniz.

Tarife ilk çıktığı zaman yakın zamanda yapılan akn hız düzenlemesi yapılmamıştı, o yüzden önce 1 mbitle başladı tarife. Daha sonra btknin akn düzenlemesi geldi, asgari 3mbit olmak zorundadır diye, ona istinaden de bu tarifedeki 1 mbit 3 oldu, veya biz öyle sanıyoruz çünkü şöyle bir ihtimal de var, bu tarife imtiyazlı bir tarife ise yani akn düzenlemesinden muaf olabiliyorsa o zaman su anki hız düşmeme durumunu açıklayacak şey, bu tarifedekilerin kotasının bir sebepten dolayı, ya sistem hatası veya kasten, olculmemesidir. Bu sayede hiç akn sınırına ulaştığımız anlaşılmıyor ve hız hiç düşmüyor. Kotanin olculmeme sebebi sistem hatası midir, bence öyle olsaydı bu kadar sürede duzeltilirdi çünkü ttnin kendi zararina bir durum. Geriye kasten olculmemesi kalıyor, bunun amacı nedir peki, onu bilmiyorum, mantıklı bir açıklama bulamadım. Belki de en başta belirttiğim ihtimal geçerlidir, yani yeni akn düzenlemesi sebebiyle 3 mbite dusuyordur. Zaten online işlemlerde de akn sonrası hız 3 mbit gözüküyor, internet sitesinde ve muhtemelen sözleşmede yazanın aksine (sitede 1mbit yazıyor , ama sözleşmeyi okumadim büyük ihtimalle o da aynıdır). ama ben hızın hic dusmedigini tecrübe ettim, 3e de düşmüyor, 4de kalıyor çünkü kota ölçülmüyor. Kota olculse online işlemlere göre 3e siteye göre 1e düşmesi gerekir, btknin düzenlemesine göre de eğer bu tarifenin bir ayrıcalığı, muafiyeti vs. yoksa, minimum değer olan 3mbit olmasi lazım. Olay bu şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

quote:

türkiye'nin hak ettiği kalite bu işte. rezalet. ülkeyi bu duruma düşüren, altyapıyı araplara satanlara HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Bırakın bu romantik duygusal ayakları, bu tarife kucumsenecek bir şey değil, fiyatına göre performansı üst seviyede, sinirsiz internet hiç bu kadar ucuz olmadi, 30 liraya 4mbit sınırsız veriyorlar adamlar, eskiyle karşılaştırıp eleştirmek için kör olmak lazım. Bu bazı milletlere ırkçılik güden anlayıştan da kurtulun, ticari bir ortaklıga nasıl altyapiyi satmak diyorsunuz, Araplar hisse kiralamadan önce de biliyoruz türk telekomun içler acısı halini, önüne gelen iktidar gereksiz yere kadro açıp sisirdikce sisirdiler türk telekomu, hisse satışı sonrasi yarı yarıya neredeyse azaldı çalışan sayisi, profesyonellikten fersah fersah uzaktı geçmişte. Memur mantığından kurtuldu şirket bu süreli ortaklık sayesinde. Devlet de karından pay almaya devam etti. Birkaç yıla hisselerin kiralama süresi de sona eriyor, tekrar devlete geçiyor. Bunları bilmiyorsanız öğrenin biliyorsanız da yazarken ideolojik amaclarla gizlemeye çalışmayın.

tamam işte kendin demişsin bir süre sonra tekrar devletin eline geçecek diye bu araplarda madem tekrar el değiştirecek bu sürenin sonuna kadar BU MİLLETİ SÖMÜRELİM mantığı ile paket yapıyor ama BTK sesini çıkarmıyor. bunu savunan insanlar var senin gibi yazık bahanede eskiden çok kötüymüş. dünyanın hiç bir yerinde devlet vatandaşını 2.sınıfa sokmaz ama türkiyede değer verilmiyor sömür babam sömür sonra serbest piyasa dersin halbuki el altından yönetirsin

• 》》》Arkadaşlar benim bağlantım 30.12.2017 tarihinde yapıldı. Bir haftadır kullanıyorum fiber hat üzerinden zyxel vmg8324-b10a modem verdiler gayet güzel yeterli bize. Evde neyi telefon üzerinden kullanıyoruz bir de oğlumuz için televizyonun smart üzerinden youtube şarkıları açıyoruz on numara çalışıyor. Telekom şube satmadı fiber var diye m.hiz. bağladı oldu.

Yavaş diyorlar fakat telefonların upload download hızları zaten belli 8 olsa da 24 olsa da telefonda fark etmiyor hız okadar.

