Merhaba arkadaşlar, birkaç gün önce online işlemlerde 130 TL civarı görünen güncel faturamın bugün sabah 290 TL göründüğünü farkettim. Fatura kesim tarihim her ayın 23' ünde gerçekleşmektedir. Sorunun sebebini anlayamadım. Anlayan birisi varsa açıklayabilir mi acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom fatura problemi
-
-
Taahhüttünüz bitip tarife ücretinize zam gelmiş olabilir .
En garanti yöntem müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz.
-
Bu ekran görüntüsünü mart-nisan gibi çekmiştim. "Tarife Taahhüt İndirimi-2" yazan yer sonradan tanımlandı (depremden dolayı olduğunu düşünüyorum). 22 Haziran'a kadar devam etmesi gerekirken şuan o görünmüyor. Beni hiç teklif için arayan vs. olmadı. Ben de 22 Hazirana kadar devam eden taahhüt indirimi var diye üzerinde durmadım ve şuan sonuç bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNightMare. -- 7 Haziran 2023; 17:57:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Taahhüt bittiği için tarife deki fiyatın artmış.
Müşteri hizmetlerinden teklif isteyin.
Bu arada biteceğine dair tarafınıza mesaj yollanmıştır
Aramazlar. Teklif sunmak için ararlar.
Kutucuk ta 5 tane bildirimin var orada belki uygun tarife teklifinde olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bahsettiğim taahhüt indirimi-2 yazan şey tanımlanmadan önce teklif vardı aslında. onu tanımladıkları anda teklif kaybolmuştu. şuanda da teklif yok bu arada.
Tekrardan merhaba, tarife değiştirirsem bu 290 TL' lik fatura ne olur acaba?
Tarife haklarının birinin tamamını bitirmediğin sürece gün bazlı olarak faturalandırılıyor.
aynı tarifeye taahhüt veremezseniz en kısa sürede değiştirmeye bakın .
Referans aracılığıyla EGM tarifesine geçtim ve böyle bir mesaj geldi. Yani şimdi bana 290+geçtiğim tarifenin gün bazlı fiyatı mı yansıyacak?
Fatura kesim tarihiniz ne zaman ?
her ayın 23'ü
Dediğim gibi tarife değiştirirken eski tarifeninde ki kullanım haklarınınızın bir tanesinin tamamını bitirmediysen 2 tarifenin den de gün baz lı faturan hesaplanacak.
Güncelim bu gün yansır belli olur
bakalım,umarım öyle olur
düzenleme: 336 TL diyor
düzenleme2: sanırım fatura kesim tarihinden itibaren 15 günü aştığım için böyle olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNightMare. -- 10 Haziran 2023; 19:7:7 >
Daha taahhütünüz tanımlanacak düşecek
siz 25 Haziran akşama doğru bakın faturanız çıkınca belli olur
Henüz taahhüt yapmadım. İlk geçince otomatik 15 gb olana geçti. Hemen 20 gb' a yükseltip taahhüt yapayım mı yoksa bekleyeyim mi?
15 gününüz var daha bu zaman zarfında yeterse kullanın 23 ünde tarife değiştirip taahhüt verirsiniz
yada değiştirip taahhüt verin ayın tam ortasında olduğunuzdan pek fark olmaz .
keşke bu işi 23 Mayısta yapsaydınız
Çok haklısınız ancak 23 Mayıs'ta faturam 290 TL gözükmediği için hiç aklıma gelmedi malesef. Vakit ayırıp verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
Kusura bakmayın sizi de sürekli rahatsız ediyorum ama 20 GB tarifesine geçicektim bir baktım kaybolmuş. SMS ile geçmeye çalıştım, bu tarife müşteri alımına kapatılmıştır diyor. Şaka mı yapıyor bunlar? Yani Türk Telekomun tüm olumsuzlukları bana mı denk geliyor anlamadımki. Sanki garezime yapılıyor arkadaş ya...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNightMare. -- 12 Haziran 2023; 21:19:51 >
Müşteri hizmetlerini arayıp geçmeye çalışın sonuçta aynı tarifeler
Aradım zaten, 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren yetkimiz alındı diyor. Ya uygulamadsn kendiniz geçeceksiniz ya da müdürlüklerden geçeceksiniz diyor. Şaka gibi. Bir tarife değiştirmek için müdürlüğe mi gideceğim yani?
O zaman faturasız hatta geçmek istiyorum deyip diğer birime aktarsınlar orada şansınızı deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- pttcell cayma bedeli sorgulama
- lte aramaları kapatıldı ne demek
- türk telekom cayma bedeli
- türk telekom fatura son ödeme tarihi geçerse ne olur
- 9520 ye mesaj gitmiyor
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- özel numara bulma
- wifi araması nedir
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- türk telekom internet çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X