Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (2633. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53.145
Cevap
265
Favori
4.106.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26312632263326342635
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

VDSL 100 Mbps vay be TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] bizim burada vdsl aynı ADSL gibi anca 13 Mbps hız oluyorduTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• Merhaba dostlar,

Bulunduğumuz mahallede çoğu evde internet altyapısı (fiber) var, biz de başvurduğumuzda kazı yapılması gerektiği söylendi 7 aydır onu bekliyoruz, bir tanıdık vasıtasıyla bölge müdürlerine ulaştım, onun sayesinde süreç birden hızlandı bugün aradılar. Fakat, yan komşunun box'una bağlamak istiyorlar, evin önünde kazı yapılamıyormuş, sıfır asfalt olduğu için belediye tarafından türk telekoma ceza kesiliyormuş, doğruluğu var mıdır sizce yoksa yeni bir kazı ve box çalışması yapılmasını istemedikleri için mi böyle söylediler? Komşunun box'una bağlasak ne gibi sorunlar oluşabilir? Öneri ve fikirlerinize talibim.

İyi günler dilerim.

• asdwad91 A kullanıcısına yanıt

Sorun olmaz, önemli olan sinyalin yeterli seviyede gelmesi. Yer altından gelse bile bir portu 32...128 kişiye kadar paylaştırıyorlar, çok bir şey değişmiyor.

• Drahmizm kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam. Aslında görüşeceğiz yan komşumuzla, onun bahçesinden geçeceği için onayı gerekiyor herhalde, asıl çekincemiz yarın öbürgün adam evini satarsa vs yeni gelen kişi kaçak vs sanıp kesip atarsa gibisindendi. Uğraştırıcı olmaz mı sizce de?

• asdwad91 A kullanıcısına yanıt

Buna bir şey diyemem, herkes her an bir şey yapabilir :D

• Bugün OFDK kutu takıldı.

Oysaki dün müdürlüğe kutu için bilgi almaya gittiğimde bu yıla yetiştireceklerini ama önümüzdeki ay veya bir sonraki ay olma ihtimalinin daha yüksek olduğunu söylemişlerdi. Ertesi gün kutuyu takmaya geldiler :) Kutu kilitli ve anahtarı da götürmüşler. Bu yüzden içininin fotoğraflarını çekemedim.

Bu noktadan sonra sadece fiberin aktif edilmesi mi kalıyor ve ne kadar sürer tahmini? Cevap veren olursa sevinirim.

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• rdk_5 R kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.Benim 2 ay sürmüştü altyapıda gözükmesi umarım sizin kısa sürer.TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 24 Ekim 2024; 23:44:19 >
  • Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Umarım kısa sürer zira kazıdan sonraki 6. ayın içerisindeyiz :)

Kutu bağlanıp evlere çekildiyse 10 gün civarı sürer en fazla. Alt yapı görünmesine takılmayın çünkü bizde sadece evlere çekilen beyaz kablo varken ve kutu yokken alt yapıda fiber var görünüyorduTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

o nasıl kilit ya. sanki anahtarı kırılmış da içinde kalmış gibi görünüyor. ince uçlu kargaburun var ise çevirilebilir gibi geldi bana. TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Harbi kırıp kaçmış sankiTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

di mi, anahtar kalmış içinde. TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  çıkarmak için uğraşmamışlar. pense ile veya içine girecek şekilde kenarlı bir şeyle tut çevir.

• Bana da öyle geldi çünkü bizim kutunun resmine baktım öyle görünmüyorTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Obk kablonun daire içlerine kadar çekilmesi 41 gün önce, ana turuncu kablonun binaya çekilmesi 36 gün önce, bina içi sonlandırma kutusunun konması da dün gerçekleşti. Kutunun içini göremiyorum ama bağlantılarının yapıldığını düşünüyorum. Artık bundan sonrası inşallah dediğiniz gibi en fazla 10 gün içerisinde tamamlanır.

Yok, bayağı bir kontrol ettmiştim ortada anahtar falan yok 😀

o zaman üst orta kısmı kanallı, kendi de yuvarlak olan bir anahtarı var sanki sizdeki dolabın. biraz daha net çekebilseydin keşke, biz bakınca içinde sanki kırık anahtar ucu var gibi görünüyor. TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

Açıdan dolayı da kırık gibi görünüyor olabilir...

• Konu altyapıdan anahtara nasıl geldi yaw :D

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

Her halükarda binadaki dairelere (abonelere) tek tek kurulum yapılabilmesi için o kutunun (kilidi kırık olsun/olmasın) açılması gerekecek...

• mafaky kullanıcısına yanıt
    Onu da telekom dusunsun. Normali zaten kutunun kilitli kalmasi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 26312632263326342635
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.