Allah razı olsun kardeşim. aynen darısı başınıza. sakın pes etmeyin. pes etmemeyi @XpressMusic34 hocamdan öğrendim:) |
Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (152. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.
-
Hangi ildeydiniz hocam?
-
Katkımız oldu ise ne mutlu hocam, dualarınızı beklerim. Çok teşekkür ediyorum.
https://forum.donanimhaber.com/vie-valve-net-ping-sonucumuzu-paylasalim--152311117-31#157340810
Test sonucunuzu bekleriz :)
-
İnşallah en kısa zamanda sizin başvurularınız da sonuçlanır hocam.
Herkesin elbette.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 19 Kasım 2023; 19:1:54 > -
Ankara Etimesgut hocam Alsancak Mahallesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://www.ankara.bel.tr/haberler/baskentte-kazmak-yasak-10854
https://www.ankara.bel.tr/haberler/kazi-sezonu-pazartesi-aciliyor-10035
https://forum.donanimhaber.com/kazi-ruhsati-asfalt-kazi-yasagi-nedir-internet-altyapi-taleplerinde-imar-planinin-onemi-nedir--154095590
Hocam Ankara da kazı sezonu kapanmış bu sebeple hiçbir altyapı çalışmasına izin vermezler acil durumlar dışında. Haberin tarihi eski ama teyit etme amaçlı 153 mavi masa üzerinden kayıt açabilirsiniz. Büyükşehir belediye meclisinde alınan kararlara ilçe belediyeleri de uyuyor bildiğiniz gibi. Yani dilerseniz tarihleri teyit ettirebilirsiniz belki süreç içerisinde değişmiş olabilir. Yani size verilen bilgide yanlışlık yok gibi duruyor eğer üstteki haber linklerindeki tarihler değişmedi ise. Size 10 kasıma kadar yapılacak denmiş galiba ama yetiştirilememiş olarak algıladım ben. Tabi bu durumlar sizin hatanız değil elbette yani sizinle alakası yok demek istiyorum.
Not: Belki de sizin orada kazı gerekmiyordur ama işlemin (projenin) boyutunu bilemediğimiz için kesin bir şey söylemek doğru olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 19 Kasım 2023; 19:21:11 >
-
İnsallah hocam suan projenin cevabını bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelişmeler oldukça üzerine konuşuruz hocam yazarsınız buraya.
-
Teşekkür ederim. Hazirandan beri belli olan projeyi yetiştiremediler gibi gözüküyor kesinlikle bu mağduriyetin acısını çıkaracağım. Nisanda sezon açılsa, kim bilir ne zaman getirecekler. 1 hafta içinde yapacağız diyip 6 ay ertelediler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alfamanager
Teşekkür ederim. Hazirandan beri belli olan projeyi yetiştiremediler gibi gözüküyor kesinlikle bu mağduriyetin acısını çıkaracağım. Nisanda sezon açılsa, kim bilir ne zaman getirecekler. 1 hafta içinde yapacağız diyip 6 ay ertelediler.Rica ederim sizin orada kazı işi vs var mı hocam?
-
Herkese merhaba, Modem değişikliği için nasıl bir yol izliyoruz acaba? Bana acileen 2.5G Lan portuna sahip bir fiber modem lazım. Acaba elleerinde var mıdır? Bendeki HTC modemde QoS ayarlanmıyor upload olarak deli olacağım.
-
Yakına böyle bir saha dolabı koyulmuş netten baktım 1'e 1 aynısını bulamadım. Ne dolabı olabilir acaba? Fiber geleceğini düşünmüyorum ancak vdsl gelse iyi diyorum
Üzerinde hiç bir şey yok yazı olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 22 Kasım 2023; 16:8:49 >
-
-
OFSD hocam bu. FTTH leri bunun içerisinde topluyorlar birçok bölgede. Hayırlı olsun bölgeniz adına. Telekom un Ofsd lerine benziyor hatta direkt kendisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 22 Kasım 2023; 17:55:47 > -
Belki çok düşük bir ihtimal olmakla birlikte belki ONT olabilir ancak router bulunduğunu zannetmiyorum.
-
Olabilir hocam elbette.
-
2.5G ethernete sahip gpon ont cihazı var mı piyasada?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir bilgim yok bu hususta hocam.
-
Hocam verdiğiniz dilekçe örneğiyle önce btk ve açık kapı sonra twitter ve linkedin gibi platformlardan altyapı için sesimi duyurmaya çalıştım. Geri dönüş sağladılar ve adresinize iki adet direk dikilecek projesi çizilmiş hazır durumda fakat direk temin edilmesi bekleniyor o aşamada denildi beni pek tatmin etmedi baştan savma mıdır sizce yoksa kısa sürede hallolur mu? Arayan müşteri temsilcisi direk dikildikten sonra kablo çekme işlemi yapılacak sonra bağlantı yapılacak dedi…
edit: açık kapıdan hala bi dönüş olmadı dönüşler twitter ve linkedin sayesinde oldu.
Edit2: hocam bugün tekrardan twitter sayfasına yazdım bütçe onayındaymış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhakko -- 28 Kasım 2023; 20:55:5 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X