Şimdi Ara

Türk Telekom Fiber Başvuru Yapmıştım, Çalışmalara Başlanmış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom Fiber Başvuru Yapmıştım, Çalışmalara Başlanmış.

Müsteri hizmetine üstüne basa basa sordum vdsl2 sistemi değil, fiber altyapı geliyor değilmi diye evet fiber altyapı getirilecek dedi.

Resimde görüldüğü gibi telefonuma altyapı mesajı geldide, bu yıl sonuna kadar süre vermişler acaba verdikleri süreden önce çalışmaları bitirirlermi?

• banada ayni mesaj geldi sendekinin birebir aynisi 37 gunde aktif oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hommate01

banada ayni mesaj geldi sendekinin birebir aynisi 37 gunde aktif oldu
    Sanadamı fiber altyapı getirecegiz dediler? ve sonucunda ne geldi vdsL2'mi fiber mi
  • Ereninh0 kullanıcısına yanıt
    Hocam nereye başvurdunuz ve nasıl başvurdunuz. Ben vdsl2 kullanıyorum ama artık fibere geçme vakti geldi bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ping olayı fazla hocam. Hiç değilse apartmanda ki tesisat yenilenir. Ben 35mbps alıyorum şuan. Fiber de 100 alırım.

• xreaLy kullanıcısına yanıt
    pingin farkedeceğini sanmıyorum oyun oynuyorsan türk telekom abonesiysen pingin yüksek olur

turknet veya milenicoma geç onların pop noktaları daha iyi

8 mbit adsl var bende turknetliyim csgo 45-55 arası ping oluyor aynı mahallede türk telekomlular var onlar 65-75 arası mesela
    hayir bizimki mustakil evler hepsi vdsl2 getirdiler kavga ede ede bıktılar bizden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim hattim interleaved modda olmasina ragmen ping sureleri daha iyi oldu :)

• Eee daha önce bu mesajı alan arkadaslara sonuc olarak hangi altyapı geldi? Vdsl2’mi yoksa fiber’mi ?

• Biz de normal adsl alt yapı başvurduk ne kadar sürede geldi alt yapı ne zaman başvurdunuz?

• Valla erken bitme ihtimali çok az herhalde.
    Bana da mesaj geldi nisan sonunda bitecek diye 8 ay önce. Geçen şikayetim üzerine aradılar seneye en kısa sürede baglanacakmis çünkü fibermis.
    Adsl e bile muhtaç olduğum su günlerde komedi oldu valla biraz da şans işi bu,sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: selocanq

Valla erken bitme ihtimali çok az herhalde.
    Bana da mesaj geldi nisan sonunda bitecek diye 8 ay önce. Geçen şikayetim üzerine aradılar seneye en kısa sürede baglanacakmis çünkü fibermis.
    Adsl e bile muhtaç olduğum su günlerde komedi oldu valla biraz da şans işi bu,sanırım.
    Dün fiber çalışma mesajı geldi, bugun calısmalara başladılar 1 gün sürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan05

Biz de normal adsl alt yapı başvurduk ne kadar sürede geldi alt yapı ne zaman başvurdunuz?
    Dün fiber talebimi aldilar bugun işleme koydular. ekipler gelip altyapı çalışmalarına başladı 1 gün sürdü
    Hocam internet geldiyse mükemmel çünkü benimde başvurduğum ay yeni kabin ve binanın önüne rögar kapağı konulup bağlantısı yapıldı ama apartman içine sonraki 7 ay gelen giden olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: selocanq

Hocam internet geldiyse mükemmel çünkü benimde başvurduğum ay yeni kabin ve binanın önüne rögar kapağı konulup bağlantısı yapıldı ama apartman içine sonraki 7 ay gelen giden olmadı.
    Apartman içine kadar yapılan çalışmalar zor, apartman içi en kolayı nasıl 7 ay gelen giden olmadıki? bayağı şanssız bir durummuş dostum seninkisi. çalışmalar başladı ama internetin tamamen aktif hale gelmesi 1 hafta sürecekmiş.
    Valla bi anlayabilsem. Burdaki bütün apartmanlara rögar döşemişler ama binanın içine daha yok. Fiber getireceklermiş o yüzdenmiş. Ama sanmıyorum bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ereninh0

Dün fiber talebimi aldilar bugun işleme koydular. ekipler gelip altyapı çalışmalarına başladı 1 gün sürdü

Alıntıları Göster
    hocam başvuruyu nerden yaptınız
  • Nereden yaparız link yokmu

Hocam valla demin alışverişe giderken yan sokakta çalışma yapıldığını gördüm bi sorayim dedim. Adam hemen telefonu aldı proje müdürünü aradı adresi verdi projesi var mi dedi. Proje var dedi karşıdaki ozaman yarın orayı halledelim mı dedi adam sonra kapattı. Hocam yarın yetişmez ertesi gün gelip bağlarız dedi.
    Ne varsa çalışanlarda var valla merkez falan hikaye.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.