Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.120
Cevap
120
Favori
339.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok sevindim çok mutlu oldum hocam. Emeğim oldu ise ne mutlu bana, hakkım var ise helali hoş olsun.  Dualarınızı esirgemeyin hocam. Gelişmeleri de fotoğraflarla paylaşın hocam lütfen.  

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

estafirullah hocam. büyüklerin duası olsun inş. tabiki emeğiniz oldu. merak etmeyin her gelişmeden haberdar edeceğim :)

• yavuzdeger Y kullanıcısına yanıt

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

Azminizi tebrik ederim hocam bizim alt yapı işleri tamam bi kablo eksik ama proje onaylanmaz diyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fk399 F kullanıcısına yanıt

sakın ha pes etme. onaylanmaz filan deme. ard arda sürekli twitter,linkedin,btk,açık kapı, sürekli taciz et:) türk telekom kullanıyorsan biraz daha olumlu yaklaşıyorlar. şu anda benim sayemde yeni yapılan apartmana alt yapı çekildi. mühendise sordum dedim bu apartman sayesindemi geldi alt yapı diye? yok abi asıl senin sayende ona da .ektik. daha başvuru bile yapmamışlar dedi. altımdaki apartmanlar birden ses çıkarmaya başladı neden bize de çekilmiyor diye, malesef tekrardan proje çizilmesi gerekiyor. yani imkansız gibi birşey dedi. ben umursamadım çünkü 1-2 senedir ne çektiğimi ben bilirim. herkes istiyor ki armut piş ağzıma düş. sakın pes etme. Bu arada bugün çalışmalar devam etti. kanallar açıldı, borular çekildi,mazgallar yerleştirildi ve küçük bir kaza oldu. kanal açıcı belediyenin eve giren su borusunu kesti. izmir su o kadar güzel derine koymuş boruyu ki hiç oğraşmadan kaldırımın üstüne koysaydı iyiydi. yarın kapatılan kanallara beton dökülüp belediyenin asvalt atılmasına uygun bırakılacak. mühendisin demesine göre kablolama da hızlı ilerleyecek abi. hemen ekipleri buraya göndercem dedi. 1-2 haftaya başvuruya açılır dedi.

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzdeger -- 9 Kasım 2023; 21:43:14 >

• @XpressMusic34 hocam bir sorum olacak. alt yapı boruları çekilirken iki adet duvardaki telefon dağıtıcısı yani internet dış ankastre dedikleri kutulara da boru uzattılar. acaba bunun amacı havai fiber için olabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzdeger

@XpressMusic34 hocam bir sorum olacak. alt yapı boruları çekilirken iki adet duvardaki telefon dağıtıcısı yani internet dış ankastre dedikleri kutulara da boru uzattılar. acaba bunun amacı havai fiber için olabilirmi?

Birkaç ihtimal var bununla ilgili hocam. Ya oralara da kutu koymayı planlıyorlar ya da şimdiden yapalım ilerde koyarız diyorlar ya da o bakırların kablosu havadan gidiyorsa yeraltına alacak olabilirler. Ya da başka yerlere gidecek havai fiber/bakır çekecek olabilirler o noktalardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 9 Kasım 2023; 21:50:2 >

Asıl konu orda çalışan birine dedim neden bunu yapıyorlar. Demezmi: abi oraya da fiber kablosu çekip ışıkla bakırları desteklecekler hız yükselecek:))) gülmemek için kendimi zor tuttum:)) ben bu bölgede fiber kutusu görmedim hiç. genelde hep yer altı. vdsl erişim kabini diyorsanız onu bilemem. iki ankastre arası 20 metre ya var ya yok. benim tahminim dediğiniz gibi havai olabilir çünkü çevrede müstakil ev çok. bu bölge kentsel dönüşüm bölgesi ama sanmam kısa zamanda dönüşsün. bakır kabloların hepsi havadan gidiyor. mühendis gelirse sorarım.

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

Tamamdır hocam gelişmeleri yazın mutlaka :)

Hocam tebrik ederim valla btk ya ne gibi bir yazı gönderdiniz paylaşabilirmisiniz hocam bende siradaki yazi olarak btk ya göndereceğim

