Şimdi Ara

Türk Telekom 'dan ücretsiz internet (LOKUM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilindiği gibi Türk Telekomun perakende internet hizmeti bulunmamaktadır. Bu hizmet grup şirketi olan TTNET ve diğer ISS ler ile verilmektedir.
    Lokum kampanyası ile internete yabancı olan insanlar için ücretsiz internet hizmeti verecektir. Detayları;

-En az 3 ay internetsiz olan telefon aboneleri ile yeni telefon aboneleri alabilir.
    -Herhangi bir taahhüt istenmemektedir.
    -Telefon sözleşmesi yapıldığı için internet için herhangi bir sözleşme yapılmayacaktır.
    -Modem ücretsiz verilecektir.
    -Bir çok bilgiye ulaşacağınızwww.ttkafe.com, gazete, banka sitelerine giriş ücretsiz olacaktır.
    -Bunun dışındaki facebook, hotmail gibi sayfalara ulaşmak için saatlik 1 TL, günlük 2 TL paketleri olacaktır.
    -Ücretler mevcut telefon faturasına eklenecektir.

Örneğin;

Dedenizin evinde telefon var ama internet yok. Yazları ziyaretine gittiğinizde internet kullanmak istiyorsunuz. Çağrı merkezini arayıp kampanyadan yararlanmak istediğinizi ve telefon numaranızı bildiriyorsunuz. (bana ileteceğiniz telefon numaraları tarafıma katkı sağlayacaktır) Tak çalıştır modeminiz kapınıza geliyor. Kurulum ve TT tarafındaki teknik işlemlerden sonra interneti kullanmaya başlıyorsunuz. Sadece Modem teslim tutanağı imzalıyorsunuz. Modemi kaldırıp yıllarca kullanmasanız bile herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Ne zaman kullanmak isterseniz, açıp internete girebilirsiniz.

hız 1 mbit dir.

http://www.sosyalmedyahaber.com/turk-telekom%E2%80%99dan-yeni-bir-internet-secenegi-%E2%80%9Clokum%E2%80%9D/

• Ttnet'in sitesinden link varsa inceleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Ttnet'in sitesinden link varsa inceleyelim.

hizmetin TTNET ile bir alakası yoktur. Yakında Türk Telekom tarafından duyurusu yapılacaktır. Çalışanlar şu an ön talep topluyor. Sabit telefon numarası ve isim bilgisini gönderirseniz kayıt oluşturabilirim.
  • Detayları bir görelim hocam önce.
  • Hizmetten faydalanmak için Türk Telekom telefon abonesi olmak yeterli. Herhangi bir taahhüt altına girmeden, sözleşme imzalamadan, aylık ek ücret ve herhangi bir modem ücreti veya bağlantı ücreti ödemeden bu üründen faydalanabilirsiniz. Sadece modem teslim tutanağı imzalamanız yeterli.
    Siz de Türk Telekom ofis ve bayilerine giderek ya da 0 800 500 0 500 no’lu ücretsiz numarayı arayarak kolaylıkla başvurabilirsiniz. Ücretsiz modemi Türk Telekom Ofis ve Bayilerine başvurarak elden teslim alabilir, 0 800 5000500 nolu ücretsiz numara ile başvurularda ise kurye ile teslim alabilirsiniz.
    Telefon aboneliğiz devam ettiği sürece modeminizi ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.
    Lokum hizmeti ile:
    ADSL Bağlantısı Ücretsiz
    Modem Ücretsiz*
    TT Kafe portal Ücretsiz
    Günlük/Saatlik İnternet Kullandıkça Öde
    Taahhüt Yok
    Sözleşme Yok
    Aylık Ek Ücret Yok
    * Modemler modem teslim tutanağı ile teslim edilecektir.
    Kimler Lokum Abonesi Olabilir?
    ADSL abonesi olmamış veya ADSL abonelik iptali üzerinden en az 3 ay geçmiş bireysel, gerçek PSTN aboneleri Lokum hizmetinden faydalanabilecektir.

