Superonline bayileri oluyor onlarla irtibat kurmalısınız bölgenize bakan. Ya da tuketici.btk.gov.tr adresine e devletiniz ile giriş yapıp Superonline seçip adresinizi yazıp durumdan söz edin. Uygunluk var ise bağlarlar. |
Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (182. sayfa)
-
-
Superonline aradim gozukmuyor dediler btk uzerinden durumu anlattim bana cevap olarak 2024 yilinda herhangi bir calisma yapilmadigini dediler simdi benim anlamadigim bu fiber optik kaziyi yapan tamamlayan kim -
Yapılan işlem baz istasyonu için olabilir, o yüzden Süperonline sistemde göremez. Bu bilgiyi bölgenize bakan Süperonline bayisi daha iyi bilir, eğer bayiyi biliyorsanız onlar ile iletişime geçin en doğru bilgiyi onlar veriyor. Onlarla da iletişime geçmek zor oluyor en azından benim bölgeme bakan bayide durum böyle.
Ek olarak eğer binalara vermek için altyapı çekildi ise eklediğim resimdeki kutu binaların önünde bırakılıyor. Büyük silindirden hariç olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 7 Ekim 2024; 10:47:25 >
-
bu sekilde cevap aliyorum btk uzerinde belirttigimde
Merhaba Hakan Bey, size hizmet verdiğimiz her konuda memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Tüm talep ve önerilerinizin hassasiyetle değerlendirildiğini belirtmek isteriz. Turkcell Superonline ailesine katılmak ve Fiber alt yapımızı kullanmak için iletmiş olduğunuz talebinizle ilgili uzman birimlerimizle iletişime geçtik. Ekiplerimizden aldığımız bilgiye istinaden şirket yatırımlarımız kapsamında, iletmiş olduğunuz lokasyonda 2024 yılına ait bir yatırım planı bulunmamaktadır. Bununla birlikte lokasyonlardan gerekli izinler alınarak kazı çalışmaları başlatılmaktadır. Altyapı tesis süreciyle ilgili net süre bilgisi paylaşılamamaktadır. Yaşadığınız her durumun tespiti ve çözümü için dilediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz. Dilerseniz 7 gün 24 saat 0532 532 00 00 numaralı müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz." şeklindedir. Tüketici şikâyetleri, Kurumumuz tarafından yapılacak düzenleme ve denetlemelerde dikkate alınmaktadır. Konu hakkında ayrıca 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında yer alan parasal sınırlar içerisinde tüketici hakem heyetleri ve/veya tüketici mahkemelerine başvuruda bulunabilmesi de mümkün olmakla birlikte; tüketici hakem heyeti veya yargı sürecinin işletilmesi durumunda, süreç sonunda tesis edilen kararın ifası başvurucu ve başvurulan taraflarca genel hukuk hükümleri kapsamında gerçekleştirilmekte olup, kararın ifası hususundaki taleplerin ifaya yükümlü olan ilgili muhataba (şirket) yöneltilmesi gerekmektedir. Konunun yargıya intikali akabinde tesis edilen kararın ifası hususunda Kurumumuzun görev ve yetkisi bulunmamaktadır. Ayrıca, bürokrasi ve kırtasiyeciliğin azaltılması ile başvuruların ilave yazışmaya ihtiyaç olmaksızın doğrudan ilgili muhatabı tarafından ivedilikle işleme alınarak sonuçlandırılması kapsamında, sonraki tüketici şikâyeti başvurularının tüketici tarafından hizmet alınan işletmecinin internet sitesinde yer alan ve şikâyetler/işletmeci cevaplarının Kurumumuza iletildiği "Tüketici Şikâyetleri" bölümünden yapılması halinde, başvurular daha etkin ve hızlı sonuçlandırılacaktır. Bilgilerinize sunulur.
Ekte belirttiginiz gibi kutu biraktilar calisanlara sordugumda sizin icin yapiliyir dediler yakinimda baz istasyonu var istanbul sancaktepe bolgesine hangi bayilik bakar bilginiz var mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbay3737 -- 7 Ekim 2024; 15:3:15 >
-
Superonline aramak veya Btk üzerinden yazmak değil. Superonline firmasının her bölgede bayileri oluyor. Bu bayilerle temasa geçerseniz size söylerler o altyapıyı kullanıp kullanamayacağınızı. Üstte de belirtildiği gibi bazen baz istasyonu için de çekebiliyorlar o fiberi kullanıcılara vermeyebiliyorlar.
-
sitede LİNE ECM gözüküyor oraya bakan bayi Ümraniye'de şansınızı deneyin isterseniz.
-
altyapı şikayeti için açıkkapıya yazdım.
