"Müşterimizin talebine istinaden gerekli kontroller gerçekleştirilmiş olup müşterimizin altyapısı Fibernet desteklemediği için geçiş işlemi sağlanamamaktadır." |
Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (179. sayfa)
-
-
Tabi hocam eve geçince atayım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, benim oturduğum rezidansta şuan fiber yok, ama tüm çevre bina ve sitelerde fiber altyapı var. Eski yöneticiler saolsun biz istemiyoruz demişler o sebeple binaya gelmemiş fiber. İmza vesaire toplandı geçen gün ama akıbeti ne oldu bilmiyorum gelecek gibi durmuyor, 100-150 metre ileriye mesela acayip lüks bir site yapılıyor oraya fiber geldiğinde bize de getirirler mi acaba? veya nasıl ilerlemeliyiz bu durumda.
-
Valla ben bu adamlari anlamiyorum. Burdaki arkdaslar sagolsun cok yardimci oldu,.binada fiber var daireye kadar fiber var lakin adamlar bos port yok diyo alt yapi yok diyor bugun gittim tt ye halen diyor 2 ayda surebilit 24 ayda diyorum ki kardesim binada fiber var evde var nasil 2 ay veya 24 aya kadar suruyor gelde dellenme nerede is bilmez liyakatsiz adam varsa almislar baglanti talebimi iptal ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gittim TT ofisine. Form doldurdum. Adres verdim. Binada 14 daire olduğunu not ettim. Yarısı fiber istiyoruz derse getireceklermis. Burdan sonra beklemek dusuyor. Diğer daireler fibere onay verse bile geçmek zorundalar mı? Binada fibere 1000 tl verecek kimse yok çünkü.
Hocam adresime FTTH kurulmasını talep ediyorum, gerekli çalışmaların yapılmasını talep ediyorum şeklinde yazar mısınız?
-
Site yönetimi Telekom a veya hangi işletmecinin fiberini talep ediyorsa oraya başvurabilir hocam. Site yönetimi karar alıp bunu kağıda döküp işletmeciye teslim edebiliyor. Bireysel olarak ise talebinizi şuradan iletebilirsiniz.
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
-
Hocam selamlar. Talebiniz açık kalsaydı yine de sistemde. Siz bilirsiniz tabi hocam. Hayırlısı olsun.
-
Merhaba herkesin geçmesine gerek yok alternatif isletmeci kullanma hakları da var hocam. Yani ille Ttnet kullanacaklar diye bir şey yok.
-
Sizin etiketlediginiz arkadas cok yardimci oldu sagolun ben tt il mudurlugune gidiyorum . Daireme kadar fiber var diyorum ftth sistemde bos port sorunu yokmus diyorum halen bana alt yapi yok diyor :) dedim siz yaptiginiz yeri kayit altina almiyormusunuz bakiyorlar yuzume bende sinirlendim on basvuruyu iptal ettim
Merhaba bulunduğumuz sokakta fiber kablo çekildi, yan ve karşı apartmanımızda üç ay önce devreye alındı fakat bizim apartmanda henüz bağlanmadı. Daha evvel Eylül sonunda bağlanacak deniyordu fakat son görüşmemizde yıl sonuna tarih verildi. Bununla birlikte VDSL hızımız 20 mbit civarında ve sürekli kopuyor. Saha ekipleri de kontrol etti, bakır kablo altyapısı bitik vaziyette. Bu konuda desteğinizi rica ediyorum.
Hocam elbette siz bilirsiniz ama keşke bahsettiğiniz başvuruyu iptal etmeseydiniz.
-
Merhaba
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Buradan kayıt açın. Adresinizi paylaşın ve ftth talep ettiğinizi beyan edin. Gelecek olan yanıta göre yeniden konusuruz hocam.
-
14 ağustosda yaptığım başvura istinaden binama fiber kutu en sonunda takıldı. tabi öyle beklemeyle olmadı. telekomdan üst düzey bir yöneticiye ulaştım bir arkadaşım vasıtası ile. adam olmasaydı belki hala bekliyor olacaktım. yalnız şunuda belirteyim ev kurulumu hala olmadı. şimdide onu bekliyorum. olsun bukadarıda bence baya birşey. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esevetnov -- 10 Eylül 2024; 14:57:5 >
-
Hayırlı olsun hocam insallah ont ve router fotoğrafını da bekleriz :)
Bağlantı sağlandığında şu ayarları yapmayı unutmayasın hocam konunun ilk sayfasındaki
https://forum.donanimhaber.com/ping-nasil-dusurulur-kablosuz-kanal-ve-bant-genisligi-ayari-nasil-yapilir--157414269-5
-
-
Sizin bölge için proje çizilmiş, genel müdürlük onayına sunulmuş ve beklemekteymiş hocam. 2024 için başvuru yapılmış. Yani eğer onay gelirse yapacağız demek istiyor yanıtta.
-
İnşallah gelir ya birde dilekçe yolladım yeniden önce o bildiri mesajı geldi sonrasında müdürlüğe gittim ayrıca bf yazıyor proje kodu mu bf?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BF bir proje yöntemi hocam benim bildiğim. Tabi şirket içi başka bir anlamı da olabilir. Ben kendi bildiğim anlamını paylasayım.
Alıntı
metni:Yapı Finansmanı (BF) Özel aktör varlığı inşa eder ve inşaat süresi boyunca maliyeti finanse eder, daha sonra sorumluluk kamu tüzel kişiliğine devredilir. Özel sektör riski ve katılımı açısından, bu model her iki önlem için de yelpazenin alt ucunda yer almaktadır.
-
Hocam tekrardan rahatsiz ediyorum tt den beni aradilar binada mutahhit bu fiber dolabinda imalat eksikleri var onlari tamamlansin dedi yarinda elektrikci gelecek acaba eksikleri elektrikci anlarmi veya ne eksik ben soyleyeyim kendisine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X