Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: keyboard772 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.659
Cevap
105
Favori
309.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hayırlı olsun Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Ya zaten yan mahalledeki binaya kazdılar Nisan 2024 te 2025 te bize sıra gelicek zaten
  • hakan2423 H kullanıcısına yanıt

Belki daha erken gelir hocam inşallah ertelemezler

Sene sonu gelince işler biter,2025 için bütçeye bakarlar dedi forumda bir arkadaş.
  • hakan2423 H kullanıcısına yanıt

Bir sene içinde dört yatırım çeyreği oluyor

İnşallah şubat mart sizin iş neticelenir

• Ben de geçen hafta apartmana dilekçe yazıp imzalattım hepsine. 9 dairenin 7 tanesi imza verdi. Apartmanın sağ ve sol tarafı ile karşısındaki binada fiber var. Bize de çekerler umarım.

Ümraniye tt ilçe müdürlüğüne gidip dilekçeyi bıraktım. Kayıt vs. almadılar. Dilekçeyi bankoya bırak dediler. O biraz hevesimi kırdı ama umut fakirin ekmeği tabiii.

Yaz girmeden gelse fiber gelse iyi.

• vnegras V kullanıcısına yanıt

Direkt adrese giriyorlar ama keşke takip numarası istiyorum diye diretseydiniz karşınızda yollarlardı. Altyapı ekibinde talep şikayet formu olur bir dahakine onu doldurun sisteme girmek zorundalar hem de size mesaj geliyor takip etmeniz için.

• Patron12 P kullanıcısına yanıt

Ben 2 hafta sonra twitter'dan başvurumun durumunu soracağım. Bir şekilde durumunu öğrenirim. Oradan da takip ettirirler artık...

Küçüksu caddesindekine mi gittiniz hocam?

Aynen hocam

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159994565

Bahçesine baya malzeme koymuslar hocam. Sen gittiğinde de bu sekilde miydi? Bir de binanın icinde onlarca masa var ama bir iki kisi calisiyor sadece. Binası da bakımsız kalmıs, bakım istiyor mesela boya gibi.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ümraniye Telekom Müdürlüğü dilekçe masası - İstanbul

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri

Evet hocam tam böyleydi hatta daha dolu görmüştüm sanki ben... Bu arada sen yetkili bir abiye benziyorsun  

Aynen böyleydi dilekçe masası filan var. Orda yazıp bankonun arkasındaki masaya koyun diyorlar. Bankodaki dilekçeler kaybolmadı inşallah:)

Ben de işlem için gitmiştim o zaman çekmiştim fotoğrafları hocam.

O değilde benim süreç ne kadara biter acaba. Sokakta yeni bir bina daha yapılır. Altyapı dönüşüm istediğimiz evin yanındaki binalarda fiber var hep. Evin önünde menhol var falan filan.

İnsallah çok gecikmez hocam süreciniz tamamlanır kısa sürede. Ümraniye/Sancaktepe/Çekmeköy/Şile hangisindesiniz? Sancaktepe de şu an Kablonet in bir calisması devam ediyor Sarıgazi bölgesinde. Onun dısında gectiğimiz gün Yenidoğan Mezarlığı tarafında Telekom un fiber çektiğini gördüm yeraltından. Ümraniye de bir dönem çok yoğun çalışmalar vardı özellikle Necip Fazıl tarafında ama maalesef güncel bilgim yok. Şile ye de bir süredir uğramadım.

Umraniyedeyim ama sancaktepe sınırındayim hocam.

Buralarda fiber çalışması görmedim umarim bekletmez:(

Hayırlısı olsun hocam inşallah en kısa sürede sonuçlanır talebiniz

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.