》》》AKN olayına gelirsek benim paket bilgilerimde çok açık AKN sonrası 3mbps yazıyor, 1mbps falan yok yani.

》》》Bir de bu pakette AKN ölçümü yapılmıyor sanırım ne zaman kontrol etsem " şu an yapılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" diye bilgi geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi postalcioglu -- 6 Ocak 2018; 15:49:54 >

• quote:

quote:

quote:

tamam işte kendin demişsin bir süre sonra tekrar devletin eline geçecek diye bu araplarda madem tekrar el değiştirecek bu sürenin sonuna kadar BU MİLLETİ SÖMÜRELİM mantığı ile paket yapıyor ama BTK sesini çıkarmıyor. bunu savunan insanlar var senin gibi yazık bahanede eskiden çok kötüymüş. dünyanın hiç bir yerinde devlet vatandaşını 2.sınıfa sokmaz ama türkiyede değer verilmiyor sömür babam sömür sonra serbest piyasa dersin halbuki el altından yönetirsin

Ne sömürüsü ya, sen hayatında başka memlekete gittin mi merak ediyorum, siyasetinizi başka bölümde yapın burası internet sağlayıcıları bölümü, bu paket somuru paketi falan değil, tam bir fiyat performans paketidir. İkinci siniflikla alakası yok, bu hizmeti devlet de sunmuyor, özel şirketler sunuyor, bir talebin varsa yazarsın onlara, amacin demogiji değil de sorun çozmekse, gereksiz yere devlet ikinci sınıf hizmet sunuyor vatandaşına goygoyu yapmazsin, 60 liraya 35mbit sınırsız almak istiyorsan da alırsın, sömürü mü bu, ikinci siniflik mi? Git turknetten baglat, serbest piyasa pahalı veren de var ucuza veren de, herkesin isini görecek bir şeyler var illaki, ama bu paket gibi bir paket yoktu hic, şimdi o eksiklik de kapandı. Sınırsız 4mbit 30 lira, bir öğün yemek parası, on numara fiyat. Yıllar boyunca internet fiyatları sürekli düştü enflasyon olmasına rağmen, ve şartları da iyileşti, akn sonrası hız arttı kotalar çok artti. Bunlara sömürü demek için ancak ideolojik bir tarafgirlik yaşamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 7 Ocak 2018; 16:59:58 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne sömürüsü ya, sen hayatında başka memlekete gittin mi merak ediyorum, siyasetinizi başka bölümde yapın burası internet sağlayıcıları bölümü, bu paket somuru paketi falan değil, tam bir fiyat performans paketidir. İkinci siniflikla alakası yok, bu hizmeti devlet de sunmuyor, özel şirketler sunuyor, bir talebin varsa yazarsın onlara, amacin demogiji değil de sorun çozmekse, gereksiz yere devlet ikinci sınıf hizmet sunuyor vatandaşına goygoyu yapmazsin, 60 liraya 35mbit sınırsız almak istiyorsan da alırsın, sömürü mü bu, ikinci siniflik mi? Git turknetten baglat, serbest piyasa pahalı veren de var ucuza veren de, herkesin isini görecek bir şeyler var illaki, ama bu paket gibi bir paket yoktu hic, şimdi o eksiklik de kapandı. Sınırsız 4mbit 30 lira, bir öğün yemek parası, on numara fiyat. Yıllar boyunca internet fiyatları sürekli düştü enflasyon olmasına rağmen, ve şartları da iyileşti, akn sonrası hız arttı kotalar çok artti. Bunlara sömürü demek için ancak ideolojik bir tarafgirlik yaşamak lazım.

Adam hala 60 tl ye 35 mbit diyor gelde çıldırma

O paketlerin akn kotası 75 gb kardeşim. Yıl olmuş 2018 hala akn paketleri yediriYorlar sınırsız limitsiz diye. Neyse ya kimle tartışıyorum takıl 10 mbps ile

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Adam hala 60 tl ye 35 mbit diyor gelde çıldırma

O paketlerin akn kotası 75 gb kardeşim. Yıl olmuş 2018 hala akn paketleri yediriYorlar sınırsız limitsiz diye. Neyse ya kimle tartışıyorum takıl 10 mbps ile

TurkNet
    TurkNet - 100 MBPS'e Kadar Hızlı, Kotasız, Taahhütsüz İnternet
    https://turk.net
    al bak kaç yazıyor orda cahil. Akn kota vs var mıymış, okuman vardır sanırım.

• Bu paketten memnun musunuz

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.