Şimdi Ara

Türk Telekom Mobil Ödeme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mobil Ödeme açık. Fakat Mobil ödeme yaparken bakiye yetersiz hatası veriyor. Bakiye ilgili işlem için yeterli olmasına rağmen işlem yaptırtmıyor. Türk Telekom uygulamasında kontrol ettiğimde 800₺ limit yazıyor. Hattım da yeni değil. Buna rağmen problem yaşatıyor. O kadar Turkcell ile işlem yaptım. Bir defa bile yarı yolda bıraktı mobil ödeme konusunda.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türk Telekom Mobil Ödeme Limiti 0 Sorunu

Türk Telekom aboneleri, son dönemde mobil ödeme limiti 0 sorunu ile karşı karşıya kalmaktadır. Bu sorun, faturalı veya faturasız hatlara sahip abonelerin cep telefonlarından herhangi bir ödeme işlemi yapamamasına neden olmaktadır.

Turkcell gibi diğer operatörlerin mobil ödeme hizmetlerinde herhangi bir sorun yaşanmaması, bu sorunun Türk Telekom'un altyapısından kaynaklandığını düşündürmektedir. Aboneler, bu sorun nedeniyle faturalarını ödeyememekte, oyun içi satın alımlar yapamamakta ve çeşitli dijital hizmetleri kullanamamaktadır.

Türk Telekom yetkilileri, sorunun farkında olduklarını ve çözümü için çalıştıklarını belirtmişlerdir. Abonelerin sorunun çözülmesini beklerken, faturalarını internet bankacılığı, PTT şubeleri veya Türk Telekom bayileri gibi alternatif yöntemlerle ödemeleri önerilmektedir.

Sorunun ne zaman çözüleceği henüz bilinmemektedir. Türk Telekom'un resmi açıklamalarını takip ederek en güncel bilgilere ulaşabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mobil ödeme gayet iyi çalışıyor .Hat Türk Telekom . Yaklaşık 2 yıldır otomatik olarak çekiyor uygulamalar.İstersen bir müşteri temsilcisine bağlan ,eksik yaptığın bir şey olabilir.Yada mobil ödeme yapmak istediğin sitede problem olabilir.
  • Problemin kendisi Türk Telekom. Daha benim hangi numaram aktif hangi numaram pasif bunu ayırt edip e-devlette düzeltmesi 3 ay sürdü 😃
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.