Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM DOLANDIRICILIK HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yıllardır türktelekom kullanırım. Öncesi ava daha öncesi Aria zamanından beri. Ev internetim iz ona keza. Sınırsız internet olmadığı zamanlarda 4gb kota ya zamanında faiş fiyatlar ödemiş vatandaşım. Ta ki 2 ay öncesine kadar. Faturalarımı genellikle mobil bankacılık üzerinden öderim. Bakiyem yoksa fatura ödeme merkezlerine gidiyorum. Yine faturamı 2016 yılının 10. Ve 11 aylarında ödeme merkezinden ödemişim. 400 + 400 TL civarı. Aylar yıllar geçti ve 2018 ayının Mart ayında üst üste 2 mesaj aldım türktelekom dan. Mesaj içeriği aynen şöyle,,

KAT SAHİBİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE FATURANIZ İPTAL EDİLMİŞTİR.

Hemen aradım müşteri hizmetlerini dedim bu nedir. Bir ton zırva dinledim. Dedim bu nasıl oluyor aradan 1 yıl geçmiş hatta fazlası var ben ödemişim nasıl iptal olur. Oluyor efendim dediler. Dedim ki kim kart sahibi kim ödemiş bilgi verin. Veremeyiz dediler. Faiziyle birlikte benden 2100 TL fatura talep ettiler. Haram zıkkım olsun deyip hattımı türkcell e taşıdım.

Düşüncem şu şekilde, dolandırıcı bir ekip fatura ödeme dükkanı açıyor. 6 ay 1 sene takılıyorlar. 1 sene sonra faturaları iptal edip iade alıp duman oluyorlar.

Bugün aklıma bişey geldi dedim ki son 2 ay kendi kartımdan ödediğim faturaların iadesini bende isteyeyim. Madem iade ediliyor bende alayım. Yediremiyorum kendime böyle bişey yaşadığımı.

Neyse aradım müşteri hizmetlerini dedimki geçmişte ödemiş olduğum faturaların dekontları elimde iadesini talep ediyorum. Ne desin bana arkadaş. Efendim böyle bir hizmetimiz yoktur. Yoksa o zaman bana neden yapıldı bu diyorum. Numaramı verdim açın bakın 1 sene öncesinin faturası iptal edilmiş diyorum. Hala aynı şeyi tekrar ediyor. İade edemiyoruz efendim diyor.

Teorim şu şekilde. Bu dolandırıcılar türktelekom un bünyesine yerleşmişler. İçeriden iade alıp milletin parasını yiyorlar. Olan garibana oluyor. Emeğinin hakkıyla kazanana oluyor.
    Bu işin peşini bırakmayacağım arkadaşlar. Gerekirse 2 katını harcayacağım yine de o parayı ödemeyeceğim.

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynısını Türkcell de de yapıyorlar tahmince koordineli çalışıyorlar yoksa yüksek faturalı müşteriyi bulamazlar

faturalarını kendi kredi kartın ile mi ödemiştin peki? yada bayiye giderek nakit verip onlar kredi kartı ile ödüyor bazen de
  • Çalıntı kartlarla fatura ödedikleri için davaydı incelemeydi vs. mağdurların lehine sonuçlanmıştır, banka da operatörden iade istemiştir.
  • Hocam ben tüketici mahkemesi dahil heryere gittim. Bir süre sonra yoruldum bıktım peşini bıraktım. O parayı paşa paşa ödettirdiler. Şirket hatları ve sabit internet dahil tüm iletişimimi turkcell e taşıdım. 2 seneye yakın bir süredir gayet mutluyum. Bazen biraz fazla ücret ödediğimi düşünüyorum ama en azından insan olarak sayılıyorum ve aptal yerine koyulmuyorum.

Yanlızca şahsi telefon hattımın iptali için 680tl ödeme yapmıştım.

• sağda solda ne idüğü belli olmayan yerlerde 400 lira fatura ödedim diye gezersen olacağı o.
    ptt var, banka var, internet bankası var, mobil banka var varda var kusura bakmada bu senin suçun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A2C4E36DE -- 26 Mayıs 2018; 0:25:35 >
  • Boşver ödeme hattını zaten turkcell'e ta?ımı?sın, hattını kapatamazlar.. En fazla avukata gider adına kayıtlı bişey yoksa icradan da bişey alamazlar...

• Yahu her yerde Türk Telekom bayisi var. Bayi bulamazsan PTT var. Bankanın online işlemleri var oğlu var. Orada ödesenize parayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom cimer
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.