Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.912
Cevap
110
Favori
325.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç ay sonra Türknet GigaFiber olan bir adrese taşınıp bu 15 yıldır çilesini çektiğiniz soyguncu Telekomun altyapısından temelli kurtuluyorum, bizden 15 yıldır aldıkları paralar ile 0 yatırım halen DSL ile hizmet vermenin cezasını umarım çok ağır çekerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 15 Eylül 2024; 0:15:46 >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam yeni evin.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, ama önce kombi döşeme işleri falan filan var biraz sıkıcı bir süreç olacak. Pek de yeni ev sayılmaz, 55 senelikten çıkıp 30 seneliğe geçiyoruz :D

Hayırlısı olsun, yine aynı ilçede mi olacaksın hocam? Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

Bizim ilçede gigafiber yok, ilçe değiştireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 15 Eylül 2024; 18:50:24 >

Hayırlısı olsun detaylı ev vlog bekleriz Youtube da Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

• Ve mutlu son. internetim bağlandı. ama bayağı uğraştım. binaya geldi bu seferde daireye çekilen fiber kablo ezilmiş. onuda değiştirdim. sonra altyapı sorgulama ile bir bakayım dedim türknet milleni vs ne durumda acaba. türknet 100 mb verdi milleni 1000 mb hattınız destekliyor yazdı. üstelik benim telekomla 100 mb için anlaştığım fiyata veriyorlardı. hemen telekom başvurumu iptal ettim ve millenicom a başvurdum. bugünde bağlantım yapıldı. bir maşallah derseniz sevinirim. şimdilik bir sıkıntı yok. darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına.

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri

• esevetnov kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam masallah.

https://forum.donanimhaber.com/vie-valve-net-ping-sonucumuzu-paylasalim--152311117-57

Test sonucu bekleriz hocam konuya.

attım hocam alttaki resimde. kablosuz hız testi bu arada.

• esevetnov kullanıcısına yanıt

Masallah hocam cok iyi. Nazar degmesin güle güle kullanın insallah

• Merhaba apartmanın proje çizimi yapılmış genel müdürlüğe onaya verilmiş. Bundan sonraki süreç hakkında bilgisi olan var mı acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sansa Magna kullanıcısına yanıt

Proje çizildikten sonra müdürlük onayına sunulur. Müdürlük onay verirse iş programına alınır ve iş takvime göre yapılır.

bulunduğum ilçede türk telekom tesisat işlerini yapan yan apartmandaki komşunun çocuğu 1 seneye kadar ilçedeki her eve fiber geleceğini söyledi. artık müteahhit başvurusu falan kabul edilmiyormuş. komşunun çocuğu kendi apartmandaki her daireye fiber kablo çekmiş. sadece girişe dolap koymak kalmış.

• karakabus_ K kullanıcısına yanıt

İlçedeki her eve fiber gelecek biraz iddialı bir söylem hocam doğrusu Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri Hele de bir sene içinde Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri Tabi nasıl bir ilçe, binaların durumu veya altyapının durumu nedir bilmiyorum

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Mütahit başvurusu kabul edilmiyor ne demek hocam o kısmı anlayamadım ama her eve kendisinin fiber çekmesi epic bir an olmuş keşke anlasam da ben de yapabilsem xD

Teşekkürler hocam müdürlük yan çizmez umarım :)

• hocam yanlış yazmışım sadece müteahhit başvuruları kabul ediliyormuş bizim ilçede. eski bina sahiplerinin başvuruları kabul edilmiyor, herhalde bir seneye kadar her eve fiberi çekecekler. ilk defa internet kablosu çekilirken direkt fiber kablo çekiliyormuş binaya.

çocuk türk telekomda saha görevlisi olarak çalışıyor hocam. kendi oturduğu apartmana kıyak geçmiş anlaşılan Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

• Merhaba binamda vdsl var fibernet icin ne yapmamiz lazim hala dilekcemi vermek gerekiyor internetten e devletten vs veremiyormuyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanjk kullanıcısına yanıt
  • Merhabalar 8 yildir internet alamiyordum btk kamu denetleme kurulu vs yazilar gonderdim sonuc alamadim fakat bugun evimin onunde superonline fiber altyapi calismasi yapildi eve internet kablo nasil cekerim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.