Denizli Valiliği cevap yazmış.
Başvuru konunuz Açık Kapı yetki ve sorumluluğu dışındadır. Bahse konu şikayetleriniz ile ilgili olarak ilgili kuruma bizzat başvuru yapmanız gerekmektedir.
-
Acık Kapı konusunda bilgi verdim
-
Hiç gören var mı ama sorayım yine de
İlçe yolunda yol kenarında türktelekom ekipleri kazı yapıyor ilçeye doğru. Tabela var fiber optik çalışması diye ne olabilir? -
Hocam her şey olabilir
Evlere fiber gidiyor olabilir, kurumlara gidiyor olabilir, saha dolabına gidiyor olabilir, baz istasyonuna gidiyor olabilir. Her şey olabilir yani.
-
-
Merhaba
İkisi de aynı hocam sadece kablonun modeli farklı size olumsuz bir durumu yok
Bu altyapı türünde bin megabite kadar kullanabilirsiniz
-
@xpressmusic34 hocam DOCSIS ve GPON Kablonet altyapısı olmayan bir büyükşehir belediyesi statüsündeki ilimize Türksat Kablonet altyapısı nasıl getirebiliriz? -
Merhaba
İzlenecek yollar esasen birbirine benziyor.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/152027365
Bu konuda tarif edildiği üzere öncelikle Btk sistemi üzerinden bir kayıt oluşturun. İlgili işletmeciyi seçip ardından adresinizi yazın ve Kablonet altyapısı talep ettiğinizi belirtin. Gelecek olan yanıta göre yorum yapmak daha kolay olacaktır
-
Herkese merhaba iyi forumlar dilerim.Bundan yaklaşık 2 yıl önce Eylül 2022 Türk Telekom Tarsus müdürlüğüne FTTH altyapı için dilekçe vermiştim daha doğrusu babam verdi ben imzaları topladım,babam teslim etti.Ondan sonra ses soluk çıkmadı.Öylece bekledik.Ağustos 2023'te Kablonet kazı yaptı sokağımıza sonra Aralık 2023'te kablo ekçileri geldi.Füzyon aleti ile menhol kapağından turuncu kabloyu çıkarıp ek yaptılar sonra gittiler.Ondan sonra hiçbirşey olmadı.Ses çıkmadı kablonetten.Ardından Nisan 2024 tarihinde Türk Telekom kepçe ve yol kesen aracı getirmiş yan mahalleye kadar kazı yaptılar.Bir tane yeni bina var oraya kadar kazdılar sonra orayı bitirdiler.Ondan sonra hm dedim bir gelişme var diyerek Telekom'a gittim ordan başvuran var dediler.Onun için oraya geldik dediler.Ben gittim kazı esnasında elinde defter kalem olan TT çalışanına sordum gelecek dedi yeni binalara dedi benim sokağı keseceklerdi adamla beraber benim evin oraya geldik,yol yok dediler ama yan mahalleye giden kazı evin olduğu kaldırım boyunca gitti e benim kaldırımdan da geçebilirdi,evet doğalgaz vs. var yoldan 2 tane fiber geçiyor biri FTTC kabine gidiyor diğeri de kablonet kazısı ama kaldırımda birşey yok geçebilirdi kaldırım taşlarını sökerdin geçerdi.Ama bilmiyorum neden kazmadılar.Ondan sonra Eylül 2024'te TT OIM bize ulaşın kısmından sıkıntıları dile getirdim FTTH altyapı istiyorum dedim.Dönüş mail kısmından geldi ve şu yazıyordu:"Tarafımıza ilettiğiniz konu hakkında Tarsus Telekom Müdürlüğünden bilgi talep edilmiş olup gelen bilgi 2024 bf projesi kapsamında teklif verilmiş fakat onay aşamasında beklemektedir şeklindedir." yazıyordu.Ardından muhtarımın yanına gittim.Bana bu konuda yardımcı olacağını araştırılacığını söyledi sonra onu aradık,dilekçe versin dedi bende imza topladım ve dilekçeyi teslim ettim.Bu kadar.bf projesi onay sürecinde konusundan başka bir gelişme yok şuanlık.
-
Merhaba
En son verdiğiniz dilekçenin cevabı yazılı olarak veya sözlü olarak verilir. Bu cevapta ne bilgi iletildi? Takip no var ise ilgili müdürlüğe sorulabilir.
-
Yaklaşık 1 saat önce 0324 Mersin numarası ile arandım.Telekom'dan aradılar ve 2025 te adresimin fiber e dönüşeceğini söylediler.2024 olmazmış bu yıl bitti dediler ama tahminen ilk çeyrek te dönüşüm olurmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2423 -- 30 Ekim 2024; 10:29:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X