• hala millet unutuyor yaptıklarını... sonradan öper TT..
  • 146 faciası gibi olabilir sonu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Youtube Paketleri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hesabı ay sonunda telekom veya ttnet yapacaksa ben almayam. bu adamlardan sabit ücretli ürün dışında birşey alınmaz. gerçi sabit fiyatlı ürünlerde bile çarpıyorlar ama çarpılma %'si daha az diğer ödeme usüllerine göre.
  • İnternet olmayıp da telefon olan yerde el altında bulundurulabilir aslında. Eğer sabit ücreti falan yoksa. Resmi açıklama bekliyorum.
  • Sonra fena çarparlar vardır bildikleri.
  • HEr gün sadece 1 kere facebooka girsek 2x30_60 tl aylık yapar.
    Evinde interneti olanda mutlaka girer.
    Şöyle olur mu acaba yazın 3 aylığına alıp sonra modemi söksek?

Sonra hatırladım ki ne bende ne de yazları gittiğim babamın evinde ev telefonu yok :)
    20x2 ev: 40 tl aylık ev telefonu sabit ücreti
    40x12:480 tl cepte kalmış.
  • İnternet kafe gibi olmuş: saati 1 lira. Olumlu bir yönünü göremedim. Ama ihtiyaç anında bazı insanların ihtiyacını görebilir.
  • Hazırnet gibi olur 1mbit hız verirler 6gb sonra 256kbps'ye düşer hız bu yüzden hazırneti kapattırdım.
  • Kotası ne kadar?
  • İyiymiş ama detayları öğrenmek lazım.
  • Sömürün abi
  • güzel bişeymiş,detay metay hepsi burda yazılanlar.buyrun link :http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/BireyselUrun/Evde/Data-ve-Genis-Bant-Hizmetleri/Internet-Hizmetleri/Lokum/kisaca

*

telekom sonradan işin tadını kaçıramaz,zira kendi yazdıklarına göre sadece "ağa ben modemi aldım,ahada imzamı attım" diyerek elininin altında internet hazır ve nazır bekliyor.güzel birşey ancak bu internet cafelere büyük bir darbe olur.adam diyecekki benim oğlan internet delisi 300 tl ye elden düşme bir pc alsam en azından kafelerde sürtmez mantığıyla düşünecektir.
    durum heyecan verici,finlandiya modeline gemek üzereyiz.
    cumhurbaşkanına bu konu hakkında ulaştığımı hatırlıyorum.en azından geleceğe dönük güzel bir adım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Kumandan -- 20 Ocak 2012; 2:50:49 >

• telefonu kapatınca modemi geri vermek zorunda mısın? birde telefon hattı açtırırken tahattüt oluyor mu?
  • Arkadaşlar. Benim için önemli bir soruya yanıt verirseniz sevinirim. Benim faturam 8mb Net limitsiz aylık 59 tl ödüyorum bende kablolu modem var. Fakat bir akrabamda lokumdan alınmış kullanmadığı bir modem vardı. 3 haftalığına emanet aldım. 2 haftadır kullanıyorum. ay sonunda ben nasıl bir fatura öderim hem kendi tarifem olan 59 tlyi üstüne lokumun tarifesini yani 2 hafta 30 tl + 59 tl = 89 tl mi öderim. ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhgibi

Arkadaşlar. Benim için önemli bir soruya yanıt verirseniz sevinirim. Benim faturam 8mb Net limitsiz aylık 59 tl ödüyorum bende kablolu modem var. Fakat bir akrabamda lokumdan alınmış kullanmadığı bir modem vardı. 3 haftalığına emanet aldım. 2 haftadır kullanıyorum. ay sonunda ben nasıl bir fatura öderim hem kendi tarifem olan 59 tlyi üstüne lokumun tarifesini yani 2 hafta 30 tl + 59 tl = 89 tl mi öderim. ???

Sadece kendi faturanı ödersin. (59tl) Modemle alakası yok lokumun. Bağlı olduğu telefon hattıyla alakalı...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.