• fk399 F kullanıcısına yanıt

hocam ben şöyle bir yol izledim. öncelikle kendi apartmanım ve alt apartmanımdan beni vekil tayin ettikleri ve ftth alt yapı istediklerini belirten bir dilekçe yazdım ve imzaladı herkes. dilekçe örnekleri forumda var biliyorsun. tabiki buna red geldi. daha sonrasında btk ya çevremdeki fiber alt yapı olan yeri ve yakınlığını, vdsl alt yapının yetersiz olduğunu yazdım. klasik turk telekom sürekli aynı cevabı verdi. ama benim kırılma noktaları tiwitter üzerinden ve linkedin üzerinden ümit bey ve yusuf bey ile yazışmalarımın çok etkisi olduğunun kanısındayım. bir yandan btk bir yandan ceo lara mesaj bir yandan telekoma twitter üzerinden mesaj 5-6 seferde telekom müdürlüğüne gidip müdürü sıkıştırma derken olay kutsal damacanadaki gibi verdim kutsalı verdim kutsalı olayına döndü:) bence btk bir işe yaramıyor. sadece onları mevcut dosyaları kontrol etmelleri için uyandırmış oluyor. ama bana en son mühendisin: abi twitter üzerinden btk üzerinden sürekli yazan senmiydin demesi olayı açıkladı. telekomun alt yapı sisteminde de vip proje girilip en sonunda acile dönüşmesi mutlaka birilerinin eli olduğunun kanıtı. yoksa biz kimiz ki? türk telekom her müştersini vip görürse yandılar. o kadar sıkıntıya girmişler ki mühendisin demesi abi buraya bütçe çıkmadı , ben bu bütçeyi başka bir projeye kattım ordan vercem dedi. ama önemli olan yasal haklarını araman ve sürekli sıkıştırman. müdürlüğe gidip görünmün bile yetiyor. inş kısa zamanda herkes hakettiği hizmeti alabilir.

• @XpressMusic34 hocam bugün boruların üstü kapandı beton atıldı, mazgalların yanlarına beton atıldı. mühendis sağolsun çok yardımcı oldu. bayağı sohbet muhabbet. taşeron işçileri bana emanet edip gidiyor:) Aman dikkat et kanal derinliklerini azaltmasınlar vs. taşeron malzemeden kaçıyor, kendi şefleri olacağına telekomun mühendisi işlerini düzgün yapsınlar diye başlarında duruyor. sonra kablo kanalı çöküyor,kablo kopuyor... dedim kardeşim bu aktivasyon uzun sürer heralde. Bir dak abi dedi. telefon açtı, kabloculara kabloları işaretleyip yarın getirip çekmelerini söyledi. Kutuyuda ben hemen pazartesi taktırır aktivasyonunu ivedilikle aynı hafta içi yaptırı müşteri alımına açtırırm abi dedi. Allah razı olsun ilk günden beri sürekli yardımcı oldu. Beklediğimden erken bitecek sanırım bu iş.

• Sağolsunlar yağmur çamur demeden geldiler. Ben tahmin etmiyordum geleceklerini. Tek parça direk mazgaldan eve kadar kabloyu çektiler. İşaretleme yapıp gittiler. Tek iş bağlantı ve kutu kaldı. Onu da mühendis bu hafta içi hallettiririm dedi. Bu işlerin bu kadar kısa sürmesi nasıl oldu enteresan. Kutu bağlanıp aylarca aktivasyon bekleyen bile var. Bakalım inş problem olmaz.

• Hocam çok güzel fotoğraflamışsınız ve anlatmışsınız. İnşallah en kısa sürede kutu vs takılır ve aktivasyon işlemleri de tamamlanır. Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

• Arkadaşlar Merhaba,

İlk bu konuya yazdığım zamanları hatırlıyorum... ah... ah...

Öncelikle gözüm aydın, 2016' dan beri istediğim fiber, yaklaşık 8-9 hafta önce binamıza kutusuyla beraber geldi. Apartmanın girişe fiber kutusu takıldı.

Fakat kutudan beri, dairelere çekme işlemi ve bağlama işlemi yapılmadı...

Istanbul Sancaktepe Ortadağda oturuyorum. Normalde 2-3 ayda bir pendik türk telekom' a gidip altyapı müdürlüğüne soruyordum. Yine devamı için, sizce gitmem gerekir mi?

Ben mesela millenicom' dan VDSL alıyorum, yaklaşık 6-7 senedir. Fiberdan faydalanmam için Türk telekoma geçmem gerekir mi?

Bazısı diyor ki, bina kutusundan sonra, TT genel müdürlüğe gidip, başvuru gerekiyor?

Ne yapmam gerekir sizce, teşekkürler.

• Magmoose kullanıcısına yanıt

Merhaba, sizin oralar Fatih mahallesi diye mi geçiyor?

Hocam bu arada hayırlı olsun. Lütfen kutunun, kablonun fotoğraflarını çekip konuya yükler misiniz?

Aktif olması için gidip sorabilirsiniz tabi ama aynı zamanda ne zaman aktif olacağını Telekom a kayıt oluşturarak da sorabilirsiniz. O kayıt incelenir mesela müdürlüğe sorulur size de bilgi verilir.

https://twitter.com/ttdestek

Buradan yazıp bir deneyin bakalım ne cevap gelecek size.

• Cuma günü aradılar 0312 555 54 20 numaralı telefondan. Bölge müdürlüğü imiş. Haftaya geleceğiz dediler tarifeniz şu şu dediler. İnşallah gelirler artık. Çabalayan arkadaşlar önce BTK ardından da Kamu Denetçiliğine başvursun. BTK da istediğiniz yanıtı alamazsanız, dert etmeyin ssler ile Kamu Denetçiliğine yollayın şikayetinizi. Karar çıktığı gün arandım.

Bu arada gelirler mi bilmiyorum ama bizim site müstakil ve daireye kadar fiber gözüküyor, bahçeyi de kazacaklar mı yoksa o iş bizde mi? Bilgisi olan varsa yazabilr mi?

Merhaba tekrardan hocam,

Aynen, fatih mahallesi doğrudur.

Teşekkür ederim güzel mesajlarınız için, fotoğrafı paylaşıyorum.

Ben şimdi twitter' dan ilgili adrese yazıyorum o zaman. Sağ olun.

• Merhabalar, şuanda taşınma arefesindeyim gideceğim yer Kuştepe mahallesinin yahya kemal bağlantısı tarafında ve ana cadde üzerinde. Türk Telekom ile ilk bir görüşme yaptım bana hiç bir şekilde ALTYAPI olmadığını söylediler ve abonelik tarifesi ile başvuru yapabileceğimi söylediler benim tüm işim internet olduğundan dolayı kabul ettim. Sonrasında aktif sağlayıcım TürkNet ile görüşme yaptım. Aradılar ve ADSL + VDSL altyapın var lakin boş portun yok dediler. Az önce Türk Telekom'u aradım, robot gibi konuşan bir hanımefendiden "ABONELİĞİM OLMADIĞI" için yardım edemeyeceğini, bu tür durumlar için aktif kullandığım firma ile görüşmem gerektiğini söyledi. Ben de kendisine "Zaten TürkNet'de senin altyapını kullanıyor hanımefendi, sen oraya bir işlem gerçekleştirmezsen ben zaten ne onu ne senin firmanı kullanabilirim." dediğimde bana zaten bi başvurun var bekle 24 aya belki gelir diye saçma sapan bir cevap verdi.

Şimdi üç beş konu okudum ama güncel olması için buraya yazıp güncel bir cevap istiyorum (belki bazı şeyler değişmiştir diye düşünerek).

Ev sahibi daha önce burada avukat oturdu internet kullanıyorlardı diye bir cevap verdi bana ben sorduğumda. Kendisi de açıkçası bu işlerden pek anlamıyor. Hatta caddedeki türk telekoma git diğer kutudan sana internet çeksinler gibi bir cevap daha verdi.

Benim bu durumda yapabileceğim en etkili şeyler nelerdir bunları merak ediyorum. İşim de hayatım da tamamen internet üzerine kurulu. SuperBox alıp 150 GB ayda 600TL ödemek zorunda kalacağım en sonunda. GB sınırı olmasa daha da veririm hiç sıkıntı yok lakin 2023'de box internetleri hala kotalı vermeleri güldürüyor beni.

Kısacası, şuanda yapabileceğimiz EN ETKİLİ yöntem nedir?

• Valla hocam kendimi birşey zannettirmeye başladı bunlar😂 sabah dışarda sesler vardı. Adam gelmiş montaj a başlıyordu. Mazgalda sonlandırmayı yaptım burdan da halledicem dedi. Senmi ilgilenmiştin abi dedi, bende evet dedim. Valla askeriyenin işini yapıyorduk sabah işini bırak şu adrese acil git dediler. Vip alt yapı var diye. Şimdi bağlantını bitirip akşama imzalayıp onaylayacağım. En geç 1-2 güne müşteri alımına açılır hatta sizi direk ararlar vip olduğunuz için dedi. İçimden neler geçiyor biz kimiz diye😂 vallahi bu işten birşey anlamadım. Tek sevindiğim herşeyin 5 gün içinde alt yapı dahil sıfırdan herşeyin takır takır hallolması. Özel proje olsa bu hızda olmaz. Mazgalda tek kıl kalmış ona bağladım direk parçasız merkezden gelen kıl abi dedi. Ölçüm yaptı 22 çıktı süper dedi. Bağlantıları yaptı gitti. Şimdi bekliyorum onaylanmasını.

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.